מאמר זה עבר לפורטל: מה עלינו לדעת על התוכי שאנו עומדים לרכוש.
סליחה על האי הנוחות
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מה עלינו לדעת על התוכי שאנו עומדים לרכוש.
מנהל: מפקחים
Re: מה עלינו לדעת על התוכי שאנו עומדים לרכוש.
שלא תגידו שאין לי דבקות במטרה.עד שגמרתי לכתוב את המגילה שלי הינט. ברח לי ולא שמתי לב, וכך גם כל מה כתבתי עף ברוח.
מרגיז, אבל לא נורא.אז עוד הפעם.
אוסיף עוד כמה דברים לנושא, כי רק באיחור נזכרתי (זה שייך למהירות נפילת האסימון
)
רצוי למי שקונה ממגדל תוכי האכלת- יד, שייצור איתו קשר עוד לפני הקנייה, ובמשך גדילת הגוזלים אפשר ללוות אותם בגידול.כשהגוזלים כבר די גדולים אפשר לבחור את הגוזל הרצוי, לסמן אותו, וכשבאים לבקר להתחיל לשחק איתו.כך נוצר קשר מוקדם עם הגוזל, וגם עם המגדל.
כאשר קונים מחנות חייבים לבדוק איך הגוזל מתנהג על היד כשמוציאים אותו מהכלוב.הוא צריך לעלות על היד, ולא שבעל החנות יוציא אותו בשתי ידיים!בלי שום תירוצים הוא צריך לאפשר לשחק איתו כמה דקות ולבדוק את התנהגותו.
אל תתנו לשכנע אותכם "הוא מפחד עכשיו, הוא בסדר, אין להוציא אותו כי דלת החנות פתוחה וכו.."-אז צריך לסגור את הדלת לכמה דקות.
היו לי עשרות מקרים שפנו אלי מה לעשות?! התוכי נושך, לא מוכן לעלות על היד. ברור שבקשת העזרה כבר הייתה אחרי הקנייה.
הבעיה בקניית תוכי האכלת יד שאי אפשר לדעת כמה זמן הוא כבר נמצא בחנות.
הוא יכול להיות האכלת יד, אבל אם עבר הרבה זמן שהוא מחכה שיקנו אותו לבעל החנות אין זמן לשחק איתו והוא מתקלקל. אז צריך להקדיש לו כמה דקות ולראות מה קורה?
זה מה שרציתי להוסיף, אם נראה לכם ששייך לנושא או שזה
?(סתאאאם) 
מרגיז, אבל לא נורא.אז עוד הפעם. אוסיף עוד כמה דברים לנושא, כי רק באיחור נזכרתי (זה שייך למהירות נפילת האסימון
) רצוי למי שקונה ממגדל תוכי האכלת- יד, שייצור איתו קשר עוד לפני הקנייה, ובמשך גדילת הגוזלים אפשר ללוות אותם בגידול.כשהגוזלים כבר די גדולים אפשר לבחור את הגוזל הרצוי, לסמן אותו, וכשבאים לבקר להתחיל לשחק איתו.כך נוצר קשר מוקדם עם הגוזל, וגם עם המגדל.
כאשר קונים מחנות חייבים לבדוק איך הגוזל מתנהג על היד כשמוציאים אותו מהכלוב.הוא צריך לעלות על היד, ולא שבעל החנות יוציא אותו בשתי ידיים!בלי שום תירוצים הוא צריך לאפשר לשחק איתו כמה דקות ולבדוק את התנהגותו.
אל תתנו לשכנע אותכם "הוא מפחד עכשיו, הוא בסדר, אין להוציא אותו כי דלת החנות פתוחה וכו.."-אז צריך לסגור את הדלת לכמה דקות.
היו לי עשרות מקרים שפנו אלי מה לעשות?! התוכי נושך, לא מוכן לעלות על היד. ברור שבקשת העזרה כבר הייתה אחרי הקנייה.
הבעיה בקניית תוכי האכלת יד שאי אפשר לדעת כמה זמן הוא כבר נמצא בחנות.
הוא יכול להיות האכלת יד, אבל אם עבר הרבה זמן שהוא מחכה שיקנו אותו לבעל החנות אין זמן לשחק איתו והוא מתקלקל. אז צריך להקדיש לו כמה דקות ולראות מה קורה?
זה מה שרציתי להוסיף, אם נראה לכם ששייך לנושא או שזה
?(סתאאאם) 

Re: מה עלינו לדעת על התוכי שאנו עומדים לרכוש.
שייך מאוד אווה ותודה על המאמץ והכתיבה מחדש
כל הנושאים שאנו מעלים יהיו בטוח לעזר בשלב כלשהו,לעיתים קשה
מאוד בעת הקנייה לבחון את כל הנושאים החשובים,לעיתים גם הילדים לוחצים
ורוצים כאן ועכשיו,הנושאים שהעלית די חשובים בעת קנייה מחנות או בכלל,
וחשוב שאנשים יבינו לקראת מה הם הולכים ועם כמה שיותר מידע.

כל הנושאים שאנו מעלים יהיו בטוח לעזר בשלב כלשהו,לעיתים קשה
מאוד בעת הקנייה לבחון את כל הנושאים החשובים,לעיתים גם הילדים לוחצים
ורוצים כאן ועכשיו,הנושאים שהעלית די חשובים בעת קנייה מחנות או בכלל,
וחשוב שאנשים יבינו לקראת מה הם הולכים ועם כמה שיותר מידע.