ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
רחצת גוזלים
מנהל: מפקחים
רחצת גוזלים
ערב טוב!!
האם אתם נוהגים לרחוץ גם את הגוזלים?
ואם כן מאיזה גיל?
הכוונה לגוזלים שעדיין נמצאים באומנת ודואגים ללכלך את עצמם לעיתים
אמנם אני משתדל לשמור על האכלה נקייה ככל שניתן
אולם לעיתים הגוזלים מלכלכים את עצמם
עד עכשיו נהגתי לנקותם בעזרת מגבון לך
תודה לעונים
האם אתם נוהגים לרחוץ גם את הגוזלים?
ואם כן מאיזה גיל?
הכוונה לגוזלים שעדיין נמצאים באומנת ודואגים ללכלך את עצמם לעיתים
אמנם אני משתדל לשמור על האכלה נקייה ככל שניתן
אולם לעיתים הגוזלים מלכלכים את עצמם
עד עכשיו נהגתי לנקותם בעזרת מגבון לך
תודה לעונים
50% ממשהו זה הרבה יותר מ-100% מכלום
החכם לומד מהטיפש יותר משהטיפש לומד מהחכם
החכם לומד מהטיפש יותר משהטיפש לומד מהחכם
Re: רחצת גוזלים
נראה לי שיש במגבון לח כל מיני חומרים וסבונים מזיקים לתוכי..אפילו באלו ללא האלכוהול יש..
הצטברות של כעס זה כמו ערמה של חומרים דליקים שרק גפרור קטן היה חסר כדי להצית אותה.

-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
אין צורך לרחוץ או לשטוף גוזלים אם הם התלכלכו ז"א נשארו עליהם שאריות דייסה או לשלשת
לוקחים מגבת נייר מרטיבים בעזרת מים נקיים ומנגבים בעדינות אם הלכלוך יבש ניתן להרטיב עם מעט מאוד מים ולתת לו להתרכך ואז לנגב
לוקחים מגבת נייר מרטיבים בעזרת מים נקיים ומנגבים בעדינות אם הלכלוך יבש ניתן להרטיב עם מעט מאוד מים ולתת לו להתרכך ואז לנגב
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
בקשר לתמונת הביצה- התוכונית שלי דוגרת ואחת הביצים סדוקה קצת (בדומה לתמונה)מה זה אומר לגבי עתיד הגוזל?
"הדרך אל האושר היא האושר שבדרך"... בהצלחה!
כשביצה סדוקה בקטריות וכדומה יכולות להכנס לבפנים.. נראה לי צריך לנקות אותה ואז על הסדר לשים לק שקוף או משהו שיאטום את זה (ד"א בתמונה הביצה נראה יותר מקומטת מאשר סדוקה)
הצטברות של כעס זה כמו ערמה של חומרים דליקים שרק גפרור קטן היה חסר כדי להצית אותה.

אני יכול להגיד לך שאני עושה מקלחת קלילה לגוזל שלי שהוא בן חודשים בערך (תוכי סנגל)
אני לוקח מקל לניקוי אוזנים וכוס מים פושרים טובל את המקל ומנקה בעדינות את הגוזל ואת השאיריות של הדיסה שדבוקות לו
במקרה שלי אני שם לידו תנור חימום שלא יהיה לו קר ואני יכול להגיד לך שהוא מאוד נהנה מזה
אני לוקח מקל לניקוי אוזנים וכוס מים פושרים טובל את המקל ומנקה בעדינות את הגוזל ואת השאיריות של הדיסה שדבוקות לו
במקרה שלי אני שם לידו תנור חימום שלא יהיה לו קר ואני יכול להגיד לך שהוא מאוד נהנה מזה
גם שלי דוגרת והייתה ביצה כזאת ויצאו 5 גוזלים לפי מה שהיה אצלי זה אומר שהגוזל מנסה לצאת החוצה..בהצלחה!
הביצה שבתמונה קיבלה מכה/מעיכה , כשגוזל בוקע ישנו שבר ובליטה החוצה ולא שקע.
לעיתים על אף שיש מעיכה קלה הגוזל לא נפגע (תלוי בחומרת המעיכה וגילו של הגוזל) ועדיין יש בקיעה.
לעיתים על אף שיש מעיכה קלה הגוזל לא נפגע (תלוי בחומרת המעיכה וגילו של הגוזל) ועדיין יש בקיעה.