ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

תוכי קוקוטייל לא גזור נוצות ולא חברותי מבקש ייעוץ איך לנהוג

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
saharlevi
גוזל
גוזל
שם פרטי:: יש כינוי

תוכי קוקוטייל לא גזור נוצות ולא חברותי מבקש ייעוץ איך לנהוג

שליחה על ידי saharlevi »

יש לי תוכי מסוג קוקטייל,קוקו,הבעיה היא כזאת לאחר תקופה ארוכה שלא יתאפשר לי להוציא את התוכי מהכלוב אבל ממש ארוכה משהו כמו חודש-חודשיים,שהחום שהיה מקבל ממני היה רק דרך ליטופים ופינוקים מהכלוב החלטתי להוציא אותו למרות כנפייו הארוכות,ארוכות מאוד אפשר להגיד,בהתחלה לקח לו זמן להתרגל לבית אך לבסוף יצא אבל איך שהוא יצא הוא התחיל לעוף,עף למדפים הכי גבוהים בבית ולא ירד משם,עד שהצלחנו להגיע אליו התחיל לעשות סיבובים בכל הבית וכל זה באוייר,נורא פחדתי עליו..לבסוף אבא שלי תפס אותו ומאז לא יצא מהכלוב,אני מאוד רוצה להוציא אותו ולגבי גזירת הכנפיים,אני לא יודע והמדריכים לא עוזרים לי,אבא שלי גם לא יודע ומפחד עליו,התוכי עצמו עף ולא נותן שיגזרו לו ולגבי לקחת לוטרינר בגלל שהתוכי כמעט ולא יוצא וזה נרא כאילו לא אכפת ממנו,ובגלל שבתחלה פחדתי ממנו עוד לפני שגיליתי שהנשיכות שלו הם לא ממש נשיכות אלא עקצוצים,ההורים שלי לא רוצים לקחת אותו לוטרינר שיגזור כי זה יוצא כאילו הם סתם יגזרו והוא במלא יחזור לכלוב ולא יצא משם,את האמת שעד עכשיו יש לי קצתפחד שהוא פורס את הכנפיים הארוכות ומהביסים שלפעמים מצליחים להכאיב וההורים רואים אתזה..
לא יודע מה לעשות ולהגיד את האמת,אני מרגיש שהתוכי שלי ממש מסכן אצלי,כל מה שתכננתי להשקיע בו הלך לפח רק בגלל הפחד שלי בהתחלה והתוכי רק סובל בגללי...אם לא היתי כל כך נקשר אליו מזמן הייתי מוסר אותו לבעלים אוהבים שיוכלו לספק לו את החום שמגיע לו,אני לא יכול להזניח אותו ככה...קשה לי המחשב שאני נמצא בתוך הבית במזגן ,עם אוכל,חברה,מחשב,טלוויזיה והכול ולשמוע בו זמנית את השריקות תשומת לב שלו מהמרפסת בחוץ...
[title][/title]
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

Re: תוכי קוקוטייל לא גזור נוצות ולא חברותי מבקש ייעוץ איך לנ

שליחה על ידי eli_lea »

מה בעצם השאלה? אתה לא מוציא את התוכי כי הוא מתעופף למקומות גבוהים , מן הסתם אתם עורכים אחריו מרדף והוא הופך להיות מפוחד.

קח את התוכי לוטרינר שיגזור לו את נוצות התעופה, לאחר מכן תוכל לשחררו , תוכל ליצור עימו קשר ומגע טובים יותר.
אם אתה מרגיש שאינך מוכן להשקיע בו מסיבות שונות כנמו חוסר זמן וכו' עדיף שתעביר אותו למישהו שיתן לו באמתץ חום ואהבה, זה שנקשרת אליו ואתה לא יוצר עימון קשר רק גורם לו סבל, צריך לחשוב גם על טובת התוכי. או בעיקר על טובת התוכי.
בקיצור ההחלטות הן שלך.
saharlevi
גוזל
גוזל

שליחה על ידי saharlevi »

רשמתי אחי,היתי רוצה אבל מי כמוך יודע מה זה להיקשר אל תוכי או אל חיה בכלל...וגם אם כן,למי כבר אוכל למסור אותו..
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אתה קשור אליה אבל לא יכול להשקיע , לך יש יסורי מצפון ולה סבל מיותר, תפרסם אותה למכירה ותוודא שמי שקונה יודע לטפל בה כנדרש כולל
תזונה נכונה ותנאי מחייה הולמים.

בהצלחה.
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

מסכימה עם אלי.. אם אכפת לך ממנו מגיע לו בית חם ויחס ולא להיות בחוץ כלוא ולשרוק לתשומת לב

בהמשך כשיהיה לך בית משלך תוכל לגדל בבית תוכי וגם אליו תיקשר

חבל שהתוכי סובל..
saharlevi
גוזל
גוזל

שליחה על ידי saharlevi »

טוב אני לא יזניח אותו,החלטתי להביא לו נקבה...
[sales][/sales]
תמונה
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”