ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
לשים תא בתוך הכלוב
מנהל: מפקחים
לשים תא בתוך הכלוב
יש לי 2 זוגות קוקטיילים כל זוג בכלוב נפרד בגול של 50*50*80 ואמרו לי שאם אני ישים את התא בתוך הכלוב אז זה יהיה יותר טוב יותר נוח להם.
זה נכון?
כדי לי לשים את התאים בכלובים?
תודה רבה לעוזרים.
זה נכון?
כדי לי לשים את התאים בכלובים?
תודה רבה לעוזרים.
Re: לשים תא בתוך הכלוב
תראה יש לך 2 זוגות קוקוטל מומלץ מאוד להשים להם תא הטלה בכל כלוב
פשוט היו לך דגירות אם הזמן
פשוט היו לך דגירות אם הזמן
לא הבנת נכון..
לשניהם יש תאים בכלוב אבל מבחוץ השאלה היא, האם לשים להם את התא בתך הכלוב עצמו בתוך הכלוב כי הכלוב תלוי כאילו מבחוץ ואני חושב על לשים בפנים..
הם חודש וחצי אצלי ובינתיים רק הזכרים נכנסים ובודקים אתה תאים אבל אני חושב שאם אני ישים בפנים יהיה להם הרבה יותר ביטחון להיכנס ולהטיל..
מה אתם אומרים?
לשניהם יש תאים בכלוב אבל מבחוץ השאלה היא, האם לשים להם את התא בתך הכלוב עצמו בתוך הכלוב כי הכלוב תלוי כאילו מבחוץ ואני חושב על לשים בפנים..
הם חודש וחצי אצלי ובינתיים רק הזכרים נכנסים ובודקים אתה תאים אבל אני חושב שאם אני ישים בפנים יהיה להם הרבה יותר ביטחון להיכנס ולהטיל..
מה אתם אומרים?
תראה אם תכניס להם את בית ההטלה פנימה זה יצמצם להם את המקום ועדיף שבית ההטלה היה חיצוני ככה יש לך אפשרות לבדוק את שלום הגוזלים למרות שלא רצוי להפריע
הדלתות של הכלובים ממש גדולות ולא תיהיה לי בעיה לבדוק ולהסתכל מלמעלה..
וגם אני מחתים את הגוזלים בגיל שבועיים שלושה ואני לא יבדוק יותר מפעם אחת...
וגם אני מחתים את הגוזלים בגיל שבועיים שלושה ואני לא יבדוק יותר מפעם אחת...
ממש לא משנה, אתה לא תזרז את הריבוי , הזכרים בודקים את תאי ההטלה וזה סימן טוב ולכן אל תפריע ותשאיר את תאי ההטלה חיצוניים.