ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
האם תוכונים ינטשו את הביצים עם קניתי אותם עם הכלוב שלהם?!
מנהל: מפקחים
האם תוכונים ינטשו את הביצים עם קניתי אותם עם הכלוב שלהם?!
קניתי 2 זוגות תוכונים עם הכלובים שלהם והתאים והכל! עכשיו רציתי לדעת עם לקחתי עם הכלוב קומפלט הכל מהמגדל הםפ ינטשו את הביצים?! אני שואל כי שקניתי ממנו אז ,לקחתי אותם רק עם התא הטלה שלהם והפרדתי אותם מהכלוב המקורי שלהם ,ואז הם נטשו לי,האם גם עכשיו זה יקרה שלקחתי אותם ביחד עם הכל?!
Re: האם תוכונים ינטשו את הביצים עם קניתי אותם עם הכלוב שלהם?
יכול להיות שמהלחץ למקום חדש וכ'ו הם ינטשו את הביצים.

אני מציע למקום אותם במקום שקט ואפילו לכסות חלקית את הכלוב, ממש למעט בהפרעות בתקווה שיחזרו לדגור.
הנקבות בתוך התאים רק לפעמים מציצות והזכרים על המקלות של התא ! המקום ששמתי אותם שקט ממש בבית מול חלון סגור (יש אור מבחוץ) שקט שקט !
יש סיכוי סביר שיחזרו לדגור..תמעט בהפרעות וזהו. בהצלחה.
תודה רבה מקווה שבאמת בעזרת השם לא ינטשו את הביצים (:
בנתיים דקל בלי העין הרע הנקבות לא יוצאות מהתאים וזכרים על המקל ,באחד משני הזוגות הזכר והנקבה בתוך התא ביחד זה רגיל?! והזכר מפנים מציץ כזה כלפי חוץ זה בסדר? הזוג השני הזכר על המקל והנקבה בפנים עם 3 ביצים (:
שמתי להם אבן קלציום לכל אחד תערובת השריה מלפפון וגזר כל אחד חצי חצי ,ונותן להם שקט!
שמתי להם אבן קלציום לכל אחד תערובת השריה מלפפון וגזר כל אחד חצי חצי ,ונותן להם שקט!
עדכון מאתמול....
בשורות טובות אני חושב,שתי הזוגות לא נטשו ונקבות בתוך התאים עוד דוגרות ככה זה נראה(:
האם זה אומר שהם לא נטשו סופית עם מאתמול הם לא עזבו את הדגירה?
בשורות טובות אני חושב,שתי הזוגות לא נטשו ונקבות בתוך התאים עוד דוגרות ככה זה נראה(:
האם זה אומר שהם לא נטשו סופית עם מאתמול הם לא עזבו את הדגירה?