ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
החלטתי לפתח נושא חדש..
מנהל: מפקחים
החלטתי לפתח נושא חדש..
כבר דיברתי על כופתיות, אבל הפעם רציתי לפתוח נושא לא על מחיר..גם אבל לא העיקר..חח לא נשמע מובן, אה?
בכל אופן, נגיד עכשיו יש את הסוג הטוב של הכופתיות במקומות מסוימים באותו מחיר של הקייטי. אבל הבנתי שמחיר כופתיות משתנה לפעמים ובדר"כ עולה במחירו..אז כמובן שכל עוד אני יכול להשיג את הכופתיות היותר טובות במחיר טוב אני אקנה אותן..אבל מה יקרה כשהמחירים יעלו? אם המחירים יעלו אני אעבור לכופתיות של קייטי..אבל עד כמה בעיתי השינוי בכופתית בשביל התוכי? האם באמת כ"כ קשה לעבור מסוג אחד לשני?
תודה.
בכל אופן, נגיד עכשיו יש את הסוג הטוב של הכופתיות במקומות מסוימים באותו מחיר של הקייטי. אבל הבנתי שמחיר כופתיות משתנה לפעמים ובדר"כ עולה במחירו..אז כמובן שכל עוד אני יכול להשיג את הכופתיות היותר טובות במחיר טוב אני אקנה אותן..אבל מה יקרה כשהמחירים יעלו? אם המחירים יעלו אני אעבור לכופתיות של קייטי..אבל עד כמה בעיתי השינוי בכופתית בשביל התוכי? האם באמת כ"כ קשה לעבור מסוג אחד לשני?
תודה.
1. אני מבין שטוב להתחיל מאותו הסוג..אבל אני מדבר פה על בעיה קטנה..
2.אתה יכולה להשיג גם קצת יותר זול.
3.יש כופתיות יותר טובות מקייטי..וזאת בדיוק הבעיה שלי..שכל עוד אני יכול להשיג כופתיות יותר איכותיות מאלו של קייטי האם כדאי? והבעיה שאם המחיר של הכופתיות ה-יותר טובות יעלה אז אני אצטרך לעבור למשהו יותר זול, כופתיות של קייטי.
2.אתה יכולה להשיג גם קצת יותר זול.
3.יש כופתיות יותר טובות מקייטי..וזאת בדיוק הבעיה שלי..שכל עוד אני יכול להשיג כופתיות יותר איכותיות מאלו של קייטי האם כדאי? והבעיה שאם המחיר של הכופתיות ה-יותר טובות יעלה אז אני אצטרך לעבור למשהו יותר זול, כופתיות של קייטי.
אביעד, בהחלט קיים מזון הרבה יותר איכותי מקייטי.
אני אישית מזינה את התוכים שלי עם Hagen, ולדעתי הרבה יותר איכותי, מה גם שזה מה שהם אוכלים.
טוב להם, טוב גם לי.
התוכי אינו מבין בעלויות מזונו. הוא אוכל מה שערב לחיכו. אם תשנה לו מזון שהוא אוהב,
למזון זול יותר, קח בחשבון שיתכן ולא יגע בו בגלל טעמו ואז יצא שכרך בהפסדך.
מעבר לכך, כל שינוי בהרכב מזונו של התוכי חייב שיעשה בהדרגה.
אני אישית מזינה את התוכים שלי עם Hagen, ולדעתי הרבה יותר איכותי, מה גם שזה מה שהם אוכלים.
טוב להם, טוב גם לי.
התוכי אינו מבין בעלויות מזונו. הוא אוכל מה שערב לחיכו. אם תשנה לו מזון שהוא אוהב,
למזון זול יותר, קח בחשבון שיתכן ולא יגע בו בגלל טעמו ואז יצא שכרך בהפסדך.
מעבר לכך, כל שינוי בהרכב מזונו של התוכי חייב שיעשה בהדרגה.