ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קניתי תוכון נוסף והם רבים ,
מנהל: מפקחים
קניתי תוכון נוסף והם רבים ,
שלום לכם ,
כפי שאתם רואים , אני חדש פה . ואני לא יודע מה לעשות עם הבעיה הבאה :
אני קניתי תוכון , בצבע תכלת , והכנסתי אותו לכלוב עם התוכון השני ,(בן כחצי שנה) ועכשיו אני לא יודע אם הם יסתדרו ביחד ..
הם יושבים על ענפים שונים וברגע שאחד מהם עף , השני נבהל גם ושניהם מתפרעים בכלוב ..
התוכון שקניתי היום , ככל הנראה שהוא זכר (המקור שלו בצבע כחול בהיר בינתיים), וגם התוכון ה"וותיק יותר" זכר .
אז יש אולי איזה דרך שהם יסתדרו ביחד ולא יריבו ?
תודה מראש , קוסטה .
[title][/title]
כפי שאתם רואים , אני חדש פה . ואני לא יודע מה לעשות עם הבעיה הבאה :
אני קניתי תוכון , בצבע תכלת , והכנסתי אותו לכלוב עם התוכון השני ,(בן כחצי שנה) ועכשיו אני לא יודע אם הם יסתדרו ביחד ..
הם יושבים על ענפים שונים וברגע שאחד מהם עף , השני נבהל גם ושניהם מתפרעים בכלוב ..
התוכון שקניתי היום , ככל הנראה שהוא זכר (המקור שלו בצבע כחול בהיר בינתיים), וגם התוכון ה"וותיק יותר" זכר .
אז יש אולי איזה דרך שהם יסתדרו ביחד ולא יריבו ?
תודה מראש , קוסטה .
[title][/title]
Re: קניתי תוכון נוסף ,
ברוך הבא,
מה גודל הכלוב?
תוכונים מסתדרים ביניהם לרוב ללא בעייה, צריך רק לפני שמכניסים עוד תוכי לאותו כלוב לשים אותו יום או יומיים בכלוב צמוד לכלוב אליו הוא אמור לעבור כדי שהתוכים יתרגלו לנוכחות של תוכי נוסף.
מה גודל הכלוב?
תוכונים מסתדרים ביניהם לרוב ללא בעייה, צריך רק לפני שמכניסים עוד תוכי לאותו כלוב לשים אותו יום או יומיים בכלוב צמוד לכלוב אליו הוא אמור לעבור כדי שהתוכים יתרגלו לנוכחות של תוכי נוסף.
Re: קניתי תוכון נוסף ,
שלום , כרגע אין ברשותי כלוב נוסף .. גודל הכלוב הוא יחסית גדול , אני יצרף תמונה בהמשך ,
יש אולי עוד איזה דרך במקרה ? אני לא רוצה שהם יריבו ויכאיבו אחד לשני ,
יש אולי עוד איזה דרך במקרה ? אני לא רוצה שהם יריבו ויכאיבו אחד לשני ,
Re: קניתי תוכון נוסף והם רבים ,
תצטרך לעקוב ולראות שהם מתרגלים ולא רבים ביניהם .
52x41x71
זהו גודל הכלוב , הכלוב ריק למדיי .. אין להם הרבה משחקים.. עוד לא הספקתי לקנות.
ורוב הזמן אני בלימודים אז אני כנראה לא יוכל לעקוב אחריהם כל הזמן .. S:
זהו גודל הכלוב , הכלוב ריק למדיי .. אין להם הרבה משחקים.. עוד לא הספקתי לקנות.
ורוב הזמן אני בלימודים אז אני כנראה לא יוכל לעקוב אחריהם כל הזמן .. S:
גודל הכלוב בסדר.
תשים לב משחקים בשני הצדדים . כלי מים ואוכל בכל צד וככה לכל תוכון יד את הצד שלו . אני מציע לך לקנות אולי כלוב גדול יותר ולהביא 2 נקבות ..