ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

תוכי נוסף בבית?

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
uzibu
ניצוי מלא
ניצוי מלא
אזור מכירה: מרכז
שם פרטי:: עוזי
איש קשר:

תוכי נוסף בבית?

שליחה על ידי uzibu »

אני מאמין שרובינו חשבו לא פעם (ואולי ביצעו) להביא תוכי נוסף.
מעניין אותי כל הנושא הזה ומה דעתכם?

לצורך העניין אומרים שג'אקו הוא כמו ילד בן 4.. האם תוכי נוסף בבית יגרום לקנאה? קלקול?
האם צריך לנהוג באופן שונה כאשר יש מספר תוכים בבית? מה קורה מבחינת קולות?, האם תוכי
אחד "מדליק" את השני מבחינת רעש?
ולמי שיש מספר תוכים האכלת יד (ולא לצורך החתמה\מכירה) אשמח לשיתוף פרטים על התנהגות,
גם שלכם וגם של התוכים.

שבת שלום.
תמונה
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
סמל אישי של משתמש
אביבה
פוקח עיניים
פוקח עיניים

Re: תוכי נוסף בבית?

שליחה על ידי אביבה »

ה"רומן" ביני לבין בעלי הכנף התחיל ב"דלת האחורית", עם האכלת גוזלי בולבול שננטשו (באשמתי) ע"י אמם.
לאחר מכן הבאתי הביתה "רק" ג'אקו ואחריו "רק" עוד אחד ו...השאר הסטוריה.

קילקול - לפחות אצלי, רמת החתמתם וקרבתם אלי, לא התקלקלה היות ואני מקדישה לכולם את זמנם.

קולות ורעש - יש פעמים בהם אחד מפליא בקולו והשניה תורם חלקו כקול ב'.
קקפוניה במיטבה.

רעש, איכות החתמה הגורמת למורת רוחו של המגדל, כשמצרפים תוכים מוחתמים נוספים,<o:p></o:p>
מותנאת אך ורק ביחסו של המגדל לתוכים.
שמירה על איכות ההחתמה והתנהגות נאותה של התוכים תלויה במידת האהבה, הסבלנות, הנכונות, והזמן של המגדל כדי להטיב תנאיהם של התוכים.
זו לפחות דעתי שלי, הרגשתי וכך אני נוהגת.
אביe
גוזל
גוזל

שליחה על ידי אביe »

אחת הסיבות לכך שאני מעריץ של אביבה..היא בעצם העובדה שהיא מגדלת ארבעה תוכים גדולים, שתים בינונים ואחד קטן..פשוט מדהים שכולם אוהבים את אביבה וששום החתמה לא התקלקלה
פשוט אישה ביונית
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”