ועשינו גם כל מיני בדיקות כולל כלמידיה וכו.. אז נקווה לטוב
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
חזרתי מהווטרינר
מנהל: מפקחים
חזרתי מהווטרינר
לקחתי היום את הקקדו לוטרינר בקשר לדם שירד לו והוא מצא נוצה שכנראה ממנה הייתה הבעיה, עכשיו הוא הוציא לו את הנוצה אבל עדיין יש דם באיזור זה נורמלי? אולי הוא שכח לשים משהו שיעצור את הדימום?
Re: חזרתי מהווטרינר
ניראה לי שזה לא טוב שהוא השאיר אותו מדמם שים קמח או קפה שיעצור את הדימום אם הוא ממשיך..
וחכה לתגובות של אנשים שמבינים יותרר
וחכה לתגובות של אנשים שמבינים יותרר
-
zohar.avital
- ביצה

אפשר גם קונפור
אני פשוט שם מעט קמח...
אוקיי נכון לעכשיו הדם שם כבר התייבש מה שאומר שכבר לא יורד משם דם באמת..
אז זה נסגר וזהו אצל איזה וטרינר הלכת ועשית לו בדיקת דם או מה?
אצל עמיר מאורר.. וכן עשיתי גם בדיקת דם
דרך אגב זה כואב לתוכי בדיקת דם?
דרך אגב זה כואב לתוכי בדיקת דם?
בדיקת דם כמובן גורמת לתוכי לכאב בדיוק כפי שנגרם לנו מחתך, בסך הכל דוקרים או קוצצים ציפורן ובשניהם מגיעים לכלי דם.
לרוב התוכי ישכח לאחר זמן מועט ולא יזכור.
אני ממליץ לאחר בדיקת דם שנלקחה מציפורן להקפיד ולעקוב שאין דימום חוזר כתוצאה ממכה בציפורן.
לרוב התוכי ישכח לאחר זמן מועט ולא יזכור.
אני ממליץ לאחר בדיקת דם שנלקחה מציפורן להקפיד ולעקוב שאין דימום חוזר כתוצאה ממכה בציפורן.
של איזה בדיקות עשית ?מעניין אותי כי אני גם יצטרך בקרוב

אלי ברוך השם הכל בסדר חוץ מזה שהוא אולי טיפה פחות פעיל התוכי אבל לא יורד לו דם שם וגם הדימום שהיה לו מתחת לזנב שטיפטף משם דם גם זה כבר הפסיק,הייתה שם נוצה שבורה שממנה הייתה הבעיה אז הוטרינר הוציא אותה.
שגיא בקשר לבדיקות עד כמה שזכור לי זה בדיקת צואה,דם כלמידיה וכולי, אני בטוח שהוטרינר עצמו כבר יסביר לך בקשר לבדיקות..
דרך אגב יש לך כאן באתר עצמו פורום בשם "מענה מקצועי"(לחץ על הטקסט) שם נמצא dr.sharvit שאני בטוח שיוכל לענות לך יותר טוב ממני
שגיא בקשר לבדיקות עד כמה שזכור לי זה בדיקת צואה,דם כלמידיה וכולי, אני בטוח שהוטרינר עצמו כבר יסביר לך בקשר לבדיקות..
דרך אגב יש לך כאן באתר עצמו פורום בשם "מענה מקצועי"(לחץ על הטקסט) שם נמצא dr.sharvit שאני בטוח שיוכל לענות לך יותר טוב ממני