ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בעיה קצת מוזרה עם אקלקטוסית..
מנהל: מפקחים
בעיה קצת מוזרה עם אקלקטוסית..
יש לי אקלקטוסית בת בערך שנה, והיא נורא שקטה אפעם לא צועקת בשעות היום (גם לא ממש התחילה לדבר)
אבל הבעיה היא שכשאני יושב בחדר שהיא נימצאת עם חברים בלילה כשהם יוצאים מהחדר היא מתחילה לצרוח ורק במקרים האלה היא צורחת ככה אפעם בשעות היום אני לא שומע אותה צורחת אולי ממלמלת דברים אבל לא צורחת..
מה אני אמור לעשות בקשר לזה?..(והיא לא ממש מכירה את החברים שלי שאפשר להגיד שהיא קשורה אליהם)
אבל הבעיה היא שכשאני יושב בחדר שהיא נימצאת עם חברים בלילה כשהם יוצאים מהחדר היא מתחילה לצרוח ורק במקרים האלה היא צורחת ככה אפעם בשעות היום אני לא שומע אותה צורחת אולי ממלמלת דברים אבל לא צורחת..
מה אני אמור לעשות בקשר לזה?..(והיא לא ממש מכירה את החברים שלי שאפשר להגיד שהיא קשורה אליהם)
-
אוהבת_תוכים
- גוזל

Re: בעיה קצת מוזרה עם אקלקטוסית..
אולי היא מנסה לתקשר איתם
אולי אם זה חברים שקבוע באים אליך אז היא רואה בהם חלק מהלהקה
אולי אם זה חברים שקבוע באים אליך אז היא רואה בהם חלק מהלהקה
קשה להבין את ההתנהגות, מה קורה לאחר מכן ?
דווקא כשהם הולכים? כנראה היא אוהבת שיש אנשים אז היא לא רוצה שילכו... (:
אצלי הוא צורח ומלמל בעיקר דווקא כשיש אנשים והם מדברים
אצלי הוא צורח ומלמל בעיקר דווקא כשיש אנשים והם מדברים
אלי אחרי זה היא שותקת או שלפעמים היא מממשיכה ואני בא אליה מדבר איתה והיא שותקת..
ואיך היחסים ביניכם ?
היא מראה פחד ממך או לחץ כשאתה מתקרב ?
היא מראה פחד ממך או לחץ כשאתה מתקרב ?
בנק ישראל הולך להוציא מטבע חדש כדי להנציח את זכרו של אריאל שרון. ערך המטבע יהיה 17 ש"ח - כמעט ח"י
לא כשאני מתקרב אליה הדבר היחיד שהיא מראה זה שהיא רוצה שאני יוציא אותה..
נסה לשחרר אותה תוך כדי שהחברים יוצאים , יתכן והשיחרור ירגיע אותה, נראה שהיא מעוניינת בחברה ואינה רוצה שיעזבו אותה.
תוך כדי שאתה רואה שהחברים מתכוונים ללכת תשחרר אותה , תבקש מהחברים שלא יתייחסו אלךיה ויתנהגו רגיל, פשוט יקומו ויצאו.
אם בכל זאת הצעקות ימשכו זה יכול להיות מסיבה להיא קיבלה יחס כשהחברים עזבו והיא צעקה, אם מהחברים או ממך בניסיון להרגיעה / להשתיקה. כרגע תנסה רק לשחרר אותה אבל חובה לא לתת יחס כלשהוא להתנהגות שאתה מתאר.
תוך כדי שאתה רואה שהחברים מתכוונים ללכת תשחרר אותה , תבקש מהחברים שלא יתייחסו אלךיה ויתנהגו רגיל, פשוט יקומו ויצאו.
אם בכל זאת הצעקות ימשכו זה יכול להיות מסיבה להיא קיבלה יחס כשהחברים עזבו והיא צעקה, אם מהחברים או ממך בניסיון להרגיעה / להשתיקה. כרגע תנסה רק לשחרר אותה אבל חובה לא לתת יחס כלשהוא להתנהגות שאתה מתאר.