ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הרגלת תוכון בן 3 שבועות, זריקת ביצים שלא דוגרים עליהן
מנהל: מפקחים
הרגלת תוכון בן 3 שבועות, זריקת ביצים שלא דוגרים עליהן
יש לי 2 שאלות:
1) יש לי גוזל בן 3 שבועות האם אני יכול להוציא אותו מבית הגידול ולהתחיל לאלף אותו?( יש לו אבא ואמא שמטפלים בו)
2) יש לי 2 ביצים כבר שבוע בקן והאמא לא דוגרת עליהם האם אני יכול לזרוק אותם?
תודה לכל מי שיעזור לי!
[title][/title]
1) יש לי גוזל בן 3 שבועות האם אני יכול להוציא אותו מבית הגידול ולהתחיל לאלף אותו?( יש לו אבא ואמא שמטפלים בו)
2) יש לי 2 ביצים כבר שבוע בקן והאמא לא דוגרת עליהם האם אני יכול לזרוק אותם?
תודה לכל מי שיעזור לי!
[title][/title]
Re: גוזלי תוכונים
אתה יכולה להוציא את הגוזל בן ה -3 שבועות,
את הביצים תשאיר אם ההורים ירצו להתחיל סבב חדש הם יזרקו את הביצים, יכול ליהיות שהם דוגרים ואתה לא רואה הביצים לא מבקשים מימך לא אוכל ולא מים כך שעדיף שתשאיר אותם בבית ההטלה.
את הביצים תשאיר אם ההורים ירצו להתחיל סבב חדש הם יזרקו את הביצים, יכול ליהיות שהם דוגרים ואתה לא רואה הביצים לא מבקשים מימך לא אוכל ולא מים כך שעדיף שתשאיר אותם בבית ההטלה.
תודה! ואם אני אחרי זה מחזיר את הגוזל ההורים שלו לא ידחו אותו?
אם אתה מוציא את הגוזל רק לשם משחק עדיף להשאיר אותו ולא להוציא, עלול לקרות מצב בו ההורים לא יטפלו בו וצריך לקחת זאת בחשבון.
לגבי הביצים, האם זו הטלה חדשה ? בכל מקרה תחכה עוד מספר ימים ואם האם לא דוגרת אתה יכול להשליך אותם.
לגבי הביצים, האם זו הטלה חדשה ? בכל מקרה תחכה עוד מספר ימים ואם האם לא דוגרת אתה יכול להשליך אותם.
Re: הרגלת תוכון בן 3 שבועות, זריקת ביצים שלא דוגרים עליהן
באיזה גיל גוזל מתחיל לצאת מבית ההטלה?
תוכונים יוצאים מבית ההטלה בסביבות 4 שבועות +- וממשיכים להיות מואכלים ע"י ההורים לתקופה של שבוע וחצי+-
אם אין לך נסיון האכלת גוזל ואת הכלים הדרושים מציע לך
לתת להורים לעשות את העבודה.
לגבי הביצים אתה בטוח שההורים הפסיקו לדגור ב100% ?
עדיף לא לגעת ליתר ביטחון.
לתת להורים לעשות את העבודה.
לגבי הביצים אתה בטוח שההורים הפסיקו לדגור ב100% ?
עדיף לא לגעת ליתר ביטחון.
ואחרי זה אני יוכל לאלף אותו
כדי להגיע למצב בו תתחיל באילוף עליך להחתים את התוכי, בשלבים בהם הוא כבר יצא מהתא התהליך ארוך וקשה לתוכי ובסופו עדיין לא בטוח שהוא יהיה ממש קשור אליך.
לכן מחתימים תוכים ומאכילים אותם בשלבים מוקדמים יותר.
לכן מחתימים תוכים ומאכילים אותם בשלבים מוקדמים יותר.
איך אני מחתים אותם?
ודרך אגב רציתי לשאול, עדיין לא ניסיתי להוציא תוכון מהכלוב. ורציתי לתת לילדיי להחזיק אותם פשוט שמתי לב כשמרימים אותם הם מתחילים לנקר ,האם זה כואב?
ודרך אגב רציתי לשאול, עדיין לא ניסיתי להוציא תוכון מהכלוב. ורציתי לתת לילדיי להחזיק אותם פשוט שמתי לב כשמרימים אותם הם מתחילים לנקר ,האם זה כואב?