ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

הטלה בגיל מבוגר

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
שלומצ'
ביצה
ביצה
שם פרטי:: שלומית

הטלה בגיל מבוגר

שליחה על ידי שלומצ' »

שלום ביום חמישי שעבר התוכונים שלי הזדווגותמונה (אחרי 5 שנים) והם די זקנים ואני חושבת שהתוכונית שלי אמורה להטיל ביום שישי הבא ויש לי בעיה.
יש לי טיול של הצופים שישי שבת ואני מפחדת שתתקע לה ביצה בבטן (ביצה כלואה) כשאני לא אהיה ואני מפחדת שיקרה לה משהו.תמונה
יש להם בכלוב כול מה שצריך אבן סידן מים אוכל תוספות מזון כמו ירקות פירות ודשא וכמובן תא הטלה.תמונה

מה לעשות? להשאיר אותה בבית או כדאי לי יותר להשאיר תתוכונים שלי אצל הוטרינרית ליתר ביטחון שאם יקרה לה מצב כזה... תמונה

תודה שלומית.
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: הטלה בגיל מבוגר

שליחה על ידי eli_lea »

לא מבין למה החשש , אם יש לתוכי היסטוריה של כליאת ביצה אז יש חשש במקרה שלא הסיכוי הוא נמוך מאוד.
צריך לדאוג שהכלוב יהיה במקום חמים ושלא תהיה רוח ישירה על התוכים, אם התוכים בתוך הבית אז אין סיבה לדאגה .
אם בכל זאת יש לך חששות ועם תחושת בטן בטח שאי אפשר להתווכח ואת יכולה להשאיר את הכלוב עם התוכונים אצל הוטרינרית אז כמובן שאין בעיה וכך תהיי בראש שקט יותר בטיול.
שלומצ'
ביצה
ביצה
שם פרטי:: שלומית

שליחה על ידי שלומצ' »

תמונהטוב תודה אלי תמונהאני יותר רגועה עכשיו אני אשאיר אותם בבית.תמונה
rel1800
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי rel1800 »

דווחי לנו איך יתפתחו העניינים
"הדרך אל האושר היא האושר שבדרך"... בהצלחה!
איהאיה
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: איה

שליחה על ידי איהאיה »

מקווה מאוד בישבילך(=
איה מ
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”