ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

tukinfo מארח

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
אביבה
פוקח עיניים
פוקח עיניים

tukinfo מארח

שליחה על ידי אביבה »

אני מבקשת לארח בכל שבוע אחד מכם, המגדלים.
בארוח זה שתפו אותנו בסוג התוכי שאתם מגדלים, תמונות אם אפשר, גילו, היכן נקנה, כיצד אתם מפנקים אותו,
דברים מיוחדים על התוכי שאתם רוצים לשתף אותנו, טיפים מנסיונכם האישי, קשיים בטיפולו (אם קיימים) וכל דבר
שיכול לעניין אותנו ו/או לשאול אותנו.
מי מרים ראשון את הכפפה? תמונה
סמל אישי של משתמש
שוני
בקיעה
בקיעה

Re: tukinfo מארח

שליחה על ידי שוני »

הייתי בטוח שכבר אני נוסע אלייך הביתה ויושב עם כוס נס ביד ועוגת קצפת .
את רוצה על גבי האינטרנט?בלי שאני ילטף את דודו ודידי?
יאללה שיהיהתמונה
תתחילי לשאול אני כאן שפן נסיונות ראשון באירוח
בוקר טוב לכולם
שוני
מכל מלמדי השכלתי
לעולם על תתוכח עם אדיוט .הוא יוריד אותך לרמתו וינצח אותך בעזרת נסיונו
סמל אישי של משתמש
אביבה
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי אביבה »

אני רוצה באינטרנט, אבל לא מוותרת על ביקורכם על כוס קפה ועוגה.

מהיכן קנית את צ'יקו, בן כמה הוא, האם קנית אותו בינקותו?
האם יש משהו מיוחד שאתה מבקש לשתף אותנו?
למה החלטת לקחת דווקא ג'אקו ולא תוכי אחר?
איזה כלוב יש לו, באיזה מזון אתה מזין אותו?
האם יש לך איזה טיפ חשוב לתת לנו, מנסיונך עם צ'יקו?
סמל אישי של משתמש
שוני
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי שוני »

מהיכן קנית את צ'יקו, בן כמה הוא, האם קנית אותו בינקותו?

את צ'יקו קנית ממגדל בשם יותם שוהם .הוא בן שנתיים .כן קניתי אותו כשהיה בן חודש וקיבלתי אותו בגיל 3 חודשים לאחר שנגמל לגמרי מדיסות ואכל כופתיות קייטי

כן בהחלט .צ'יקו תוכי מטופל ומושקע מאוד .לאחר שקיבלתי אותו עם תעודות בדיקה לכלמדיה.ביק&פדר .המתנתי חצי שנה ועשיתי לו בדיקות מקיפות .התגלה שנשא כלמדיה .קיבל טיפול וויברומיצין .האמת מאז לא חזרתי על הבדיקות וסיבותי עימי .
צ'יקו הוא תוכי היפראקטיבי שלא נח לרגע וכל הזמן מחפש תעסוקה,יתכן וזו הסיבה שהוא מורט/מכרסם נוצות .
בעבר קיבל תחליף ריטלין(חומר להורדת פעילות)ואכן התחיל לגדל נוצות והגיע למצב יחסית טוב .לפני כחודש שוב חזר למרוט למרות שלא שינינו שום דבר בבית .
כרגע הוא שוב מתחיל לקבל תחליף שונה מהקודם שנאמר לי שיש לו הצלחה מרובה בעולם ויש סיכוי שיפסיק למרוט .חוץ מזה הוא תוכי דברן ברמה מאוד גבוהה יש לו אוצר מילים ענק .שר שירים (עוגה עוגה) מחקה את צלצולי הפלאפון ברמה מאוד גבוהה

למה החלטת לקחת דווקא ג'אקו ולא תוכי אחר?

מי שמסתכל בעיינים של הג'אקו רק הוא יכול להבין למה בחרתי בסוג הזה
העיינים אומרות פיקחות ,ממזרות,ותבונה .הוא תוכי פיקח וחכם .כמובן שיש לו את המגבלות שלו.חבר רק שלי ולא של שאר בני הבית .
איזה כלוב יש לו, באיזה מזון אתה מזין אותו?

היות וצ'יקו תוכי מורט נאמר לי שחשוב שיהיה לו כלוב גדול .ואכן יש לו כלוב ענק שבמקור הוא כלוב לארה .
מזון הוא מקבל כופתיות של קייטי .מזון מרוכז לקקדו שנקרא טרופימיקס .(בננות מיובשות פפאיה.פאקן.צימוקים.ושאר מעדנים)זה כתוספת ורק שעה בבוקר .בנוסף יש לו בכלוב ענף היביסקוס או פריחת אקליפטוס .ענפי אקליפטוס .כמובן מפעם לפעם פירות וירקות מותרים

האם יש לך איזה טיפ חשוב לתת לנו, מנסיונך עם צ'יקו?

כן .לשחק איתם כל יום בוקר וערב.לאהוב אותם ולהתיחס אליהם כאחד מבני הבית לכל דבר וענין .

טיפ למגדלים
מתחת לרשת בתחתית הכלוב ומעל הניר אני מפזר גלילים קטנים של נסורת שאני קונה בחנויות חיות המחמד .החומר נקרא CATS BEST החומר הזה עם ריח נפלא של נסורת עץ והוא סופג את כל הריחות של הלשלשת

זו לא פרסומת זה כדאיתמונה

שוני
מכל מלמדי השכלתי
לעולם על תתוכח עם אדיוט .הוא יוריד אותך לרמתו וינצח אותך בעזרת נסיונו
אביe
גוזל
גוזל

שליחה על ידי אביe »

מהיכן קנית את ניקה, בת כמה היא, האם קנית אותה בינקותה?
קניתי את ניקה מיעקוב סמג'דה. בנאדם מאוד נחמד וגידול מרשים מאוד.
קניתי את ניקה כשהיא בת 3וחצי חודשים.

כן יש לי במה לשתף אותכם, ניקה היא קקדו דוקורפס..נחשב לאחד הזנים השקטים והנוחים שבקקדוים. אבל בכל אופן, גיליתי שלמרות שניקה מקסימה והיא יותר גור כלבים מתוכי, עדיין מאוד קשה לי איתה..אני בא עייף אחרי בית הספר ואז ניקה צריכה צומת לב וכו'..וזה קשה מאוד כשיש תוכי עד כידי כך תלותי. אז לסיכום, תחשבו טוב טוב על מצבכם היום, ועל מצבכם בעתיד הרחוק כידי שלא יקרו טעיות היכולות לפגוע בכך ובתוכי שלך.

למה החלטת לקחת דווקא קקדו ולא תוכי אחר?
אם תפגשו קקדו האכלת יד תבינו. הם:
-אוהבים מגע ברמה מלחיצה.
-קופצנים וליצנים.
-עושים טריקם ופעלולים..ועוד ועוד..ככה שברגע שתהיה לי אפשרות לקנות בית פרטי עם גינה של כמה עשרות ק"מ..אני רץ לקנות מלוקי קקדו.

כלוב ומזון?
לניקה יש כלוב להאכלת יד. עד שאביבה תיארה לי את הכלובים שלה היתי בטוח שיש לניקה כלוב ענק. עכשיו אני מבין שהוא סביר..מזון, כופתיות צבעוניות בתוספת של השריה, פירות, ירקות, אקליפטוס ועד..
אלון
גוזל
גוזל

שליחה על ידי אלון »

מה זה תוכנית חיים שכאלה ? תמונה
סמל אישי של משתמש
uzibu
ניצוי מלא
ניצוי מלא
אזור מכירה: מרכז
שם פרטי:: עוזי
איש קשר:

שליחה על ידי uzibu »

למה? מגניב לגמרי... אחלה רעיון, אני בעד :)
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אז קדימה תצטרףתמונה
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”