ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

גוזלים חולים

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
אסף רחמים
בקיעה
בקיעה
אזור מכירה: דרום
שם פרטי:: יש כינוי

גוזלים חולים

שליחה על ידי אסף רחמים »

הגוזלים בני חודש וחצי אני לא יודע אם הם חולים אך אני בטוח שהם סובלים מחוסר תזונה, הם קטנים יותר לא עפים תשושים יושנים כל היום בתחתית של הכלוב ואחד הגוזלים הביב שלו מלא בצואה, לקחתי אותם שמתי אותם בכלוב נפרד שמתי להם אוכל ומים ותוך כדיי אני יוסיף להם אוכל עם מזרק כמה CC צריך לתת בגיל כזה אין לי איך לשקול אותם... 3CC יספיקו ?? כי אני רוצה לגרום להם לגשת לאוכל גם ולאכול...
סמל אישי של משתמש
uzibu
ניצוי מלא
ניצוי מלא
אזור מכירה: מרכז
שם פרטי:: עוזי
איש קשר:

Re: גוזלים חולים

שליחה על ידי uzibu »

אני לא חושב שהתוכים חולים עקב חוסר תזונה.. להפך, בגלל שהם כנראה חולים הם אוכלים פחות. אחת הסממנים של מחלה היא כפי שציינת לשלשת בביב. מעבר לכך יש את נושא העייפות וחוסר פעילות. אני ממליץ לקחת אותם לוטרינר.

בכל מקרה, אני בשלב ראשון הייתי דואג להם למקור חימום (רצוי אומנת). אם אתה מאכיל אותם דאג להם ל-4 ארוחות ביום של כ- 5CC כל ארוחה. שים לב לטמפרטורה, סמיכות אחידה. כמו כן, תפריד כל אחד לקופסא שונה שתוכל לעקוב אחר הלשלשת.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
אסף רחמים
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי אסף רחמים »

אין לי מקור חימום אני שם מנורה שתחמם אותם ניתן לתת 1CC מים ביום לפחות כי הם מאבדים נוזלים בחום הריי... אני הפרדתי אותם בתוך אקווריום בהתחלה הם היו בכלוב
סמל אישי של משתמש
uzibu
ניצוי מלא
ניצוי מלא
אזור מכירה: מרכז
שם פרטי:: עוזי
איש קשר:

שליחה על ידי uzibu »

לא יודע מה להגיד לך אסף. אני לא מטפל בקומבינות ובטח שלא יכול לעזור במקרים אלו עם כל הרצון הטוב.

אתה יכול לעקוב אחרי הטמפרטורה שהגוזלים מקבלים מהמנורה? מה טמפ' הסביבה של התוכים?
האם הם מופרדים, את היכול לעקוב אחר כל לשלשת של כל תוכי בנפרד?
למה לתת 1CC של מים? איך אתה מאכיל אותם עכשיו? מה הם אוכלים עכשיו בתוך האקווריום?

אני ממליץ שנית לפנות לוטרינר.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
אסף רחמים
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי אסף רחמים »

כן אני יכול לעקוב היא נוזלית עם קצת גושית עם מזרק ואבקה כזאת לגוזלים ויש בתחתית הכלוב תערובת דוחן פישתן והכל..., אני יפנה לוטרינר רק בבוקר אין אפשרות כעת הם לא זמינים
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”