ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עזרה ביצים לא טובותת
מנהל: מפקחים
עזרה ביצים לא טובותת
יש לי זוג קוקטליים שהם כל הזמן עושים ביצים ולא פוקע כלום
כשאני פותח את הביצים אני רואה את החלמון והחלבון יבש בפנים מה זה אומר?
כשאני פותח את הביצים אני רואה את החלמון והחלבון יבש בפנים מה זה אומר?
Re: עזרה ביצים לא טובותת
מה שאתה מתאר זה ביצים שאינן פוריות, חוסר פוריות הינו כתוצאה מזיווג לא טוב או מחוסר זיווג.
האם ראית זיווגים?
האם ראית זיווגים?
כן חח בשבת בבוקר
שוב, אם יש זיווגים יתכן ואינם טובים, אין הרבה מה לעשות במקרים אלו ואם אתה בטוח שיש לך זכר ונקבה צריך רק להמתין בסבלנות, לבסוף זה יצליח.
אלי שאתה אומר זיווג לא טוב מה הכונה
וגם אצל זוגות שיצאו כבר גוזלים זה קורה ולמה??
וגם אצל זוגות שיצאו כבר גוזלים זה קורה ולמה??Re: עזרה ביצים לא טובותת
זיווג לא טוב או לא מוצלח יכול להיגרם למשל מהפרעות במהלך הזיווג אם ע"י תוכים נוספים שבסביבה או חיות אחרות ובני אדם .
זיווג לא טוב יכול להיגרם גם מאי מוכנות של הנקבה או ממקל עמידה שהאחיזה בו אינה טובה.
בוודאי שזה יכול לקרות גם אצל זוגות שהיו להם גוזלים , ביצים לא פוריות יכולות להיות בכל שלב כלשהוא לעומת הצלחות ובקיעות של
גוזלים כבר בפעמים הראשונות.
באותו נושא היום הוצאתי 5 ביצים שאינן פוריות משני זוגות שהביאו גוזלים בסבב הקודם, זה משהוא שקורה ולא צריך להתרגש מזה.
לא תמיד ישנם הצלחות , מצידנו אנו צריכים לבדוק שהתנאים שאנו נותנים הם התנאים הטובים ביותר והשאר כבר לא תלוי בנו.
דוגמה לביצי ג'אקו לא פוריות ..
זיווג לא טוב יכול להיגרם גם מאי מוכנות של הנקבה או ממקל עמידה שהאחיזה בו אינה טובה.
בוודאי שזה יכול לקרות גם אצל זוגות שהיו להם גוזלים , ביצים לא פוריות יכולות להיות בכל שלב כלשהוא לעומת הצלחות ובקיעות של
גוזלים כבר בפעמים הראשונות.
באותו נושא היום הוצאתי 5 ביצים שאינן פוריות משני זוגות שהביאו גוזלים בסבב הקודם, זה משהוא שקורה ולא צריך להתרגש מזה.
לא תמיד ישנם הצלחות , מצידנו אנו צריכים לבדוק שהתנאים שאנו נותנים הם התנאים הטובים ביותר והשאר כבר לא תלוי בנו.
דוגמה לביצי ג'אקו לא פוריות ..
אם יש לך סבךנות זה ישתלם לך בסוף
אני המתנתי מזוג אחד 3 שנים ולפני חודש בקע להם לראשונה גוזל
ולפי מה שאני רואה כשהוא מציץ זה לא סתם גוזל הןא מיוחד ,
תמונות בקרוב .
אני המתנתי מזוג אחד 3 שנים ולפני חודש בקע להם לראשונה גוזל
ולפי מה שאני רואה כשהוא מציץ זה לא סתם גוזל הןא מיוחד ,
תמונות בקרוב .