ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
לא אוכל כופתיות
מנהל: מפקחים
לא אוכל כופתיות
יש לי גוזל (3 חודשים) ג׳אקו הוא כול הזמן בוכה לאוכל, אבל כתופיות הוא לא אוכל, וכשה אני בערב נותן לי איזה שהוא פרי הוא טורףף אותו כאילו אין מחר, מירוב שכול היום הוא לא אוכל כלום מה עושים 
Re: לא אוכל כופתיות
נראה לי על פי התיאורים שקיבלת גוזל שאינו גמול, גוזל ג'אקו אינו מתנהג כך. מציע לך בדחיפות לרכוש דייסה ולהתחיל להאכילו לפחות ארוחה ביום אם לא שתי ארוחות.
האמתי המגדל שמחר לי אותה אמר שהיא כבר לא אוכלת דייסה, ואם כן אז עד מתי אני יצטרך להאכיל אותה בדייסה??
לא יודע להגיד לך אבל מהתיאור של הבכי ומכך שהיא לא נוגעת בכופתיות אני בספק אם התוכי גמול, התוכי צריך להיות מורעב כדי להתנהג כך.
האמתי אלי אתמול והיום היא הייתה כול הזמן בוכה ובוכה ואכשיו כשה נתתי לה פרות היא טרפה אותם ונירגע ולא בוכה, אז אתה מציע או שליפנות למגדל, או פשוט להאכיל אותה בעצמי עם דייסה?
אתה בטוח שהוא לא אוכל כלום? איך הלשלשת שלו?
תפנה עכשיו למגדל ואם הוא לא נותן מענה אז תרכוש דייסה בהקדם כל עוד חנויות פתוחות
תקנה דייסה שמתאימה לג'אקו או דייסה שמתאימה לכל סוגי התוכים - של חברת pretty bird
אם תצטרך הוראות הכנה והסבר איך להאכיל תגיד ונעזור לך
תפנה עכשיו למגדל ואם הוא לא נותן מענה אז תרכוש דייסה בהקדם כל עוד חנויות פתוחות
תקנה דייסה שמתאימה לג'אקו או דייסה שמתאימה לכל סוגי התוכים - של חברת pretty bird
אם תצטרך הוראות הכנה והסבר איך להאכיל תגיד ונעזור לך
מה היה בכלי האוכל אצל המגדל כשקנית את התוכי?
בסופו של דבר אתמול בערב לקחתי תפוח עשיתי מימנו דייסה, ובדייסה הכנסתי את הכופתיות, ובשעה טובה היא אכלה וגם עשיתי לה בייצה קשה וגם אותה היא אכלה, אבל עכשיו יש משהוא אחר שמדאיג אותי היא כול הזמן בוכה כשה היא רואה אותנו, אפילו כשה היא כבר לא רעבה היא בוכה, וגם כשה היא עולה לנו על היידים בלי חששות היא עדיין בוכה( זה קוראה תמיד כשה היא רואה אותנו), האים הסיבה לזה שהיא עדיין גוזל קטן (3חודש)???
או להחזיר למגדל או שאתה תקנה דייסה דחוף ותאכיל פעם ביום
הבנתי מתן, אבל הוא אוכל כבר דברים אחרים, אז מה בכול זאת צריך להביא לו דייסה יענו הוא בוכה ביגלל הדייסה ??