ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
ריבוי קוקטילים - שאלות...
מנהל: מפקחים
ריבוי קוקטילים - שאלות...
יש לי זוג קוקטילים חדשים, הם גרים כרגע בכלוב 60 על 40 על 40 עם תא הטלה חיצוני.
השאלות -
1. האם גודל הכלוב מספיק?
2. באיזה מיקום בבית כדאי לשים את הכלוב, על מנת לספק להם את התנאים האופטימליים לרומנטיקה? האם בסלון היכן שיש "פעילות" וחיות אחרות או בחדר אחר שיהיו רוב הזמן לבד?
תודה!
עדי
השאלות -
1. האם גודל הכלוב מספיק?
2. באיזה מיקום בבית כדאי לשים את הכלוב, על מנת לספק להם את התנאים האופטימליים לרומנטיקה? האם בסלון היכן שיש "פעילות" וחיות אחרות או בחדר אחר שיהיו רוב הזמן לבד?
תודה!
עדי
שלום עדי.
קודם כל הכלוב קטן מאוד לזוג קוקטיילים ובקושי מספיק לזוג תוכונים גם אני מציא לך ליקנות כלוב בגודל מטר אורך על 50 גובה ו50 רוחב כמובן שיותר גדול יותר טוב אבל זה הכלוב המינימלי בישביל זוג קוקטיילים ועם את רוצה אותם בתור זוג עובד אז עדיפות במקום שכמה שיותר מבודד ובלי פעילות שיהיו רוב הזמן לבד ורק לבוא להחליף אוכל מים וזהו ולהשאיר אותם
דניאל!
קודם כל הכלוב קטן מאוד לזוג קוקטיילים ובקושי מספיק לזוג תוכונים גם אני מציא לך ליקנות כלוב בגודל מטר אורך על 50 גובה ו50 רוחב כמובן שיותר גדול יותר טוב אבל זה הכלוב המינימלי בישביל זוג קוקטיילים ועם את רוצה אותם בתור זוג עובד אז עדיפות במקום שכמה שיותר מבודד ובלי פעילות שיהיו רוב הזמן לבד ורק לבוא להחליף אוכל מים וזהו ולהשאיר אותם
דניאל!

Re: ריבוי קוקטילים - שאלות...
היי עדי,
לגבי הכלוב דניאל ענה לך וענה נכון,הכלוב קטן,אמרתי בעבר שראיתי קוקטיילים שהתרבו בכלובים קטנים ואף כלובים
בגודל שציינת,כשהם רוצים כלום לא עוצר בעדם,אבל על מנת שלתוכי יהיה טוב ולשמירה על בריאותו יש לתת לתוכי
מרחב,לפחות שיוכל לפרוש כנפיים ולעוף לענף ממול.
בקשר למיקום,גם כאן דניאל צדק,בדרך כלל זוגות מתרבים צריכים שקט וביטחון ללא הפרעות,אך זה גם תלוי בתוכים עצמם,
אם התוכים חברותיים ואינם פוחדים (האכלות יד למשל) אפשר למקם אותם במקום ביניים,מקום שבו יש להם פרטיות אך מידיי פעם
הם רואים אותך ומקבלים צ'ופר,אם התוכים הינם פראיים עדיף למקמם במקום שקט ללא פעילות והפרעות.
בהצלחה.
לגבי הכלוב דניאל ענה לך וענה נכון,הכלוב קטן,אמרתי בעבר שראיתי קוקטיילים שהתרבו בכלובים קטנים ואף כלובים
בגודל שציינת,כשהם רוצים כלום לא עוצר בעדם,אבל על מנת שלתוכי יהיה טוב ולשמירה על בריאותו יש לתת לתוכי
מרחב,לפחות שיוכל לפרוש כנפיים ולעוף לענף ממול.
בקשר למיקום,גם כאן דניאל צדק,בדרך כלל זוגות מתרבים צריכים שקט וביטחון ללא הפרעות,אך זה גם תלוי בתוכים עצמם,
אם התוכים חברותיים ואינם פוחדים (האכלות יד למשל) אפשר למקם אותם במקום ביניים,מקום שבו יש להם פרטיות אך מידיי פעם
הם רואים אותך ומקבלים צ'ופר,אם התוכים הינם פראיים עדיף למקמם במקום שקט ללא פעילות והפרעות.
בהצלחה.
תודה.....
חושבת לבנות כלוב תעופה בחצר, האם זה מתאים לקוקטילים או שעדיף שיהיו בתוך הבית מחשש לשינויי מגז אויר וכד'?
חושבת לבנות כלוב תעופה בחצר, האם זה מתאים לקוקטילים או שעדיף שיהיו בתוך הבית מחשש לשינויי מגז אויר וכד'?
אין שום מניעה,לדעתי להיפך כלוב תעופה ייטיב עימם,העיקר שיהיו מוגנים מרוח ישירה ויהיה להם
בחלק מהכלוב מקום מוצל.
אם תצטרכי עזרה ברעיונות לבנייה נשמח לעזור.
בהצלחה.
בחלק מהכלוב מקום מוצל.
אם תצטרכי עזרה ברעיונות לבנייה נשמח לעזור.
בהצלחה.
[JUSTIFY]אוקיי..... זו הזדמנות "להפעיל" את חבר שלי בשבת
המון תודה למשיבים, והערת סוגריים - יש לכם פורום מקסים, המון מידע שניתן בצורה נעימה, חברותית ומפרגנת; זה בכלל לא מובן מאליו, כבר יצא לי להתקל בפורומים בתחומים שונים בהם תגובות מלוות בזלזול והתנשאות. אתם עושים חשק להשאר![/JUSTIFY]
[JUSTIFY]
[/JUSTIFY]
המון תודה למשיבים, והערת סוגריים - יש לכם פורום מקסים, המון מידע שניתן בצורה נעימה, חברותית ומפרגנת; זה בכלל לא מובן מאליו, כבר יצא לי להתקל בפורומים בתחומים שונים בהם תגובות מלוות בזלזול והתנשאות. אתם עושים חשק להשאר![/JUSTIFY]
[JUSTIFY]
[/JUSTIFY]- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
היה שווה כל שנייה של השקעה אם הגולשים באתרינו (שלנו כולנו) מרגישים כך. 
אל תשכחי לעדכן אותנו בתמונות...
בהצלחה!

אל תשכחי לעדכן אותנו בתמונות...
בהצלחה!

אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
[quote="463";p="9313"][JUSTIFY]אוקיי..... זו הזדמנות "להפעיל" את חבר שלי בשבת
[JUSTIFY]
[/JUSTIFY]
[/quote]
עדי, תודה על הפירגון.
האווירה באתר נעימה ומפרגנת בעיקר בזכות גולשיו.
השארי עמנו.
[JUSTIFY]
[/JUSTIFY][/quote]
עדי, תודה על הפירגון.
האווירה באתר נעימה ומפרגנת בעיקר בזכות גולשיו.
השארי עמנו.