מה יותא שווה מבחינת רבייה גרינים או קוקטיילים מי רועש ( יש שכנים בית רגיל אז שלא היהיו רועשים מדי והם יחיו במרפסת )
תודה ויום טוב
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
'קןקטיילים וגרינים
מנהל: מפקחים
Re: 'קןקטיילים וגרינים
מה הכוונה ב"יותר שווה" יותר שווה באיזה מובן? אליו שני סוגים שונים עם מראה שונה ומחיר שונה.
מבחינת רעש הקוניור גרין צ'יק רועש מהקוקוטילים במעט .
מבחינת רעש הקוניור גרין צ'יק רועש מהקוקוטילים במעט .
אוקיי השכנים לא יכלו להתלונן .?
מה יותר טוב איזה גודל כלוב ף כמה עולה כמה אני יכול למכור גוזלים ?
מידע קצת
מה יותר טוב איזה גודל כלוב ף כמה עולה כמה אני יכול למכור גוזלים ?
מידע קצת

מה יותר טוב אתה מחליט לא אני ולא חברי האתר, אתה צריך לעשות שיקולים של תחזוקה רעש עלות הזוגות ועוד ולקבל החלטה.
לגבי השכנים - השכנים יכולים להתלונן גם אם תביא תוכון..להתלונן תמיד יכולים. אתה אמור להכיר את השכנים שלך ולדעת מה מפריע להם יותר ומה פחות.
לגבי מכירת גוזלים תפרט (זה בינתיים לא עולה כסף)| מה אתה מתכוון למכור, איזה סוג גוזלים רגילים מוטציות ושל אילו סוגים.
לגבי השכנים - השכנים יכולים להתלונן גם אם תביא תוכון..להתלונן תמיד יכולים. אתה אמור להכיר את השכנים שלך ולדעת מה מפריע להם יותר ומה פחות.
לגבי מכירת גוזלים תפרט (זה בינתיים לא עולה כסף)| מה אתה מתכוון למכור, איזה סוג גוזלים רגילים מוטציות ושל אילו סוגים.
אני הלכתי אולי לקוקטיילים עד שאני ישכנע את ההורים
לא יודע נראה לי פייד או לטינו משהו בסגנון
לא יודע נראה לי פייד או לטינו משהו בסגנון

200-450 לקוקטיל מוחתם בצורה טובה תלוי במוטציה וברמת ההחתמה.