ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
זיהוי מין קוקטליים לפני גיל בגרות
מנהל: מפקחים
זיהוי מין קוקטליים לפני גיל בגרות
איך ניתן לזהות מהו המין בתוכי מסוג קוקטייל מתחת לגיל בגרות (מתחת ל8 חדשים)
אני הייתי רוצה להביא נקבה,אבל כנראה בגיל חודשיים שלוש,איך אוכל לזהות אם היא באמת נקבה בגיל כזה?
אני הייתי רוצה להביא נקבה,אבל כנראה בגיל חודשיים שלוש,איך אוכל לזהות אם היא באמת נקבה בגיל כזה?

- ronihoshen
- בקיעה

- שם פרטי:: ronihoshen
Re: שאלה,לגבי זיהוי מין,קוקטליים
בדיקת דם:) .. זה לא עסק יקר ... ותוכל גם לדעת אם יש לה מחלה שנקראת כלמידופילה ... כבר קבעתי תור לגוזל שלי לעוד שבועיים שלושה:)

Re: שאלה,לגבי זיהוי מין,קוקטליים
או שאפשר לפי הגנטיקה של ההורים שלה

"מי שמשחק באש,לא יתפלא אם נכווה"
Re: זיהוי מין קוקטליים לפני גיל בגרות
לפעמים זכרים מתחילים עם השריקות בגיל 3-4 חודשים, אם הקוקטייל שורק שריקות אפשר לדעת שהוא זכר
(אם אין שריקות זה לא אומר שזו נקבה)
(אם אין שריקות זה לא אומר שזו נקבה)
בדיקת דם הכי אמין! לא מסתמך על משהו אחר!
גם בבדיקות דם לפעמים מקבלים תוצאה לא נכונה.. אם הדגימה מזדהמת או לא נלקחת כראוי זה יכול לשבש את התוצאות.
כשהתוכי בוגר ואפשר לדעת לפי מראה חיצוני זה הכי מדויק לדעתי
בגיל צעיר אפשר לדעת לפי גנטיקה כמו שאביהו כתב, אם מדובר במוטציות הקשורות במין (סקס לינקד) כמו לוטינו, פנינה, קינמון
והאמא לא במופע של הגוזל (הגוזל לוטינו\פנינה\קינמון והאמא לא לוטינו\פנינה\קינמון - הגוזל נקבה בודאות)
כשהתוכי בוגר ואפשר לדעת לפי מראה חיצוני זה הכי מדויק לדעתי
בגיל צעיר אפשר לדעת לפי גנטיקה כמו שאביהו כתב, אם מדובר במוטציות הקשורות במין (סקס לינקד) כמו לוטינו, פנינה, קינמון
והאמא לא במופע של הגוזל (הגוזל לוטינו\פנינה\קינמון והאמא לא לוטינו\פנינה\קינמון - הגוזל נקבה בודאות)
מה הכוונה, אפשר יותר ברור4007 כתב:בגיל צעיר אפשר לדעת לפי גנטיקה כמו שאביהו כתב, אם מדובר במוטציות הקשורות במין (סקס לינקד) כמו לוטינו, פנינה, קינמון והאמא לא במופע של הגוזל (הגוזל לוטינו\פנינה\קינמון והאמא לא לוטינו\פנינה\קינמון - הגוזל נקבה בודאות)

אם אתה רוצה עכשיו לבדוק מה המין של הגוזל אז רק בדיקת מין בDNA.

בן שירלי התכוונה שאם הגוזל יוצא לנקבה אפורה(מופע רגיל)והגוזל יוצא בצבעים של לטינו,פנינה,קינמון
אז הגוזל הוא גוזלית(נקבה)
אם הוא יוצא אפור רגיל צריך לחכות לבגרות או בדיקת מין
אז הגוזל הוא גוזלית(נקבה)
אם הוא יוצא אפור רגיל צריך לחכות לבגרות או בדיקת מין

"מי שמשחק באש,לא יתפלא אם נכווה"
אני לא אכנס יותר מדי לגנטיקה כדי לא לסבך..6689 כתב:מה הכוונה, אפשר יותר ברור
בקצרה אם יש גוזל במופע לוטינו\פנינה\קינמון והאמא של הגוזל היא לא במופע לוטינו\פנינה\קינמון, אלא משהו אחר, הגוזל יהיה נקבה.
(זה לא משנה מה האבא.. רגיל, קינמון, וייטפייס... )