ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
כזו חנות אנחנו צריכים בארץ...
מנהל: מפקחים
כזו חנות אנחנו צריכים בארץ...
תסכלו איזה חנות ענקית עם מלא דברים בשביל תוכים:
http://www.youtube.com/watch?v=1o645WhntJI
נערך לאחרונה על ידי דקל ב 07 מאי 2010 13:17, נערך פעם 1 בסך הכל.

Re: כזו חנות אנחנו צריכים בארץ...
מקסיםם!! איזה חמווודדד (1:24)
תודה על השיתוף
תודה על השיתוף

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
מגניב, באמת חיבים חנות כזאת בארץ
- יהודה גבריאל
- בקיעה

- שם פרטי:: יהודה
נדיר!!!! לצערי במדינה הזאת גם עוד 100 שנה לא תהיה חנות כזאת ברמה..
פעם הבאה אם אתה רוצה תמחק מהסימן הזה - & והלאה, ואז יעבוד הקישור
איזה מדהים.. כיף למי שזכה לעבוד שם , נקי ומרווח, חבל שהצילום של התוכים מושתק ויש מנגינה, בטח יש שם חגיגת צעקות...
וחבל באמת שבארץ לא משקיעים ככה בתוכים וציפורים, וחיות בכלל. אני מדברת על חנות חיות, לא חוות תוכים
למרות שגם חוות שראיתי לא משתוות לסירטון הזה... בכלל לא.
רק לפני כמה ימים ראיתי שני ג'אקוים בכניסה לחנות, בכלוב גבוה וצר, מטונף, ועם גרעיני חמניות בלבד ומים מסריחים
אחד מרוט והשני בכלוב צמוד שפונה לדלת ולצד החנות, כלומר נוף כלשהו אין לו והוא סתם בוהה בחלון הראווה. והם לא למכירה,
כלומר גם אם מישהו רוצה להציל אותם מהמצב הזה אי אפשר.. מה ההיגיון להחזיק תוכי בתנאים כאלה?
גם היה תוכון רזה עם פיסוק מטורף, שכל שנייה עף ומנסה לעמוד יציב... כאב לב, וכמה תוכונים בכלוב קצת יותר גדול (ועדיין צפוף)
חלק על הריצפה נפוחים, בקיצור איך קורה שחנות כזאת מתקיימת, אין לי מושג.
ברור שדיברנו עם המוכרת הצעירה שלא נראה שמטריד אותה ממש העניין, והעברנו תלונה לגורמים אחרים, נראה אם יעשו עם זה משהו.
בקיצור שמיים וארץ בין החנויות שראיתי אצלנו לבין הסירטון, לצערי
תודה על השיתוף דקל
תוכים מדהימים וחנות חלומית
פעם הבאה אם אתה רוצה תמחק מהסימן הזה - & והלאה, ואז יעבוד הקישור

איזה מדהים.. כיף למי שזכה לעבוד שם , נקי ומרווח, חבל שהצילום של התוכים מושתק ויש מנגינה, בטח יש שם חגיגת צעקות...
וחבל באמת שבארץ לא משקיעים ככה בתוכים וציפורים, וחיות בכלל. אני מדברת על חנות חיות, לא חוות תוכים
למרות שגם חוות שראיתי לא משתוות לסירטון הזה... בכלל לא.
רק לפני כמה ימים ראיתי שני ג'אקוים בכניסה לחנות, בכלוב גבוה וצר, מטונף, ועם גרעיני חמניות בלבד ומים מסריחים
אחד מרוט והשני בכלוב צמוד שפונה לדלת ולצד החנות, כלומר נוף כלשהו אין לו והוא סתם בוהה בחלון הראווה. והם לא למכירה,
כלומר גם אם מישהו רוצה להציל אותם מהמצב הזה אי אפשר.. מה ההיגיון להחזיק תוכי בתנאים כאלה?
גם היה תוכון רזה עם פיסוק מטורף, שכל שנייה עף ומנסה לעמוד יציב... כאב לב, וכמה תוכונים בכלוב קצת יותר גדול (ועדיין צפוף)
חלק על הריצפה נפוחים, בקיצור איך קורה שחנות כזאת מתקיימת, אין לי מושג.
ברור שדיברנו עם המוכרת הצעירה שלא נראה שמטריד אותה ממש העניין, והעברנו תלונה לגורמים אחרים, נראה אם יעשו עם זה משהו.
בקיצור שמיים וארץ בין החנויות שראיתי אצלנו לבין הסירטון, לצערי
תודה על השיתוף דקל
תוכים מדהימים וחנות חלומית

ב"סד
קודם כל חנות מדהימה אין ספק
אבל לטענות אתם חייבים להבין שמי שפותח פה חנות כזו
א.מועד לפריצות
ב.חייב למכור כמויות בשביל לתחזק חנות כזן
ג.ים גניבות מכיוון ובאוכלוסייה שלנו כמו בכל מקום יש המון גניבות
אני מבין גם אני הייתי מת לראות חנות כזו בארץ ואני אופטימי יש בנס צייונה חנות גדולה יותר מזו שבסרטון אבל היא משלבת סוגים שונים של בעלי חיים וגם תוכים
זהו לכולם שבת שלום
קודם כל חנות מדהימה אין ספק
אבל לטענות אתם חייבים להבין שמי שפותח פה חנות כזו
א.מועד לפריצות
אני מבין גם אני הייתי מת לראות חנות כזו בארץ ואני אופטימי יש בנס צייונה חנות גדולה יותר מזו שבסרטון אבל היא משלבת סוגים שונים של בעלי חיים וגם תוכים
זהו לכולם שבת שלום

נכון יש גנבות, אבל תמיד אפשר לעצור זאת.
למשל ביגור כל החנות סגורה על ידי רשת חשמלית ככה שאין שם
גנבות....
נ.ב
תודה שירלי
למשל ביגור כל החנות סגורה על ידי רשת חשמלית ככה שאין שם
גנבות....
נ.ב
תודה שירלי

זה נכון אבל אפשר להגיד את זה על כל בעל חנות, לא רק של חיות... אני אישית לא דיברתי על גודל כי יכול מאוד להיות שזה לא ישתלם לבעלים, למרות שנחמד לשמוע שיש בארץ משהו במימדים כאלה1748 כתב: אבל לטענות אתם חייבים להבין שמי שפותח פה חנות כזו
א.מועד לפריצות
דיברתי רק על הניקיון והמרווח של התוכים בכלובים, ועל תזונה מתאימה וטיפול רפואי. ואת זה לרוב אין, ממה שראיתי עד היום (בחנות חיות... בחוות משקיעים יותר).
בעל החנות לא צריך לשים חיה כלשהי בכלוב שלא מתאים לה, רק כי "אולי יגנבו לו"..או לחסוך מזון על חשבונה.. זו הכוונה
שם אם מת להם תוכי הם זורקים אותו לפח וממשיכים כרגיל, לא מפרידים, לא בודקים... בהרבה חנויות ראיתי תוכים שנראים ממש רע,
אבל נראה שלבעלי החנויות לא אכפת ממש
הם עוד כועסים עליך שאתה מעיר להם או שואל שאלות.והתשובה שאני הכי אוהבת - "וטרינר בדק אותם הם בסדר".
בכיף דקל,

וואוו !!!
מדהים מדהים מדהיםם !!!!
מדהים מדהים מדהיםם !!!!
כנסו לאתר שלהם יש שם דברים נחמדים
http://www.cageworldaz.com/
http://www.cageworldaz.com/