ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

אלכסנדרין\סנגל

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

אביe
גוזל
גוזל

אלכסנדרין\סנגל

שליחה על ידי אביe »

אני מעוניין לקנות תוכי האכלת יד נוסף..ורציתי לדעת מה יותר מומלץ לפי דעתכם
אני מחפש תוכי בעל רמת אינטלגנציה גבוהה ושיהיה שקט
תודה
סמל אישי של משתמש
שוני
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי שוני »

למיטב ידיעתי אין תוכי שקט
שוני
מכל מלמדי השכלתי
לעולם על תתוכח עם אדיוט .הוא יוריד אותך לרמתו וינצח אותך בעזרת נסיונו
סמל אישי של משתמש
הגר
בקיעה
בקיעה

Re: אלכסנדרין\סנגל

שליחה על ידי הגר »

[quote="203";p="7438"]אני מעוניין לקנות תוכי האכלת יד נוסף..ורציתי לדעת מה יותר מומלץ לפי דעתכם
אני מחפש תוכי בעל רמת אינטלגנציה גבוהה ושיהיה שקט
תודה[/quote]

מה שעונה על הדרישות שלך:

קקדו.
קבצים מצורפים
68.JPG
כשהגלים מתחזקים, החזקים מתגלים..
סמל אישי של משתמש
daniel
גוזל
גוזל

שליחה על ידי daniel »

אביעד עם אתה מביא נוסף רק אלכסנדרין תוכי מדהים בעל יכולת דיבור טובה חמוד מאוד גדול ומרשים
תמונה
אביe
גוזל
גוזל

שליחה על ידי אביe »

הגר, את יודעת שקקדו לא תוכי שקט! לא לכולם יתמל מזל כמו שלך וקנית קקדו ששקט להפליא..בינתיים..

ולמה לפגוע בנקודות רגישות? אני מתגעגע לניקה=\
סמל אישי של משתמש
הגר
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי הגר »

קקדו, כמו כל תוכי, הופך להיות מה שאתה מלמד אותו..
זה לא קשור למזל..
ואחת הסיבות שאמרת שבגללה אתה מוסר את ניקה, זה כי אין לך זמן..
אז גם הבאת תוכי גדול אחר במקומה וגם רוצה עוד תוכי?
פשוט כואב לי ואני לא מבינה..
כשהגלים מתחזקים, החזקים מתגלים..
rokokokn
פוקח עיניים
פוקח עיניים
אזור מכירה: יבנה

שליחה על ידי rokokokn »

אני לא מבינה חח חח חח את ממש מבינה נכון הוא רוצה תוכי אם פה נעול ואם הוא יפתח את המנעול הוא ימכור וישאל את אותה שאלה שוב
רגע יש לי רעיון אולי שוני יתן לך במתנה דג בשם תוכי אבל בעיה הוא מתאם למיים מלוחים ולא וכלוב
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

חברים יקרים,

אביעד שאל שאלה פשוטה בקשר לבחירה בין שני זנים ובכותרת ציין את מה שהוא מחפש אלכסנדרין/סנגל,כשמדובר על תוכי שקט
כולנו מבינים את כוונת השואל,אף אחד לא מחפש דג או תמונה פשוט תוכי שרמת הרעש שלו נמוכה,לכן
כדאי להתמקד בשאלה ולענות עליה בהתאם.

אני כמו דניאל הייתי מעדיף אלכסנדרין,כמובן שלכל מגדל יהיו את העדפותיו אם במראה החיצוני של התוכי ואם מבחינת
התנהגותו,החשוב ביותר לדעת שההחתמה נעשתה ברמה וע"י מגדל מוכר.
סמל אישי של משתמש
אווה
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי אווה »

אביעד אם אתה מחפש תוכי שקט "יחסית" אז תבחר בסנגל.הם מקסימים באויפים, שקטים, וגם לומדים לדבר.
האלכסנדרין אומנם גדול ומרשים אבל תאמין לי הם רעשנים, יש לי זוג.הרי הם קרובי משפחה של הדרארות, וגם להם לא חסר מהצעקות.נוסף לזה כמו הדרארות גם האלכסנדרונים מהר הופכים פראיים ונשכנים, אם לא משחקים איתם ממש הרבה.ואוי מה שתקבל מהמקור העצום שלהםתמונה
נדמה לי שכתבת שאין לך הרבה זמן להקדיש לתוכי, אז גם זה לטובת הסנגל, מכיוון שאתה יכול ללמוד, או לשבת מול המחשב והוא יישב לך בנחת ובשקט על הכתף, ותוכל מדי פעם ללטף אותו.תמונה
תמונה
אביe
גוזל
גוזל

שליחה על ידי אביe »

139 כתב:קקדו, כמו כל תוכי, הופך להיות מה שאתה מלמד אותו..
זה לא קשור למזל..
ואחת הסיבות שאמרת שבגללה אתה מוסר את ניקה, זה כי אין לך זמן..
אז גם הבאת תוכי גדול אחר במקומה וגם רוצה עוד תוכי?

הגר, נתחיל מזה שאת בנאדם מבוגר שצריך לקחת אחריות על מה שהוא אומר..ועוד "מנהלת פורום אילוף"..קשה לי להאמין שאת מאמינה במשפט שכתבת "קקדו, כמו כל תוכי, הופך להיות מה שאתה מלמד אותו"
אם ככה, כמה ארות שקטות פגשת? כמה קקדוים שקטים פגשת?[ אני אגיד לך, אחד, והוא שלך..יפה מאוד ליתבסס על מקרה יחיד. כל הכבוד]

וכמגדלת קקדו את צריכה לדעת עד כמה תלותים הם..אני לא אתן דוגמאות..פשוט לא שווה השקעה

"אז גם הבאתה תוכי אחר...וגם רוצה עוד תוכיתמונה"
אני שאלתי וציפיתי לקבל תושבה..לא חיפשתי שישאלו אותי שאלה.

כל הכבוד הגר.

316 כתב:אני לא מבינה חח חח חח את ממש מבינה נכון הוא רוצה תוכי אם פה נעול ואם הוא יפתח את המנעול הוא ימכור וישאל את אותה שאלה שוב
רגע יש לי רעיון אולי שוני יתן לך במתנה דג בשם תוכי אבל בעיה הוא מתאם למיים מלוחים ולא וכלוב

דבר ראשון הינה קישור לאתר בדיחות של ילדים בני 6+\-
יש לך מה ללמוד משם..
http://www.tzhok.co.il/jokes.php?page=1&cid=10

עכשיו לידע כללי..אני מסוג האנשים שתמיד אוהבים להרחיב את הידע שלהם..בן כמה אתה? אולי התשובה תענה לי על שאלות ששאלתי את עצמי

148 כתב:אביעד אם אתה מחפש תוכי שקט "יחסית" אז תבחר בסנגל.הם מקסימים באויפים, שקטים, וגם לומדים לדבר.
האלכסנדרין אומנם גדול ומרשים אבל תאמין לי הם רעשנים, יש לי זוג.הרי הם קרובי משפחה של הדרארות, וגם להם לא חסר מהצעקות.נוסף לזה כמו הדרארות גם האלכסנדרונים מהר הופכים פראיים ונשכנים, אם לא משחקים איתם ממש הרבה.ואוי מה שתקבל מהמקור העצום שלהםתמונה
נדמה לי שכתבת שאין לך הרבה זמן להקדיש לתוכי, אז גם זה לטובת הסנגל, מכיוון שאתה יכול ללמוד, או לשבת מול המחשב והוא יישב לך בנחת ובשקט על הכתף, ותוכל מדי פעם ללטף אותו.תמונה

איזה שינוי, סופסוף מישהו ששווה תשובה
בכל אופן, את צודקת לגמריי..סנגלים וג'קואים הם באמת מסוג התוכים שיכולים לשבת על הכתף..ולא כמו קקדוים שלא יושבים דקה בשקט וישר יתכילו לטייל..לדוגמה פטיצ'קה יכולה לשבת בשקט על גג הכלוב והיא גם ישנה מחוץ לכלוב. אבל אין מצב שניקה יושבת על גג הכלוב יותר מ10 דקות! היא היתה ישר עפה לריצפה וכו' וכו'..

-לסיכום-
יש כמה אנשים שצריכים לעבוד על השנינות או על חוסר הטאקת וחוסר אחריות על כתיבתם
וכל מי שחשוב לי שידע שאני צודק ושלא טעיתי בהחלפת התוכי יודע זאת. וזה מה שחשוב..
נעול

חזור אל “מגדלים תוכים”