ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

ג'אקו זכר\נקבה

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
gogo
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: יש כינוי

ג'אקו זכר\נקבה

שליחה על ידי gogo »

האם יש הבדלים בין ג'אקו זכר לג'אקו נקבה כי ראיתי באיזה שהוא אתר שהזכר מדבר יותר ובנוסף שהנקבה לא רוקדת מכיוון שהריקוד זה מין חיזור כזה של הזכר ...
אם אפשר תשובה ברורה אני יודה מאוד
תודה ...
סמל אישי של משתמש
צחי21
גוזל
גוזל

Re: ג'אקו זכר\נקבה

שליחה על ידי צחי21 »

לפי מה שאני יודע בדיבור וחיקוי אין הבדל...לגבי הריקוד לא יודע ולא שמעתי
סמל אישי של משתמש
uzibu
ניצוי מלא
ניצוי מלא
אזור מכירה: מרכז
שם פרטי:: עוזי
איש קשר:

שליחה על ידי uzibu »

אין קשר והבדלים. ישנם תוכים שידברו יותר וישנם תוכים שידברו פחות וישנם תוכים שלא ידברו כלל
ואין זה קשור לנושא זכר ונקבה אצל הג'אקויים. כנ"ל בנוגע לריקוד או כל דבר אחר שתרצה ללמד
את הג'אקו שלך.. לא תגיד למצב שלא תוכל ללמד את הג'אקו שלך דבר מה בגלל שהוא זכר או נקבה.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
gogo
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי gogo »

אוקי תודה רבה ...
ריקוד הם לומדים לבד עם הזמן לא ? איך מלמדים תוכי לירקוד :)
כך גם הדיבור ככל שאני ידבר אליו יותר ולא ישרוק כלל הוא יבין שהוא חייב לתקשר איתי בדיבור ולא בקולות אחרים. ?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

מומלץ מאוד לא לשרוק, מאחר ולתוכים קל לשרוק הם יעדיפו לתקשר בשריקות ולא בדיבור, לכן דבר אל התוכי הרבה ככל שניתן ללא שריקות.
לגבי לימוד התוכי לרקוד, אילוף התוכי מצריך קשר טוב בין התוכי לבעלים, אם אין ביניכם קשר טוב ממש אז קודם כל כדאי לעבוד על הקשר ביניכם ולאחר מכן על אילוף.
בעיקרון אתה יכול לבצע תנועות מול התוכי של ריקוד ,הורדת הראש והעלאתו מעלה מטה תוך כדי השמעת מנגינה החוזרת על עצמה או שבעצמך תגיד לה "לרקוד" או משהוא בסיגנון, התוכי יחקה את הריקוד ויקשר אותו לקולות הרקע כשיושמעו לו.
gogo
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי gogo »

אוקי תודה רבה :)
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”