ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עלי אקליפטוס עוזרים למניעת תולעים בתא הטלה?
מנהל: מפקחים
עלי אקליפטוס עוזרים למניעת תולעים בתא הטלה?
שלום לכולם כבר שנים רבות שיש ליד הבית שלי עץ ענק של אקליפטוס ועד עכשיו לא ידעתי שזה האקליפטוס..
לקחתי משם היום קצת ענפים קטנים עם העלים וראיתי כמה מגדלים ששמים את העלים בתוך תא הטלה ואומרים שזה מונע כניסה של תולעים וחרקים כל שהם לתא. האם זה נכון?
לקחתי משם היום קצת ענפים קטנים עם העלים וראיתי כמה מגדלים ששמים את העלים בתוך תא הטלה ואומרים שזה מונע כניסה של תולעים וחרקים כל שהם לתא. האם זה נכון?
Re: עלי אקליפטוס עוזרים למניעת תולעים בתא הטלה?
לא יודעת אם זה מונע תולעים בפרט, אבל עלי אקליפטוס ועלי דפנה מרחיקים חרקים ומזיקים/טפילים 

האקליפטוס מרחיק חרקים ואינו רעיל, פיזור של עלים בתא ההטלה יכול להרחיק חרקים .אני לא יודע האם את כל סוגי החרקים אבל
את חלקם בטוח. כדאי לשטוף היטב ולייבש לפני הכנסה לתא כדי להוריד מהעלים הצטברות של פיח ואולי גם חומרי ריסוס והדברה.
את חלקם בטוח. כדאי לשטוף היטב ולייבש לפני הכנסה לתא כדי להוריד מהעלים הצטברות של פיח ואולי גם חומרי ריסוס והדברה.
חברה תודה מחר אני אכניס לתא של מזמרים עלים.
זה מתאים גם ללעיסה שתוכים יפרקו את זה?
ויש גם מין פירות קטנים כאלה צריך להוריד אותם?
זה מתאים גם ללעיסה שתוכים יפרקו את זה?
ויש גם מין פירות קטנים כאלה צריך להוריד אותם?
תכניס ללא הפירות, עלים וענפים, העלים נוטים להייבש די מהר והתוכים יפוררו אותם.
אני שמעתי על מגדלים שמניחים עלי דפנה בתוך כלי האחסנה של התערובת למניעת חרקים. לגבי לעיסה, יש כאלו שמשתמשים בזה רק לצורך זה - זה מתאים.

את האקליפטוס התוכים מאוד אוהבים.
הם אוהבים מאוד לכרסם אותו ולשבור אותו.
מומלץ
הם אוהבים מאוד לכרסם אותו ולשבור אותו.
מומלץ

גם הפירות של האקליפטוס מומלצים למאכל כל עוד הם ירוקים - רק לידע הכללי שתדע שזה מומלץ.
לא מכירה פרי של אקליפטוס אבל אם "ירוק" = בוסר, אז זה לא מומלץ