ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שמירת קליפות ביצים בהקפאה
מנהל: מפקחים
שמירת קליפות ביצים בהקפאה
שלום רב,
במידה והכנתי כמות של קליפות ביצים מרוסקות..כמה זמן אני יכול לשמור את מה שנשאר? האם אני יכול לשים במקרר? או במקפיא?
תדוה
במידה והכנתי כמות של קליפות ביצים מרוסקות..כמה זמן אני יכול לשמור את מה שנשאר? האם אני יכול לשים במקרר? או במקפיא?
תדוה

Re: שמירת קליפות ביצים בהקפאה
אם מעכת רק קליפות ללא הביצה אפשר לשמור בקירור/הקפאה כמה ימים
המקסימום לדעתי זה שבוע ואפילו פחות..
יצא לי לשמור שבוע בערך וזה הסריח ברמות..
אז באמת עדיף טרי
יצא לי לשמור שבוע בערך וזה הסריח ברמות..
אז באמת עדיף טרי
"אהבה אמיתית לכאב נולדה"
יכול להיות שלא ניקית את הקליפות כראוי.. יש בחלק הפנימי של הקליפה שכבה שקופה כזו, צריך לנקות/להסיר אותה ורק אז למעוך את הקליפה. אבל בכל מקרה מומלץ להכין ולהגיש באותו רגע ולא לשמור, כמו שאמרתם 

שמתי לב אליהם וכן ניקתי..
בכ"מ אחרי זמן כולשהו זה מסריח..
בכ"מ אחרי זמן כולשהו זה מסריח..
"אהבה אמיתית לכאב נולדה"
כשאני רוצה לשמור כמות של קליפות טחונות אז מה שאני עושה זה כך ,
אני שוטף היטב מיבש את הקליפות לגמרי ורק אז טוחן/מרסק ושומר לי
בתוך כלי אטום בחוץ ומידי פעם מוציא ומחלק כפי הצורך וזהו ,
(לאחר יבוש טוב טוב אין ריח לוואי או כל דבר שמזיק לקליפות)
אני שוטף היטב מיבש את הקליפות לגמרי ורק אז טוחן/מרסק ושומר לי
בתוך כלי אטום בחוץ ומידי פעם מוציא ומחלק כפי הצורך וזהו ,
(לאחר יבוש טוב טוב אין ריח לוואי או כל דבר שמזיק לקליפות)
לאחר שטיפה ניקוי פנימי ייבוש וחימום במיקרו הקליפות ישמרו ולא יסריחו, לאחר חימום במיקרו הן הופכות שבירות יותר
החימום מחסל חיידקים במידה ויש ולאחר טחינה אפשר להחזיק גם חודש בקופסה סגורה בהקפאה.
החימום מחסל חיידקים במידה ויש ולאחר טחינה אפשר להחזיק גם חודש בקופסה סגורה בהקפאה.
מסכים עם מה שאמרו אליאב ואלי. אני אישית שותף את הקליפות היטב במים מחמם במיקרו כ4 דקות ולאחר קירור מאחסן בקופסא, עד שהכמות ניגמרת למשך כמה חודשים. אין שום ריח או סירחון! מזה 'להגיש טרי'? זה קליפה יבשה, אז מה נגיד לגבי עצם הדיונון, גם נוציא אותה ממנו וישר נגיש...