ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
למה היא שורקת
מנהל: מפקחים
למה היא שורקת
החמודה כל בוקר איך שאני מתעורר מתחילה לשרוק כל מיני שריקות שונות וחזקות, אז אני אומר לה בוקר טוב ומוציא אותה מהכלוב, ואז היא עולה על גג הכלוב וממשיכה..אז אני מנסה ללטף אותה והיא לא ממש רוצה..ויש לה אוכל בכלוב והכל..אז למה כל בוקר היא פותחת בשריקות חזקות?זה לא מפריעה לי, פשוט ניראה לי שהיא רוצה משהו ואני לא מבין מה
אני מבין שאתה עם מקרוסקופ על התוכית שלך. תן חופש ביטוי ותילמד אותה יום ועוד יום.
זה ממש לא חריג שהיא שורקת.
אצלי לדוגמה קוקו בהתחלה היה צורח עד שהיו האוזנים מתפוצצות לי ולא התייחסתי. הגעתי אליו רק שהוא היה שקט ועם הזמן זה דעך כמעט לאפס.
לפי דעתי זאת דרך למשוך תשומת הלב שלך. כך זה בטבע, לא מדברים בשפת הסימנים כאשר רוצים לפתוח ערוץ תקשורת.
זה ממש לא חריג שהיא שורקת.
אצלי לדוגמה קוקו בהתחלה היה צורח עד שהיו האוזנים מתפוצצות לי ולא התייחסתי. הגעתי אליו רק שהוא היה שקט ועם הזמן זה דעך כמעט לאפס.
לפי דעתי זאת דרך למשוך תשומת הלב שלך. כך זה בטבע, לא מדברים בשפת הסימנים כאשר רוצים לפתוח ערוץ תקשורת.

איך אתה יודע שהיא שורקת יותר מהרגיל, אם אין לך מקור להשוואה.
גם אם היא רוצה משהו, קשה לי לדעת מהו, היות ואני לא נמצאת לידה.
אל תקשה על עצמך עם שאלות, אלא תן לזמן לעשות את שלו ותלמד את ג'סי לאט לאט,
כפי שהיא תצטרך ללמוד אותך.
כל עוד לא חסרים לה מרכים בסיסיים כמזון, שתיה ואהבה, הזמן יעשה את שלו.
גלה מעט יותר סבלנות ואני בטוחה שהכל יובן לך במהלך הזמן.
גם אם היא רוצה משהו, קשה לי לדעת מהו, היות ואני לא נמצאת לידה.
אל תקשה על עצמך עם שאלות, אלא תן לזמן לעשות את שלו ותלמד את ג'סי לאט לאט,
כפי שהיא תצטרך ללמוד אותך.
כל עוד לא חסרים לה מרכים בסיסיים כמזון, שתיה ואהבה, הזמן יעשה את שלו.
גלה מעט יותר סבלנות ואני בטוחה שהכל יובן לך במהלך הזמן.
Re: למה היא שורקת
חודש זה מעט מאוד זמן כדי ללמוד את הרגליו של התוכי
ובטח זה זמן קצר מאוד לתוכי ללמוד אותך. בקיצור סבלנות
זה שם המשחק, בהצלחה.
ובטח זה זמן קצר מאוד לתוכי ללמוד אותך. בקיצור סבלנות
זה שם המשחק, בהצלחה.

Re: למה היא שורקת
אביעד הפעילות העיקרית של התוכי היא בבוקר ובערב,מניסיון עם מיקה השריקות בבוקר משקפות רצון שאוציא אותה מהכלוב,
גם כשאני עוזב את החדר היא שורקת שריקות זהות,אך אתה צריך לבחון באילו מצבים היא שורקת והאם היא מחפשת יחס ומנסה לתקשר,
תן לזמן לעשות את שלו ותכיר אותה הרבה יותר טוב.
גם כשאני עוזב את החדר היא שורקת שריקות זהות,אך אתה צריך לבחון באילו מצבים היא שורקת והאם היא מחפשת יחס ומנסה לתקשר,
תן לזמן לעשות את שלו ותכיר אותה הרבה יותר טוב.