ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
זוג תוכונים עם ביצים
מנהל: מפקחים
זוג תוכונים עם ביצים
שלום ...היום הבאתי זוג תוכונים על ביצים (2) והכנסתי אותם לכלוב עם עוד זוג תוכונים (בדרך לעבוד ) ....הזכר בהתחלה קצת הציק לזכר השני ואז הסתדרו...עכשיו הזוג הראשון שלי בלי הביצים בחיים לא היה על המקל של התא ופתאום שהזכר השני כזה בא להכיוון של התא השני שלא שלו...הזכר השני כאילו ישב על המקל של התא שלו ושמר אליו משהו מדהים אין פעם ראשונה אני רואה דבר כזה...השאלה היא כזאת...הנקבה שיושבת על הביצים זאת שהבאתי היום ,האם היא תנטוש את הביצים שלה?! למרות שראיתי אותה נכנסת עם הראש פעם אחת אבל היא מחוץ לתא עכשיו =\ ,האם זהו הלכו הביצים?! או שהיא תמשיך לדגור והיא סתם נמצאת קצת באויר ובמשמש? שמתי להם את התא שהיה להם בכלוב שהבאתי מהמוכר...אבל היא לא נכנסת אליו לתא אני יודע שהיא אמורה לבלות את רוב היום בתא...אבל היא בחוץ עם הזכר שלה תלויה על הרשת ...מישהו יכול לתת לי קצת פרטים ותשובה? תודה מראש שי
Re: זוג תוכונים עם ביצים
שניה בן מה היא לא תעבוד יותר? האם אני צריך לחכות כמה ימים? מה לעשות עם והיא לא תדגור לזרוק אותם?!