ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
יכול להיות שזה גוזל פנינה?
מנהל: מפקחים
יכול להיות שזה גוזל פנינה?
שלום לכולם
שלושת גוזלי הקוקטייל שלי כבר התחילו את תקופת הניצוי שלהם.
שמתי לב שלגוזל השני יש צבע שונה מאחיו , הם אפורים והוא בחלק העליון של כנפיו יש צבע צהוב ויש גם קצת בלחיים, מה שאין לאחים שלו כמו שאמרתי קודם.
יכול להיות שהוא יצא פנינה?
שלושת גוזלי הקוקטייל שלי כבר התחילו את תקופת הניצוי שלהם.
שמתי לב שלגוזל השני יש צבע שונה מאחיו , הם אפורים והוא בחלק העליון של כנפיו יש צבע צהוב ויש גם קצת בלחיים, מה שאין לאחים שלו כמו שאמרתי קודם.
יכול להיות שהוא יצא פנינה?
Re: יכול להיות שזה גוזל פנינה?
קשה מאוד לדעת בשלב זה חכה עוד מספר שבועות
תחכה אל תהיה בלחץ בסוף תדע את סוג הקוקוטל
שאלתי אם הוא יצא פנינה כי אמא שלו היא לוטינו פנינה... לגבי האבא אני יודע שהוא פייד אבל עד שאני לא יראה באיזה צבע הגוזל יהיה ,
אני לא יידע אם הוא נשא של פנינה או לא....
אני לא יידע אם הוא נשא של פנינה או לא....
יש אופציה במידה והאבא נשא
בעוד שבוע אתה תראה בדיוק
ללא קשר שיהיה בהצלחה
בעוד שבוע אתה תראה בדיוק
ללא קשר שיהיה בהצלחה

מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
תודה בכל זאת על העזרה...
כפי שאמרו קשה לראות בוודאות בגיל הזה, הכי טוב ללכת על בטוח לכן עדיף שתחכה טיפה 

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
אולי בגלל שלא רואים את זה טוב בתמונה... מקרוב אפשר לראות בבירור שהגוזל יצא פנינה, אפשר לראות את זה בזקיקי הנוצות שלו, כי שוב כמו שאמרתי הוא שונה משני אחיו בצבעים שלו.
בגלל שזאת הפעם הראשונה שאני מטפל גם בגוזלים רק רציתי להיות בטוח, לכן שאלתי אתכם כי אתם הרי כבר מנוסים, כל אחד בתחומו שלו כמובן.
בגלל שזאת הפעם הראשונה שאני מטפל גם בגוזלים רק רציתי להיות בטוח, לכן שאלתי אתכם כי אתם הרי כבר מנוסים, כל אחד בתחומו שלו כמובן.