ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

בניית אומנת בלי בקר אלא עם דימר

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
אלירן 1212
ביצה
ביצה

בניית אומנת בלי בקר אלא עם דימר

שליחה על ידי אלירן 1212 »

שלום!!!

אני בעזרת ה' יבנה בקרוב אומנת לגוזלים ורציתי לשאול -אם אני בונה אומנת בלי בקר אלא אם דימר איך החום ישמר לאורך זמן{{יעלה וירד} בלי ווסת טמפרטורה שמובנה בתוך הבקר??

תמונה
סמל אישי של משתמש
שלומי כהן
גוזל
גוזל
אזור מכירה: נרכז
שם פרטי:: שלומי כהן

Re: בניית אומנת בלי בקר אלא עם דימר

שליחה על ידי שלומי כהן »

לא תוכל לישמור על טמפ קבועה...
תפקידו של הבקר להפסיק את גוף החימום בטמפרטורה
שבחרת.
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: בניית אומנת בלי בקר אלא עם דימר

שליחה על ידי eli_lea »

החום לא ישמר, דימר לא מחליף בקר , דימר מוריד ומעלה את עוצמת החימום במידה וחיברת למנורת חימום או לגוף חימום, זה בדיוק כמו להחליף גוף חימום מ100W ל 80W או ל 40W אין שליטה על החום.
בעצם אתה מדליק מקור חום ללא שליטה כאשר הטמפרטורה הסביבתית והאיזור שבו הוא מוצב משפיעים עליו. אם למשל גוף החימום יהיה במקום סגור החום יעלה ויעלה ללא שליטה ואין מה שיעצור אותו. אם יהיה במקום פתוח החום ירד ועלה בהתאם לטמפרטורת הסביבה. בקיצור לא אמין ונתון לשינויים העלולים לפגוע בגוזל ואף לגרום למותו במצבים מסויימים.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”