סוף כל סוף חזי,
"הסבלנות מרה היא אך פירותיה מתוקים" .
אני חושב שבשביל רגעים כאלה שווה לחכות, ברגעים כאלה חווים הצלחה שנובעת מקבלת החלטות נכונות ואורך רוח.
להתאפק וללמוד להתאזר בסבלנות יכול לעזור בכל שלב בחיים. אי אפשר להתעלם מכך שגידול תוכים או ציפורים מלמדים אותנו את התורה.
אני חושב שמגדל כמוך יכול להוות דוגמה טובה לכל המגדלים המתחילים וגם לחלק מהותיקים. לדעתי אין למדוד מגדל בכמות התוכים בסוגי
התוכים או בשווים, יש למדוד מגדל על פי כושרו להבין את התוכים שברשותו, את שפת הגוף ולדעת איך לנהוג בהם כדי שהם יחושו בטוחים מוגנים ובריאים. לרוב בבתי גידול מסוג זה רואים תוצאות יפות ותוכים שנראים טוב ואת זה רואים אצלך.
אני מוסיף את אייקון המזל של האתר שלנו על מנת שזה ימשך
ושי תודה לך, אי אפשר לומר שאני " כל הזמן צודק " , אני בטוח שישנם מצבים שונים שאני מפרש אותם אחרת לעיתים בגלל שאיני נמצא מול התוכי ואני צריך לסמוך על איך שהמגדל רואה ומעביר את הדברים, אני גם יכול לומר שלעיתים קרובות התוכים לא מתנהגים כמו שאנו מצפים מהם ואמרנו כבר שלכל תוכי אופי שונה , אני כן יכול לומר שאני עושה כמיטב יכולתי לתת מענה בצורה הכי טובה שאני מכיר ובצורה הכי אמינה כדי לשרת את באי האתר.
אני חושב שיש כאן חברה מדהימים (ואתה אחד מהם) שנותנים גם מענה מקצועי וגם מתנסחים בצורה ברורה ועניינית שפשוט כייף לקרוא את הדברים.