שלום,יש לי שאלה לגבי הרחבה של זוג ציפורי אהבה פישר שלי,אני בונה כלוב שהיה מוכן שבוע הזה או שבוע הבא ואים כדאי להעביר אותם לכלוב החדש שהם בשלבי חיזור ואולי עד שהוא היה מוכן בשלבי הקינון.
עוד שאלה ראיתי אותם השבוע מזדווגים פעמיים בהפרשים של 3 ימים זה אחרי זה (יכול להיות שהם הזדווגו יותר זה מה שאני ראיתי)אבל הם כבר לא היו צרכים להטיל או שהזיווגים שלהם לא מצליחים כי זו הפעם הראשונה שלהם בתוך זוג מתחיל.
תודה עומר
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
האם להעביר את התוכים לכלוב החדש
מנהל: מפקחים
-
עומר מנור5
- ביצה

- שם פרטי:: יש כינוי
Re: האם להעביר את התוכים לכלוב החדש
אם הם לא הטילו אפשר להעביר בלי בעיה, אם הם הטילו לדעתי גם אפשר להעביר,
אם יש גוזלים לא להעביר
אצלי התוכים התחילו לדגור ובגלל שינוי בחדר העברתי את הכלוב לצד אחר (ככה הם מקבלים יותר חשיפה לשמש) והייתי צריכה להעביר את
התא שלהם מצד אחד לצד המקביל כדי שהכלוב יהיה צמוד לקיר - חיכיתי ששניהם יצאו, העברתי צ'יק צ'ק והם זיהו\מצאו את התא והמשיכו
לדגור..
לגביי ההטלות - גם אם הזיווג לא היה מוצלח זה לא מונע מהנקבה להטיל, אני מאמינה שבזמן הקרוב היא תטיל, ככה היה אצלי (גם אצלם זו
הטלה ראשונה)
זה גם נורמלי אם הם מזדווגים אחרי שהתחילו להטיל..
בהצלחה
אם יש גוזלים לא להעביר
אצלי התוכים התחילו לדגור ובגלל שינוי בחדר העברתי את הכלוב לצד אחר (ככה הם מקבלים יותר חשיפה לשמש) והייתי צריכה להעביר את
התא שלהם מצד אחד לצד המקביל כדי שהכלוב יהיה צמוד לקיר - חיכיתי ששניהם יצאו, העברתי צ'יק צ'ק והם זיהו\מצאו את התא והמשיכו
לדגור..
לגביי ההטלות - גם אם הזיווג לא היה מוצלח זה לא מונע מהנקבה להטיל, אני מאמינה שבזמן הקרוב היא תטיל, ככה היה אצלי (גם אצלם זו
הטלה ראשונה)
זה גם נורמלי אם הם מזדווגים אחרי שהתחילו להטיל..
בהצלחה

-
עומר מנור5
- ביצה

- שם פרטי:: יש כינוי