ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קוקטיל התחיל לשיר ולחזר שירה שלו שונה משל קוקטילים אחרים למה
מנהל: מפקחים
-
NATANCOHEN
- בקיעה

- שם פרטי:: נתן
קוקטיל התחיל לשיר ולחזר שירה שלו שונה משל קוקטילים אחרים למה
יש לי שתי קוקטילים האכלת יד זכר ונקבה הזכר שר היום בפעם הראשונה השירה שלו שונה משל קוקטילים אחרים שראיתי בסרטונים באינטרנט האם כל קוקטייל שר לפי השריקות שהוא מכיר? הוא רודף אחרי הנקבה ושר והיא בורחת האם להפריד?

Re: קוקטיל התחיל לשיר ולחזר שירה שלו שונה משל קוקטילים אחרים
למה להפריד? אין צורך להפריד אם אין תקיפה פיזית . זהו חלק מהחיזור ואולי היא תיעתר לו בסוף.
ראיתי כבר סירטונים של קוקטייל שמחזר תוך כדי שריקות של מנגינה שלמד לשרוק, ישנם שינויים לעיתים בקול החיזור.
ראיתי כבר סירטונים של קוקטייל שמחזר תוך כדי שריקות של מנגינה שלמד לשרוק, ישנם שינויים לעיתים בקול החיזור.
לגבי השירה,גם הקוקטייל שלי לא שר ממש זהה לאלה מהיוטיוב,זה לא כזה משנה...לא בעיה כלשהי בכל אופן ואם כמו שאת אומרת הוא רק התחיל לזמר,את תראי שבהמשך הוא יזמר עוד ועוד סגנונות ויכול להיות שחלקם יהיו דומים "לאלה מהיוטיוב"

-
NATANCOHEN
- בקיעה

- שם פרטי:: נתן
הבעיה היא שהקוקטילית לפעמיים תוקפת אותו בעיקר מחוץ לכלוב
דרך אגב saharlevi אני בן
דרך אגב saharlevi אני בן

- lahav123
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: בקעת אונו
- שם פרטי:: להב
לכל קוקטייל יש את הקול שלו ואת צורת השירה שלו (המנגינה שהוא מכיר....)
למשל אצלי יש זכר וייט פייס (זה שפעם אחרונה הביא גוזלים) וכאשר הוא מחזר אז הוא בקושי שורק הוא יותר מרכין את הראש ומתחיל לנבוח...
לא "אבאבאבאבאבאבאבאב" אלא..... אב מוריד את הראש, אב מוריד את הראש, אב מוריד את הראש.... בצורה כזאת....
וקוקטיילים בדרך כלל לא דברים טובים בכלל אבל הם מעולים בלחקות שריקות... למשל:
לא מזמן בהחתמה בהחתמה האחרונה שלי.... ילו הקוקטייל שלי למד לחקות את השריקה שלי... כי הוא היה ליד הגוזלים וכשהם למדו לעוף אז לימדתי אותם פריפלייט וכל פעם במקום לקרוא להם ולומר להם בוא... הייתי אומר להם בוא ואז הייתי שורק שריקה מסויימת (כל הזמן את אותה השריקה) ובסוף ילו למד אותה... ועכשיו הוא כבר לא עושה את זה הרבה ממש בקושי אבל אז הוא היה עושה את זה מלאא...
מקווה שעזרתי, להב !
למשל אצלי יש זכר וייט פייס (זה שפעם אחרונה הביא גוזלים) וכאשר הוא מחזר אז הוא בקושי שורק הוא יותר מרכין את הראש ומתחיל לנבוח...
לא "אבאבאבאבאבאבאבאב" אלא..... אב מוריד את הראש, אב מוריד את הראש, אב מוריד את הראש.... בצורה כזאת....
וקוקטיילים בדרך כלל לא דברים טובים בכלל אבל הם מעולים בלחקות שריקות... למשל:
לא מזמן בהחתמה בהחתמה האחרונה שלי.... ילו הקוקטייל שלי למד לחקות את השריקה שלי... כי הוא היה ליד הגוזלים וכשהם למדו לעוף אז לימדתי אותם פריפלייט וכל פעם במקום לקרוא להם ולומר להם בוא... הייתי אומר להם בוא ואז הייתי שורק שריקה מסויימת (כל הזמן את אותה השריקה) ובסוף ילו למד אותה... ועכשיו הוא כבר לא עושה את זה הרבה ממש בקושי אבל אז הוא היה עושה את זה מלאא...
מקווה שעזרתי, להב !
_______ ~
להב (_______() ~ ~
~