ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

עידכון מספר-1

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

אביe
גוזל
גוזל

עידכון מספר-1

שליחה על ידי אביe »

ערב נעים.
החלטתי לעשות לעשות פעם בה עידכונים ולמספר אותם. ואז אם תרצו יהיה אפשר לעשות אשכול ולרכז את כל העידכונים..ויהיה נחמד לראות איך אנשים מתקדמים עם התוכי מהרגעים הראשונים..עד ל..?
בכל אופן, זוכרים שיתלוננתי על זה שהגוזלית[ניראה לי אני אקרא לה "פטיצ'קה" שפרושו ברוסית ציפורי] שהיא לא בא אלי ומתחמקת ממגע יד. אז הימים ההם עברו סופסוף..כצפוי כל מה שהיא היתה צריכה זה את השלושה ימי יסתגלות. היא כבר ניגשת אלי יותר ואין לה בעיה עם מגע. למרות שלוקח זמן לשכנע אותה לעלות על היד כשהיא יושבת על הכלוב..אבל אנחנו עובדים על זה.

-היא כבר אוכל ארוחה אחת ביום של200CC. ז"א שהיא אוכלת כבר חצי מהכמות שהיא אכלה כשהיא הגיעה אלי[לפני שלושה ימים].

-היא אהבה את ההשריה והיא אוהבת פירות..במיוחד תפוחים וזה טוב כי אני מעודד גיוון במזון.

-היא עפה בצורה מדהימה!! יחסית לניקה לפחות..

-היא מגלה יתענינות רבה כלפי הסביבה..לפי דעתי זה סימן לאינטלגנציה..היא משחק עם הכל והיא חוקרת הכל..פשוט כייף לצפות בה.
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: עידכון מספר-1

שליחה על ידי eli_lea »

יפה מאוד אביעד,תמונה

רק הקטע של "עפה בצורה מדהימה" קצת מפחיד אותי...במיוחד לאחר ניסיוני עם מיקה,אז
במידה והיא אכן מתעופפת אנא גזור את נוצותיה לפני שיהיה מאוחר.
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אביעד אתה יכול להמשיך כאן באשכול כדי שלא נצטרך לחפש את ההודעות ויהיה נחמד גם להוסיף תמונה מידיי פעם כדי שיהיה אפשר לראות את השינויים
אביe
גוזל
גוזל

שליחה על ידי אביe »

עידכון מספר 2
אביבה, יש חדשות טובות..הקטנה נגמלה היום מהדייסה..פשוט ראיתי שהיא אכלה היום הרבה כופתיות+הנבטה+תפוחים ובננות מיובשות..אז החלטתי שעדיף לא לתת לה דייסה הערב.

ניראה לי שהיום אני מחליף לה את המקלות האכולים..במקלות אקליפטוס יפים..אני אנסה לשים צילומים של המקלות בתוך הכלוב..

ערב טוב
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אביעד ..אם נתת שתי ארוחות ביום אל תפסיק את שתיהן,תוריד רק אחת,עדיף לעשות זאת בהדרגה על אף שהיא אוכלת לבד.
אביe
גוזל
גוזל

שליחה על ידי אביe »

עשיתי את זה בהדרגה.
אתמול ושלשום היא אכלה ארוחה אחת והיום היא כבר לא אוכלת דייסה.
סמל אישי של משתמש
הגר
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי הגר »

אביעד, אתה רץ מהר מידי,
גוזל שעד לפני שבוע אכל שתי ארוחות דייסה, זה מהר מידי לגמול.
תקשיב למנוסים ממך, זו פעם ראשונה שאתה גומל תוכי.
כשהגלים מתחזקים, החזקים מתגלים..
אביe
גוזל
גוזל

שליחה על ידי אביe »

תקשיבו, אני מבין שאתה מנסים ללמד אותי. וכו שאתם מכירים אותי..אני לומד מטעויות ותמיד שמח ללמוד עוד על עולם התוכים.
אבל אתם הפכתם אותי לבנאדם לא אחראי..וזה לא ככה..אני עוקב אחרי כל תזוזה של הגוזלית בתקופת הגמילה הרגישה.

היא אוכלת יותר מניקה ביומים האחרונים[וניקה הרבה יותר גדולה ממנה פיזית]..ביומים האחרונים נגמרו לה הכופתיות בצלוחית כבר 3 פעמים[אני חייב לציין שב4ימים הראשונים שהיא היתה אצלי לא נגמרה לה הצלוחית הראשונה] ובנוסף היא אוכלת כל יום צלוחית של הנבטה+פירות, ירקות ואקליפטוס וכל מיני פינוקים. אז זאת כמות אוכל באמת מאוד גדולה! ובנוסף היא כבר לא אכלה בחשק רב את הדייסה. אז רק אחרי כל זה אני גמלתי אותה. אני יכול להגיד עם לב שלם שהיא לא רעבה לדייסה ושלא נגרם לה שום נזק.
קבצים מצורפים
משוגעת.jpg
משוגעת.jpg (5.76 KiB) נצפה 4496 פעמים
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אביעד היי,

כולנו כאן כדי ללמוד,ההערה לגבי הגמילה המהירה נאמרה ללא קשר למחשבה על חוסר אחריות,כולנו
מכירים אותך ויודעים שתיתן את הטיפול הטוב ביותר והמסור ביותר,לכן קח את ההערה כניסיון להסב את תשומת ליבך
ולנסות לעזור.
הגוזל האחרון שגמלתי היה אוכל שתי ארוחות והחל לאכול כופתיות בכמויות,הורדתי ארוחה אחת וניסיתי להאכילו ארוחה
אחת במשך 5 ימים נוספים על אף שהוא כמעט לא נגע בדייסה,זאת הייתה גמילה מהירה לטעמי אך זהו היה רצונו,כנראה
שפטיצ'קה החליטה להיגמל כמוהו במהירות,

המשך לעדכן אותנו והוסף תמונות.
אביe
גוזל
גוזל

שליחה על ידי אביe »

אל תבינו אותץי לא נכון..לא ניסיתי להיות תוקפני או משהו..

אני הוסיף תמונות בכייף=]
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”