הגוזל שלי בן חודשיים אני נותן לו דייסה פעם אחד ביום והוא אוכל רק תערובת ממש לא מעוניין בפרות או בירקות
מה לעשות זה תקין?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גוזל קוקטייל בן חודשיים בערך לא אוכל ירקות
מנהל: מפקחים
Re: גוזל קוקטייל בן חודשיים בערך לא אוכל ירקות
תמשיך לשים לו באופן יום יומי בכלי האכול והוא יאכל בסוף, בדרך כלל תוכים לא מתלהבים לאכול דברים חדשים ולא מוכרים ולוקח להם זמן
להתרגל למזונות חדשים. אתה יכול לעשות את עצמך אוכל מהירק כדי לתת לו תחושת ביטחון וכדי שיחקה אותך.
להתרגל למזונות חדשים. אתה יכול לעשות את עצמך אוכל מהירק כדי לתת לו תחושת ביטחון וכדי שיחקה אותך.
הוא גם לא שותה מים הלשלשת שלו ממש יבשה ולכן אני נותן לו פעם ביום דייסה כדי להכניס לו נוזלים.
אני רואה אותו אוכל מהתערובת אבל לו מרגיש כלום בזפק
מתי אני אמור להפסיק אם הדייסה?
אני רואה אותו אוכל מהתערובת אבל לו מרגיש כלום בזפק
מתי אני אמור להפסיק אם הדייסה?
אתה אמור להפסיק עם הדייסה כאשר התוכי אוכל בצורה טובה ואינו תלוי עוד בארוחה האחרונה,אתה יכול להוריד בהדרגה את הארוחה האחרונה
במשך כשלושה ארבעה ימים, בכל פעם להפחית מהכמות עד להפסקת ההאכלה.
תוכים לא שותים מים בכמות גדולה לפחות לא בכמות שתצטרך למלא מים בכל יום מחדש, הם מסתפקים במעט מאוד מים.
כשהתוכי בשלבי גמילה סופיים ומנוצה קשה יותר לבדוק את מצב הזפק, אם אתה רואה שהוא אוכל באופן קבוע זה מספיק כדי להתחיל להוריד במינון הארוחה האחרונה.
במשך כשלושה ארבעה ימים, בכל פעם להפחית מהכמות עד להפסקת ההאכלה.
תוכים לא שותים מים בכמות גדולה לפחות לא בכמות שתצטרך למלא מים בכל יום מחדש, הם מסתפקים במעט מאוד מים.
כשהתוכי בשלבי גמילה סופיים ומנוצה קשה יותר לבדוק את מצב הזפק, אם אתה רואה שהוא אוכל באופן קבוע זה מספיק כדי להתחיל להוריד במינון הארוחה האחרונה.
תודה רבה
אני אעלה תמונה שלו אני לא יודע אם הוא זכר או נקבה
אני אעלה תמונה שלו אני לא יודע אם הוא זכר או נקבה