ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

לא אוכל כופתיות..

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
צחי21
גוזל
גוזל
שם פרטי:: יש כינוי

לא אוכל כופתיות..

שליחה על ידי צחי21 »

יש לי ג'קו חדש..הוא היה אצלי משישי...ולא ראיתי שהוא נוגע בכופתיות...הוא רזה המון לדעתי...ואתמול המגדל שלו לקח לו דגימת דם בכדי שאני אשלח לבדיקת כלימדיה.והוא אמר שנראה כאילו הוא לא אכל...ונתן לי לשים לו תערובת גרעינים של ג'קו והוא ממש טרף הכל...
למה הוא לא אוכל את הכופתיות ? זה בגלל שהוא קצת אצלי וצריך להסתגל?...הוא לא מורגל?..האם אני יכול להרגיל אותו בדרך כלשהיא?..
עכשיו שמתי לו קצת גרעינים בכלי של הכופתיות אולי זה יגרה אותו לאכול משם...
עשיתי נכון?

תודה..
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

Re: לא אוכל כופתיות..

שליחה על ידי eli_lea »

הוא לא אוכל כופתיות מאחר והמגדל לא גמל אותו לכופתיות וחסך 20 ש"ח בגמילה. תמונה.
ראשית תשים לו כלי עם כופתיות קבוע בכלוב, בערב תכניס לו כלי עם תערובת למשך שעה ולאחר מכן תוציא אותו.
תעקוב אחריו כי יהיה לך קשה לראות בהתחלה אם הוא אוכל כי הוא לא יאכל כמויות גדולות.
סמל אישי של משתמש
צחי21
גוזל
גוזל

שליחה על ידי צחי21 »

בכלוב שלו אצל המגדל (כלוב גדול בסלון) היה רק כופתיות..
כשאני מוציא אותו מהכלוב ונותן לו כופתיות ביד הוא מפרק אותם לחלקיקים מאוד קטנים כמו חול אבל אני לא רואה כופתיות נעלמות בפה הוא לוקח לפה ומפורר...
אני יעשה ככה..
אותו דבר לגביי ירקות כמו תפוח א פלפל..הוא לועס ועוזב ושוב תופס ולועס וחותך את זה אבל לאכול ממש אני לא רואה..
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אם היה לו בכלוב אצל המגדל כופתיות אני חוזר בי, אך אין סיבה שבעולם שלא יאכל אותן.
אני אומר לכל מגדל של תוכים בינונים ומעלה (וגם קטנים אם אפשר ורוצים) לגמול אך ורק על כופתיות, בגמילה על כופתיות אנו דואגים
לתוכי שמקבל את כל אבות המזון ותוכי שחייו מתארכים משמעותית.
תעשה כפי שאמרתי לך, אולי לא תראה כמוות חסרות אבל תוכל לראות שהוא מפורר אותן ואולי גם אבקה למטה, זה בסדר גמור
וכך הם אוכלים, גם את הירק וגם את הפרי.
סמל אישי של משתמש
צחי21
גוזל
גוזל

שליחה על ידי צחי21 »

או קיי תודה רבה...אעדכן בהמשך...
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”