ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מהו גודל הכלוב שיתאים לקוואקר ?
מנהל: מפקחים
מהו גודל הכלוב שיתאים לקוואקר ?
שלום אני רוצה לקנות קוואקר האכלת יד , ולפני שאני קונה אותו רציתי לדעת מספר דברים
אני יודע שהוא מרעיש מאוד , השאלה שלי האם הוא מרעיש גם בלילה והאם יש דרך למנוע זאת (לכסות את הכלוב עם בד או משהו )
האם מותר לשים את הכלוב שלו במרפסת ?
ובאיזה גודל של כלוב יהיה לו טוב (ובאיזה מחירים הכלוב נע ? ) ?
תודה לעוזרים !
אני יודע שהוא מרעיש מאוד , השאלה שלי האם הוא מרעיש גם בלילה והאם יש דרך למנוע זאת (לכסות את הכלוב עם בד או משהו )
האם מותר לשים את הכלוב שלו במרפסת ?
ובאיזה גודל של כלוב יהיה לו טוב (ובאיזה מחירים הכלוב נע ? ) ?
תודה לעוזרים !
Re: מהו גודל הכלוב שיתאים לקוואקר ?
בלילה הוא ישן כמו כל חיה שהיא לא ינשוף או עטלף...בעיקר הוא ירעיש בשעות הבוקר ולקראת ערב...
עדיף תוכי שהוא האכלת יד שיהיה בבית..
גודל כלוב 50X40 נראה לי יספיק...אני יכול להעלות לך תמונה של כלוב שהיה לי שלדעתי זה מתאים לקוואקר...שנפתח עם מקל עמידה למעלה ויש לו רגליים עם גלגלים.. מחירו לא יותר מ 150 שקל...אל תחפש בחנות תחפש ביד 2 מוכרים חדשים שם גם.
אתה יכול למנוע ציוצים בבוקר מוקדם ע"י כיסוי כלוב בלילה...אבל אני בטוח שה לא הכי נעים לתוכי לקבל מסך מול הפרצוף מתי שאנשים רוצים שקט..
עדיף תוכי שהוא האכלת יד שיהיה בבית..
גודל כלוב 50X40 נראה לי יספיק...אני יכול להעלות לך תמונה של כלוב שהיה לי שלדעתי זה מתאים לקוואקר...שנפתח עם מקל עמידה למעלה ויש לו רגליים עם גלגלים.. מחירו לא יותר מ 150 שקל...אל תחפש בחנות תחפש ביד 2 מוכרים חדשים שם גם.
אתה יכול למנוע ציוצים בבוקר מוקדם ע"י כיסוי כלוב בלילה...אבל אני בטוח שה לא הכי נעים לתוכי לקבל מסך מול הפרצוף מתי שאנשים רוצים שקט..
תודה אחי על כל העזרה וגם אשמח אם תעלה תמונה של הכלוב
והאם אפשרי לשים את הכלוב בחדר שלי ?
והאם אפשרי לשים את הכלוב בחדר שלי ?
אפשר לשים את הכלוב בחדר אם החדר מאוורר והינך שומר על היגיינה של הכלוב וניקיון יום יומי. לעיתים קורה מצב שמי שישן עם חיות בחדר מפתח רגישות ואלרגייה בנשימה וכו' לכן לא מומלץ לישון בחדר סגור עם תוכי או חייה אחרת.
בלינק הבא אתה יכול לראות כלובים מתאימים, כלובים 4,5,6 מלמעלה יכולים להתאים . כלוב גדול ככל שניתן יתן לתוכי אפשרות להיות חופשי יותר וישאיר מקום לאחר מיקום צעצועים שונים.
[למכירה] כלובים *חדשים במחירים מיוחדים
בלינק הבא אתה יכול לראות כלובים מתאימים, כלובים 4,5,6 מלמעלה יכולים להתאים . כלוב גדול ככל שניתן יתן לתוכי אפשרות להיות חופשי יותר וישאיר מקום לאחר מיקום צעצועים שונים.
[למכירה] כלובים *חדשים במחירים מיוחדים
זה הכלוב שהיה לי וגידלתי בו קוקטייל.. לחבר שלי יש בדיוק כלוב כזה עם קוואקר...אני מכרתי את הכלוב שלי כבר...
אם אני לא שם את הכלוב בחדר , יש לי זוג כנרים בסלון , האם מותר לשים את הכלוב שלו צמוד לשלהם , או שאפשר לשים אותם אפילו באותו הכלוב או שהוא יתקוף אותם ?
אל תשם באותו כלוב...לידם לא נראה לי שיש בעיה