ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

זוג תוכונים מכניס אוכל לתא הטלה למה?

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

NATANCOHEN
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: נתן

זוג תוכונים מכניס אוכל לתא הטלה למה?

שליחה על ידי NATANCOHEN »

זוג תוכונים מכניס תערובת לתא חשבתי שאולי הם מנסים לגמול את הגוזל כי יש כמה מקולפים וגם אבא שלי ראה שהיום הוא היה בפתח של התא והם ניסו לגרום לו לצאת הם מנסים לגמול אותו כמו שאני חושב או שהם מכניסים את התערובת לתא מסיבה אחרת ואם הם מנסים לגמול אותו היום הוא בן חודש ו4 ימים תוך כמה זמן הוא יצא מהתא?
תמונה
סמל אישי של משתמש
ben.m
גוזל
גוזל
אזור מכירה: צפון
שם פרטי:: יש כינוי

Re: זוג תוכונים מכניס אוכל לתא הטלה למה?

שליחה על ידי ben.m »

אתה מתכוון שראית שאריות של אוכל בתא? אם כן, אז אלו שאריות ממה שהזכר מאכיל את הנקבה כשהיא בתוך התא וממה שהיא מאכילה את הגוזלים.
תמונה
NATANCOHEN
בקיעה
בקיעה

לא שאריות זרעים שלמים ולא מקולפים ברובם מהתערובת שהם עצמם מכניסים לתא אני לא יודע איך אולי תופסים עם המקור ושמים בפניים באמת באמת שאין לי מושג יש גוזל אחד בן חודש וארבעה ימים הרבה פעמים שהוא בוכה הם מתעלמים עד שהוא מוציא את הראש מהתא ומאכילים אותו רק שהראש שלו בחוץ ולפעמים אפילו דוחפים אותו שהוא עם הראש בחוץ כדי שיצא לפי זה אפשר להגיד בערך עוד כמה זמן הוא יהיה מחוץ לתא? ואם ההורים כרגע מנסים לגמול אותו?
תמונה
NATANCOHEN
בקיעה
בקיעה

מסתבר שאבא שלי שם שם קצת גרעינים כי הוא ראה שההורים לא מאכילים אותו שהוא בוכה אז הוא שם בתא קצת תערובת אני לא ידעתי על זה ויכול להיות שהייתי נגד זה עם הייתי בבית כי ההורים כן מאכילים אבל לא כל פעם שהוא בוכה ויכול להיות שזה מה שצריך להיות כי הוא מתקרב לגיל גמילה לא יכלתי לערוך כי הכפתור ערוך כבר נעלם הוא קצת מדאיג אותי מאתמול בערב הוא לא הוציא את הראש מהתא
נערך לאחרונה על ידי NATANCOHEN ב 14 יוני 2011 18:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

אם הם מאכילים רק כשהראש שלו בחוץ ומתעלמים כשהוא בוכה - הם מנסים לגמול אותו.. גם בטבע הם מתנהגים ככה
מאמינה שהוא יגמל עוד מספר ימים/שבוע.. וגם יצא מהתא. תסמוך על ההורים הם יודעים איך להוציא אותו בהדרגה, אל תתערבו/תפריעו תמונה
NATANCOHEN
בקיעה
בקיעה

הוא קצת מדאיג אותי כי היום הוא לא יצא מהתא בכלל כנראה בגלל התערובת שהייתה בתא במקום לצאת כדי שהם יאכילו אותו הוא בחר לנסות לאכול תערובת ובגלל זה חלק מקולף
תמונה
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

אין מה לדאוג, אם ההורים מפסיקים בהדרגה להאכיל אותו ומדרבנים אותו לצאת - הוא יצא. כל גוזל והזמן שלו תמונה
סמל אישי של משתמש
דקל
ניצוי חלקי
ניצוי חלקי

שליחה על ידי דקל »

לדעתי הם גומלים אותו.
תמונה
NATANCOHEN
בקיעה
בקיעה

יש עוד עניין הוא חצי אנגלי וכרגע הוא הרבה יותר קטן מאוסטרלי הוא מנוצה 100 אחוז הוא עוד יגדל ?
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אם הוא מנוצה מלא הוא לא יגדל בהרבה בטח שלא משמעותי . לרוב כשהניצוי מלא זהו כמעט הגודל המקסימלי של התוכונים.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”