ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

הקוקטליים מתחילים להתחבר\חששות לגבי ההחתמה

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
saharlevi
גוזל
גוזל
שם פרטי:: יש כינוי

הקוקטליים מתחילים להתחבר\חששות לגבי ההחתמה

שליחה על ידי saharlevi »

בזמן האחרון הקוקטליים שלי מתחילים מאוד להתחבר,שאני לוקח את הקוקטליית שלי מטר שתיים ממנו על מנת לנסות לשחק איתה,שתיהם שורקים אחד לשני מתחרפנים היא עפה בתוך הכלוב לכיוונו,ממש לא יכולים אחד בלי השני..יותר מזה,עד עכשיו כשרק הייתי מעיז ללכת,או להעלם מטווח הראיה של קוקו הקוקטייל הבוגר,הוא היה שורק לי עד שאני יבוא וילטף אותו...עכשיו זה לא קורה , יש להם אחד את השני והם לא צריכים את הליטופים שלי...מה אתם אומרים על ההחתמה?יש מצב שתהרס קצת?הרבה?
האם זו אחת הסיבות שהקוקטליית הצעירה(גוזל בת חודשיים)לא מעוניינת בקרבתי ואף חוששת ממני?
תמונה
mor_loft
בקיעה
בקיעה

Re: הקוקטליים מתחילים להתחבר\חששות לגבי ההחתמה

שליחה על ידי mor_loft »

האם הקוקטייל השני מוחתם?
וכן זה מה שקורה שמחברים בין תוכי מוחתם,היית צריכה לדעת שזה מה שיקרה...לי היה לורי שמוחתם כמו בן בית שהיום אני לא מסוגל להתקרב אליו במטר אחד אפילו!
בכל אופן זה החלטה שלך האם להרבות אותה בעתיד (ואז ההחתמה מתקלקלת,ואולי לא) או שאת תפרידי בניהם לכלובים נפרדים.
בכל אופן זה מה שקורה שמחברים,רוב הסיכויים שההחתמה יורדת ברמה דרסטית !
כמובן שזה לא הכי קובע,לי יש חבר שיש לו זוג ארות קטלינות שהם שתיהם מוחתמות ומביאות ביצים והוא מחזיק את שתיהם,כמובן שזה משהו מאוד נדיר אצל ארות (;
מקווה שעזרתי לך...ושבת שלום
אה מצטער חשבתי שאתה בת,אז תיקון טעות חבר (;
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

הם בכלובים נפרדים?
saharlevi
גוזל
גוזל

שליחה על ידי saharlevi »

וואי איזה חמור אני,את העובדה הכי חשובה שכחתי לציין
*הם נמצאים בכלובים נפרדים...סליחה שהטעתי אותכם..כל מה שרשמתי נכון ושאני רושם שאני לוקח אותה מטר אחד או שתים ממנו אני מתכוןן שאני לוקח את הכלוב שלה איתה מטר או שתיים ממנו בקיצור הכול אותו דבר רק שהם בכלובים נפרדים...
שבת שלום!
תמונה
סמל אישי של משתמש
אדיר_10
גוזל
גוזל
שם פרטי:: אדיר

שליחה על ידי אדיר_10 »

לא אמרת שהבאת את הקוקטיילית בשבילו כי אין לך זמן לטפל?
בכל מקרה
לפני שאני מחבר תוכים האכלות יד אני נותן לכל אחד להית בחדר אחר ,מוציא אותו,משחק איתו
וכששניהם מתרגלים אליי אני מחבר בינהם...
תמונה
saharlevi
גוזל
גוזל

שליחה על ידי saharlevi »

לא אדיר,מה שאמרתי זה שבגלל שמההתחלה לא הלך לי טוב איתו,בגלל שחששתי ממנו..העדפתי להביא לו נקבה שתעביר לו את הזמן,ועשיתי את זה הבאתי לו נקבה,אבל בכל זאת לא וויתרתי על האהבה שלי לתוכים והחלטתי להביא אחת גוזל האכלת יד ככה שגם תתחבר אליי וגם אל קוקו..שנינו מרוצים כרגע,והתכנון מראש היה שהם יהיו באותו כלוב,מה שלא הלך כי הוא תקף אותה,אבל עכשיו הכול הפוך...
ודווקא ממך אדיר,אתה צריך להוות לי מודל לחיקוי,דווקא אצלך אני יודע שאתה מגדל\גידלת קוקטליים האכלת יד ,כמה קוקטליים יחד וההחתמה נשארה ויותר מזה הם עבדו והביאו לך גוזלים ונשארה ההחתמה..
תמונה
סמל אישי של משתמש
דקל
ניצוי חלקי
ניצוי חלקי

שליחה על ידי דקל »

אם הם בכלובים נפרדים לא נראלי שאמור להיות בעיה..
כמובן שצריך לשמור על רמת החתמה אצל שניהם.
תמונה
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”