ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גודל כלוב לג'אקו
מנהל: מפקחים
גודל כלוב לג'אקו
שלום לכולם.
רציתי לשאול: הבנתי שג'אקו זה לא תוכי פעיל, ובגלל זה הוא לא צריך כלוב ענק.
האם הכלוב מדם TI-1901 יספיק? אני לא חושב, אבל מה דעתכם?
רציתי לשאול: הבנתי שג'אקו זה לא תוכי פעיל, ובגלל זה הוא לא צריך כלוב ענק.
האם הכלוב מדם TI-1901 יספיק? אני לא חושב, אבל מה דעתכם?
Re: גודל כלוב לג'אקו
לא, זה כלוב שמתאים לקוקטייל, ציפור אהבה וכד'..
ג'אקו צריך מינימום A11, או 9831, אבל עדיף A19 דעתי או גדול יותר אם יש
ג'אקו הוא פעיל כמו כל תוכי, אם ישימו אותו בכלוב קטן מן הסתם הוא לא יהיה פעיל כי אין לו מקום לפעילות

עריכה: גם על רמבו שלי נפוץ משום מה שהוא תוכי "לא פעיל" , ובכל זאת הוא אוהב להתנדנד לעשות סלטות להיתלות על ענפים דקים
אפילו אנכיים שגורמים לי להתפעל איך הוא מחזיק את עצמו... הוא מטפס על הכלוב בכל כיוון, למעלה למטה בצדדים
אם אני מוציאה מגירה לנקות אותה הוא ממהר לצאת מהכלוב ולרדת לחקור את תחתית הכלוב (מבחוץ) ומטייל שם הפוך כמו עטלף..
בקיצור הוא לוליין, אם נותנים לתוכי את האופציה - תראה איך הוא מנצל את המרחב
לכן אומרים - ככל שהכלוב גדול יותר הוא טוב יותר
ג'אקו צריך מינימום A11, או 9831, אבל עדיף A19 דעתי או גדול יותר אם יש
ג'אקו הוא פעיל כמו כל תוכי, אם ישימו אותו בכלוב קטן מן הסתם הוא לא יהיה פעיל כי אין לו מקום לפעילות

עריכה: גם על רמבו שלי נפוץ משום מה שהוא תוכי "לא פעיל" , ובכל זאת הוא אוהב להתנדנד לעשות סלטות להיתלות על ענפים דקים
אפילו אנכיים שגורמים לי להתפעל איך הוא מחזיק את עצמו... הוא מטפס על הכלוב בכל כיוון, למעלה למטה בצדדים
אם אני מוציאה מגירה לנקות אותה הוא ממהר לצאת מהכלוב ולרדת לחקור את תחתית הכלוב (מבחוץ) ומטייל שם הפוך כמו עטלף..
בקיצור הוא לוליין, אם נותנים לתוכי את האופציה - תראה איך הוא מנצל את המרחב
לכן אומרים - ככל שהכלוב גדול יותר הוא טוב יותר

אוקיי, תודה שירלי 
גם הגאקו שלי לאחר שקניתי לו A19 התחיל להיות הרבה יותר פעיל והוא הולך כל הזמן הפוך ומתנדנד ומטייל בכל חלקי הכלוב ולא תמיד ממהר לצאת גם שפותחים לו קיצור אחלה כלוב A19
אין לי מקום בבבית לA19 ולכן לקחת את הכלוב 9831 אם אני אראה לאמא שלי את הכלוב A19 היא תתחרפן חחחח XD
תאמין לי אמא שלי בעיתית בנושא הזה חח אם זה היה הבית שלי הייתי קונה כלוב הכי גדול שאפשר אבל אמא שלי אם אני אראה לה A11 היא תגיד שהוא ענק חחח....
לפחות היא הסכימה לכלב 9831 שנראה לי טוב כי אני גם מוציא את התוכי רוב היום למרות שברור שהייתי רוצה יותר גדול...
לפחות היא הסכימה לכלב 9831 שנראה לי טוב כי אני גם מוציא את התוכי רוב היום למרות שברור שהייתי רוצה יותר גדול...