ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלה לגבי אומנת
מנהל: מפקחים
שאלה לגבי אומנת
היי,
יש לי שאלה לגבי אומנת,
נגיד ושמתי את הטמפרטורה באומנת ל35 מעלות,
ורמת הדיוק היא 0.3.
כלומר כל פעם שהטמפרטורה יורדת ל 34.7 האומנת מתחילה לחמם עד שהטמפרטורה
מגיעה ל35-35.3 .
אז נגיד האומנת הפסיקה לפעול ב35.3 כמה זמן בתנאים של חדר רגיל בלי מזגן
הטמפרטורה צריכה להישמר עד שתגיע ל34.7 והאומנת תתחיל לפעול שוב ?
נגיד כמו האומנת של המדריך שאלי עשה.
תודה.
יש לי שאלה לגבי אומנת,
נגיד ושמתי את הטמפרטורה באומנת ל35 מעלות,
ורמת הדיוק היא 0.3.
כלומר כל פעם שהטמפרטורה יורדת ל 34.7 האומנת מתחילה לחמם עד שהטמפרטורה
מגיעה ל35-35.3 .
אז נגיד האומנת הפסיקה לפעול ב35.3 כמה זמן בתנאים של חדר רגיל בלי מזגן
הטמפרטורה צריכה להישמר עד שתגיע ל34.7 והאומנת תתחיל לפעול שוב ?
נגיד כמו האומנת של המדריך שאלי עשה.
תודה.
Re: שאלה לגבי אומנת
רמת הדיוק מתייחסת לבקר הטמפרטורה, הרגש בעצם שחש את הטמפרטורה הסביבתית הקיימת ומכניס את גוף החימום לעבודה או מפסיק אותו לפי הצורך. כלומר אם כיוונת את הבקר ל 35 מעלות הוא יפסיק את עבודת גוף החימום כשהרגש יחוש בטמפרטורה הזאת, כאשר הטמפרטורה תרד ל 34.9 (הפרש של 0.1 מעלה) הבקר יכניס שוב את גוף החימום ויפסיק כשהטמפרטורה תעלה ל - 35 מעלות.
לעיתים נוצר מצב שגוף החימום נכנס ויוצא לעבודה מאחר ולא קשה לאבד 0.1 מעלה לכן יש אפשרות בבקר לשנות את הפרמטרים ולקבוע למשל שגוף החימום יכנס לעבודה כשהטמפרטורה תגיע ל 34 מעלות , יווצר מצב בו גוף החימום יכנס ויצא פחות פעמים כי תהיה השהייה ארוכה יותר.אם האומנת משמשת לגוזלים בני יום הדיוק חשוב יותר אם כי הפרש של חצי מעלה לא משפיע כלל, אם מדובר בגוזלים גדולים יותר משבוע אפשר לקבוע הפרש של מעלה ללא בעייה.
שמירת הטמפרטורה של האומנת תלויה בחומר הבידוד שלה ובטמפרטורה סביבתית, מזגן יכול לעבוד על 26 מעלות ויכול לעבוד על 22 מעלות יש הבדל משמעותי בטפרטורת הסביבה, בתנאים רגילים הפרש של חצי מעלה יכול להחזיק מספר דקות.
אגב אם קבעת טמפרטורה של 35 מעלות הבקר צריך להפסיק את גוף החימום כשהרגש מרגיש 35 מעלות .
לעיתים נוצר מצב שגוף החימום נכנס ויוצא לעבודה מאחר ולא קשה לאבד 0.1 מעלה לכן יש אפשרות בבקר לשנות את הפרמטרים ולקבוע למשל שגוף החימום יכנס לעבודה כשהטמפרטורה תגיע ל 34 מעלות , יווצר מצב בו גוף החימום יכנס ויצא פחות פעמים כי תהיה השהייה ארוכה יותר.אם האומנת משמשת לגוזלים בני יום הדיוק חשוב יותר אם כי הפרש של חצי מעלה לא משפיע כלל, אם מדובר בגוזלים גדולים יותר משבוע אפשר לקבוע הפרש של מעלה ללא בעייה.
שמירת הטמפרטורה של האומנת תלויה בחומר הבידוד שלה ובטמפרטורה סביבתית, מזגן יכול לעבוד על 26 מעלות ויכול לעבוד על 22 מעלות יש הבדל משמעותי בטפרטורת הסביבה, בתנאים רגילים הפרש של חצי מעלה יכול להחזיק מספר דקות.
אגב אם קבעת טמפרטורה של 35 מעלות הבקר צריך להפסיק את גוף החימום כשהרגש מרגיש 35 מעלות .
תודה על התשובה אלי,
אז אם נגיד קבעתי את רמת הדיוק שתהיה 0.3,
ובחדר רגיל בלי מזגן, הטמפרטורה של 35 מעלות יורדת לי ל34.7
בדקה והגוף חימום מתחיל שוב לחמם ותוך 3-5 שניות הטמפרטורה שוב 35.
זה בסדר?
אז אם נגיד קבעתי את רמת הדיוק שתהיה 0.3,
ובחדר רגיל בלי מזגן, הטמפרטורה של 35 מעלות יורדת לי ל34.7
בדקה והגוף חימום מתחיל שוב לחמם ותוך 3-5 שניות הטמפרטורה שוב 35.
זה בסדר?
בעיקרון כן, אם יש לך גוזלים שמועברים לאומנת בגיל שבועיים בערך אתה יכול גם לתת מרווח גדול יותר כמו מעלה .
הבנתי,
תודה על העזרה .
תודה על העזרה .
זה משנה איפה ה"רגש" יהיה ממוקם ?
הגוף חימום והמאוורר נכנסים לעבודה כל דקה +- כשאני מגדיר
על 36.5 מעלות ועל הפרש של חצי מעלה, אין משהו שאפשר לעשות כדי שזה ישמר יותר ?
וקורה שכשהגוף מסיים את העבודה בדיוק ב36.5 אחרי שהוא נכבה זה עולה ל36.9
והנורה של הCOOL בבקר נדלקת ,
מזה אומר ?
הגוף חימום והמאוורר נכנסים לעבודה כל דקה +- כשאני מגדיר
על 36.5 מעלות ועל הפרש של חצי מעלה, אין משהו שאפשר לעשות כדי שזה ישמר יותר ?
וקורה שכשהגוף מסיים את העבודה בדיוק ב36.5 אחרי שהוא נכבה זה עולה ל36.9
והנורה של הCOOL בבקר נדלקת ,
מזה אומר ?
לא יודע להגיד לך "על עיוור" נראה שיש בעייה בתיכנון במידה והחדר לא ממוזג עם טמפרטורה ממש נמוכה. אם תצלם לי כל חלק כמו גוף חימוום ומאוורר איך הם ממוקמים אולי אוכל לפתור לך את הבעייה.
http://www.siz.co.il/my/e0m2ttynbdai.jpg
http://www.siz.co.il/my/z2wmqymyxj3e.jpg
הגוף המאוורר והרגש, תודה על העזרה אלי.
http://www.siz.co.il/my/z2wmqymyxj3e.jpg
הגוף המאוורר והרגש, תודה על העזרה אלי.
לצערי נראה שהבנייה חובבנית , רגש ללא ציפוי והמאוורר ספק אם מפזר את החום במידה שווה..
אתה יכול לראות בתמונה המצורפת איך נראה רגש PTC ומאוורר בגודל הנכון בקיצור המבנה הוא לא הכל, סוג הציוד וההתאמה שלו הם שעושים את האומנת מקצועית ולעבוד בצורה טובה . מלבד מה שאני רואה בתמונה איני יודע מה ההספקים של גוף החימום, האם יש הגנות מתאימות וכו'.
אתה יכול לראות בתמונה המצורפת איך נראה רגש PTC ומאוורר בגודל הנכון בקיצור המבנה הוא לא הכל, סוג הציוד וההתאמה שלו הם שעושים את האומנת מקצועית ולעבוד בצורה טובה . מלבד מה שאני רואה בתמונה איני יודע מה ההספקים של גוף החימום, האם יש הגנות מתאימות וכו'.
תודה עזרת לי מאוד.