ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
נביחות וטיולים
מנהל: מפקחים
נביחות וטיולים
שבת שלום לכל חברי הפורום ועם ישראל
דבר ראשון רציתי לשאול למה ג'קי נובחת?ליתר דיוק לא למה היא נובחת אלה האם זה עובר עם הזמן..פשוט כמו שהיא נבחה אחרי הדייסה היא נובחת בזמן שהיא אוכל כופתיות..זה משהו של גוזלים?וגם רציתי לשאול את כל חברי הפורום מה דעתכם על טיולים עם התוכי שלכם וכמה מכם אכן נותנים לתוכי שלו לטייל קצת בשמש?הינה תמונה לא של ג'קי אבל התמונה מאוד דומה למראה של ג'קי על כליל החורש
דבר ראשון רציתי לשאול למה ג'קי נובחת?ליתר דיוק לא למה היא נובחת אלה האם זה עובר עם הזמן..פשוט כמו שהיא נבחה אחרי הדייסה היא נובחת בזמן שהיא אוכל כופתיות..זה משהו של גוזלים?וגם רציתי לשאול את כל חברי הפורום מה דעתכם על טיולים עם התוכי שלכם וכמה מכם אכן נותנים לתוכי שלו לטייל קצת בשמש?הינה תמונה לא של ג'קי אבל התמונה מאוד דומה למראה של ג'קי על כליל החורש
לגבי ה"נביחות" - נראה לי שזה יעבור עם הגיל.
למה כוונתך באומרך "נותנים לתוכי לטייל קצת בשמש"?
אם כוונתך היא לשבת על הדשא ביום שטוף שמש ולתת לתוכי לטייל להנאתו בסביבתך אז תשובתי שלילית גורפת.
אני, אישית, לא מנסה להתגרות במזלי - לא מעזה לקחת סיכון, שמא יעבור חתול או כלב, ילפות את התוכי בשיניו ויברח איתו.
בנוסף, אני חוששת ממחלות.
כך שהתוכי שלי יאלץ להנות מקרני השמש רק מבעד לחלון.
למה כוונתך באומרך "נותנים לתוכי לטייל קצת בשמש"?
אם כוונתך היא לשבת על הדשא ביום שטוף שמש ולתת לתוכי לטייל להנאתו בסביבתך אז תשובתי שלילית גורפת.
אני, אישית, לא מנסה להתגרות במזלי - לא מעזה לקחת סיכון, שמא יעבור חתול או כלב, ילפות את התוכי בשיניו ויברח איתו.
בנוסף, אני חוששת ממחלות.
כך שהתוכי שלי יאלץ להנות מקרני השמש רק מבעד לחלון.
גם אני בעד אביבה..
אני זוכר שפעם יצאתי עם הקוקטיילית שניה לבחוץ ובוףףף. עפה לה לאיזה עץ..כי לה זה נראה נורא טבעי .. =\
בסוף היא חזרה תוך 5 דקות ..אבל היה פה הרבה מזל חח
אז רצוי לציין שגם אם נוצות התעופה גזורות,התוכי יכול לעוף לו כמה מטרים נחמדים .
וחוץ מזה
בחוץ הם חשופים ליותר מחלות
ובחוץ יש להם גם יותר סבירות לשמש כארוחה לאיזה חתול.
בקיצור, תאמין לי שהתוכי ייסתפק בטיולים בבית .
אני זוכר שפעם יצאתי עם הקוקטיילית שניה לבחוץ ובוףףף. עפה לה לאיזה עץ..כי לה זה נראה נורא טבעי .. =\
בסוף היא חזרה תוך 5 דקות ..אבל היה פה הרבה מזל חח
אז רצוי לציין שגם אם נוצות התעופה גזורות,התוכי יכול לעוף לו כמה מטרים נחמדים .
וחוץ מזה
בחוץ הם חשופים ליותר מחלות
ובחוץ יש להם גם יותר סבירות לשמש כארוחה לאיזה חתול.
בקיצור, תאמין לי שהתוכי ייסתפק בטיולים בבית .
Re: נביחות וטיולים
אתה לא מפסיק להתגרות במזל,
או שאתה סתם שואל שאלות.
אל תטייל עם התוכי שלך בשכונה/גינה/חורשה
על תשחק איתו בדשא לא בצל ולא בשמש
מקווה שלא, אבל יבוא יום ותתחרט.
שוני
או שאתה סתם שואל שאלות.
שוני
מכל מלמדי השכלתי
לעולם על תתוכח עם אדיוט .הוא יוריד אותך לרמתו וינצח אותך בעזרת נסיונו
http://tukinfo.com/viewtopic.php?f=15&t=1925
אביעד פעם כבר דיסקסנו את הנושא, אתה חוזר על כך שוב.הצעתי שתקרא בעייון את האשכול המצורף, ותבין בעצמך את התשובה, ולא תצטרך לשאול פעמיים.
יש לי הרגשה שאתה לא מקשיב למה שאומרים ומסבירים לך.
שבת שלום
אביעד פעם כבר דיסקסנו את הנושא, אתה חוזר על כך שוב.הצעתי שתקרא בעייון את האשכול המצורף, ותבין בעצמך את התשובה, ולא תצטרך לשאול פעמיים.
יש לי הרגשה שאתה לא מקשיב למה שאומרים ומסבירים לך.
שבת שלום

אני רוצה להגיד למען ההגינות שגם אני מוציא את מיקה מחוץ לבית,אומנם בשטח חצר הבית אבל בעיקרון מוציא אותה החוצה,היא נמצאת על הכתף
או על מתקן הכביסה בהשגחה מלאה למשך 10-15 דקות פעמיים שלוש בשבוע,נותן לה לתפוס קצת שמש ומחזיר אותה שוב הבייתה,אני
לא יוצא איתה לטיולים ולא נותן לה להסתובב על הארץ והדשא ואני מסתפק בזה,אני לא חושב שבמצב כזה היא תידבק במחלה מידבקת ומצד שני
אני שומר עליה יחסית דיי טוב,אני חושב אביעד שגם אתה יכול להסתפק בזה.
או על מתקן הכביסה בהשגחה מלאה למשך 10-15 דקות פעמיים שלוש בשבוע,נותן לה לתפוס קצת שמש ומחזיר אותה שוב הבייתה,אני
לא יוצא איתה לטיולים ולא נותן לה להסתובב על הארץ והדשא ואני מסתפק בזה,אני לא חושב שבמצב כזה היא תידבק במחלה מידבקת ומצד שני
אני שומר עליה יחסית דיי טוב,אני חושב אביעד שגם אתה יכול להסתפק בזה.
"גם אתה יכול ליסתפק בזה"
אני מסתפק בזה..אתם חושבים שאני יוצא לצימרים עם התוכי?אני יוצא איתה לחצר ביתי בזמן שאני מטייל עם הכלבה, אני שם אותה על ענף של כליל החורש ויושב מטר ממנה..נותן לה כמה דקות להיות בשמש ומחזיר אותה הביתה
ולצורך העניין, שאלתי כמה מכם אכן מטילים עם התוכי(ולא אמרתי שאני מטייל עם התוכי, דווקא אחרי שדיסקסנו בנושא, לא טילתי עם ג'קי. במילים אחרות, אין צורך לקפוץ..הרי לא כתבתי שאני ממשיך לטייל עם ג'קי אחרי שהבנתי שעדיף שלא, מכך יוצא שאני אכן מקשיב-שוני ואווה
אני רק שאלתי שאלה בנושא, לא כתבתי שאני מטייל עם ג'קי. נכון?תודה ושבת שלום
אני מסתפק בזה..אתם חושבים שאני יוצא לצימרים עם התוכי?אני יוצא איתה לחצר ביתי בזמן שאני מטייל עם הכלבה, אני שם אותה על ענף של כליל החורש ויושב מטר ממנה..נותן לה כמה דקות להיות בשמש ומחזיר אותה הביתה
ולצורך העניין, שאלתי כמה מכם אכן מטילים עם התוכי(ולא אמרתי שאני מטייל עם התוכי, דווקא אחרי שדיסקסנו בנושא, לא טילתי עם ג'קי. במילים אחרות, אין צורך לקפוץ..הרי לא כתבתי שאני ממשיך לטייל עם ג'קי אחרי שהבנתי שעדיף שלא, מכך יוצא שאני אכן מקשיב-שוני ואווה
אני רק שאלתי שאלה בנושא, לא כתבתי שאני מטייל עם ג'קי. נכון?תודה ושבת שלום
מי קופץ?כולה מנסים להסביר לך
או שתהיה מוכן לדו שיח או שלא תשאל
אתה שואל
ואני אומר
זו דעתי תרצה תקשיב לא תרצה תעשה מה בראש שלך
אני לך כבר לא עונה כי אתה לא מוכן לקבל בקורת בונה או דיעה שונה משלך
שוני
או שתהיה מוכן לדו שיח או שלא תשאל
אתה שואל
מה דעתכם על טיולים עם התוכי שלכם וכמה מכם אכן נותנים לתוכי שלו לטייל קצת בשמש?
ואני אומר
או שאתה סתם שואל שאלות.
זו דעתי תרצה תקשיב לא תרצה תעשה מה בראש שלך
אני לך כבר לא עונה כי אתה לא מוכן לקבל בקורת בונה או דיעה שונה משלך
שוני
מכל מלמדי השכלתי
Re:
[quote="203";p="9206"]"גם אתה יכול ליסתפק בזה"
אני רק שאלתי שאלה בנושא, לא כתבתי שאני מטייל עם ג'קי. נכון?תודה ושבת שלום[/quote]
למען ההגינות אתה צודק.
שאלתך התייחסה לגולשים ולא אליך אישית, אבל היות ופתחת אשכול די דומה לזה בעבר,
התייחסנו, לאשכול זה אישית אליך.
כולנו כאן אוהבים תוכים וביחוד את התוכים שלנו, כך שהתגובות הועלו מתוך איכפתיות ודאגה ולא מכל מניע אחר.
אין לנו כל כוונה לפגוע בך אלא רק להגן על ג'קי ועליך, כדי להקדים תרופה למכה.
שוני "קפץ" היות והייתה לו סיבה טובה לכך - צ'יקו שלו היה על כתפו (אם אני לא טועה),מרוט כמעט לחלוטין וללא נוצות תעופה, כשעף מרחק לא מבוטל ואילץ את שוני, בליווי עוד שני אנשים, לרוץ כמו מטורפים כדי לתפוס את צ'יקו, לאחר נחיתתו,שמא חתול או חיה אחרת תקדים אותם ותהנה מ"ארוחה" דשנה.
אני לא רוצה אפילו לנסות לשים את מקומי במקום שוני, באותן דקות, בהן רץ עד שאיתר את צ'יקו.
אנחנו רק מנסים לחסוך לך את החרדה, הבהלה והכאב שיתלווה אם חלילה יקרה משהו לג'קי.
שבת נעימה ורגועה
אני רק שאלתי שאלה בנושא, לא כתבתי שאני מטייל עם ג'קי. נכון?תודה ושבת שלום[/quote]
למען ההגינות אתה צודק.
שאלתך התייחסה לגולשים ולא אליך אישית, אבל היות ופתחת אשכול די דומה לזה בעבר,
התייחסנו, לאשכול זה אישית אליך.
כולנו כאן אוהבים תוכים וביחוד את התוכים שלנו, כך שהתגובות הועלו מתוך איכפתיות ודאגה ולא מכל מניע אחר.
אין לנו כל כוונה לפגוע בך אלא רק להגן על ג'קי ועליך, כדי להקדים תרופה למכה.
שוני "קפץ" היות והייתה לו סיבה טובה לכך - צ'יקו שלו היה על כתפו (אם אני לא טועה),מרוט כמעט לחלוטין וללא נוצות תעופה, כשעף מרחק לא מבוטל ואילץ את שוני, בליווי עוד שני אנשים, לרוץ כמו מטורפים כדי לתפוס את צ'יקו, לאחר נחיתתו,שמא חתול או חיה אחרת תקדים אותם ותהנה מ"ארוחה" דשנה.
אני לא רוצה אפילו לנסות לשים את מקומי במקום שוני, באותן דקות, בהן רץ עד שאיתר את צ'יקו.
אנחנו רק מנסים לחסוך לך את החרדה, הבהלה והכאב שיתלווה אם חלילה יקרה משהו לג'קי.
שבת נעימה ורגועה

וכך כתבת:
אני יוצא איתה לחצר ביתי בזמן שאני מטייל עם הכלבה, אני שם אותה על ענף של כליל החורש ויושב מטר ממנה
שאלתי היא על מי אתה מסתכל במצב כזה, על הכלב לאן הוא הולך, או על התוכי שיושב ב"נחת" על העץ? מה יקרה אם הכלב יקפוץ וינבח חזק ויבהיל את התוכי??? הרי האיסטינקט שלהם הוא לברוח, ומה שיותר מהר!
אני יודעת וראיתי גם כתבות מארה"ב שיש מפגשים של מגדלי תוכים עם התוכים שלהם ומשחררים אותם בחורשה שהם נמצאים, אבל אנחנו רואים רק את התמונות לא יודעים את כל הסיפור.
וכמו שאביבה כתבה כיוון שפתחת אשכול לפני כן, וגם ענו לך , כאשר כתבת עוד הפעם
זה עשה רושם שאתה לא מקשיב,
הרי כבר מיצינו בפעם הראשונה את הנושא.אז אף אחד לא קופץ, ואף אחד לא רוצה להרע לך.
אני יוצא איתה לחצר ביתי בזמן שאני מטייל עם הכלבה, אני שם אותה על ענף של כליל החורש ויושב מטר ממנה
שאלתי היא על מי אתה מסתכל במצב כזה, על הכלב לאן הוא הולך, או על התוכי שיושב ב"נחת" על העץ? מה יקרה אם הכלב יקפוץ וינבח חזק ויבהיל את התוכי??? הרי האיסטינקט שלהם הוא לברוח, ומה שיותר מהר!
אני יודעת וראיתי גם כתבות מארה"ב שיש מפגשים של מגדלי תוכים עם התוכים שלהם ומשחררים אותם בחורשה שהם נמצאים, אבל אנחנו רואים רק את התמונות לא יודעים את כל הסיפור.
וכמו שאביבה כתבה כיוון שפתחת אשכול לפני כן, וגם ענו לך , כאשר כתבת עוד הפעם
זה עשה רושם שאתה לא מקשיב,
הרי כבר מיצינו בפעם הראשונה את הנושא.אז אף אחד לא קופץ, ואף אחד לא רוצה להרע לך.