שלום
צריך חוות דעת
ג'קי היתה בבית של סבאשלי במרפסת שליד הסלון כל הזמן שהיתי באיטליה
אני עדין לא לקחתי אותה הביתה..אבל נשאלת השאלה אם עדיף לקחת אותה או לא
הינה התנאים בבית שלי
היא נמצאת בתוך הכלוב בחדר שלי הבעיה שהיא עושה לכלוך ונזקים זה לא עינין גדול אבל גם לא נעים
מה שכן אני נמצא רוב שעות היום איתה
הינה התנאים בבית של אבאשלי
היא נמאת במרפסת ליד הסלון וכל היום שומעת אנשים וטלוויזיה
במרפסת של אבאשלי נחמד מאוד לג'קי גם לא רואים את הלכלוך שהיא עושה והוא לא יוצר שום בעיות וגם אני יכול לבנות במרפסת סטנד גדול אבל באמת גדול
אז נשמע שהכל טוב
אבל הבעיה שיש שבועות שאני נמצא אצל אבאשלי פעם ביומים ולא כל יום וג'קי נושכת את כל בני הבית חוץ ממני ומשום כך לא מוצאים אותה מחוץ לכלוב כשאני לא בבית
אז זה בעיתי ולא נדבר על זה שאני מתגעגע לשירה שלה בבוקר
אז אני ממש לא יודע מה יותר טוב ומה יותר נוח
אשמח לחוות דעת
תודה
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
צריך דעה ומידע מכולכם
מנהל: מפקחים
Re: צריך דעה ומידע מכולכם
היי אביעד,אין צורך לפזר אשכולות,חיפוש תוכי מסוג מסויים וסוחרים צריך להימצא בקנייה/מכירה לכן החלק הראשון של שאלתך ימחק,העבר
אותו בבקשה לפורום "קנייה מכירה",בהקשר לשאלתך,כמובן שתוכי מלכלך מרעיש וזקוק להוצאה מהכלוב זוהי עיסקת חבילה עם השימחה והאהבה
שהתוכי מעניק לך בתמורה לטיפול בו,אם התוכי נשאר בבית אביך כלוא כאשר אתה מגיע לביקור מידיי פעם הייתי מציע לך ולא על מנת להקניט חלילה לוותר על
גידולה,אני אומר ותמיד אומר למי שאין תנאים וזמן לגדל תוכי שלא יגדל,אתה אומר בעצמך שג'קי לא נקשרת לאף אחד
אחר וכנראה מחוסר תשומת לב לכן להשאירה בכלוב ובהמתנה לבואך ממש מיותר.אני מציע לך להחזיר אותה לביתך ולנסות ולעשות הכל על מנת שהיא תישאר בקירבתך
אחרת איני רואה טעם בהחזקתה.
בהצלחה.
אותו בבקשה לפורום "קנייה מכירה",בהקשר לשאלתך,כמובן שתוכי מלכלך מרעיש וזקוק להוצאה מהכלוב זוהי עיסקת חבילה עם השימחה והאהבה
שהתוכי מעניק לך בתמורה לטיפול בו,אם התוכי נשאר בבית אביך כלוא כאשר אתה מגיע לביקור מידיי פעם הייתי מציע לך ולא על מנת להקניט חלילה לוותר על
גידולה,אני אומר ותמיד אומר למי שאין תנאים וזמן לגדל תוכי שלא יגדל,אתה אומר בעצמך שג'קי לא נקשרת לאף אחד
אחר וכנראה מחוסר תשומת לב לכן להשאירה בכלוב ובהמתנה לבואך ממש מיותר.אני מציע לך להחזיר אותה לביתך ולנסות ולעשות הכל על מנת שהיא תישאר בקירבתך
אחרת איני רואה טעם בהחזקתה.
בהצלחה.
תודה אלי
אני אדייק כמה דברים
כל בני המשפחה מאוד אוהבים אותו והם היו מאוד רוצים בקירבתה..הם יושבים רבות מול הכלוב ומדברים איתה ורק מחכים שאני אבוא בשביל לראות אותה מחוץ לכלוב
ובקשר לבית בו היא תהיה אני מאוד רוצה שהיא שוב תהיה בבית בו אני גר כמו שצינתי קודם אני מתגעגע ליתעורר ולראות אותה וכמובן גם לשמוע אותה
פשוט בבית של אמאשלי אין אפשרות לעשות סטנד גדול ומרשים
אז השאלה מה עדיף לה
תנאים ומרחב והרבה מקום למשחקים
או מקום צנוע אך שאני אהיה לידה רוב השעות
הבעיה פה שזה בה אחד על חשבון השני
או הרבה מאוד צומת לב או צומת לב פחותה אבל סטנד גדול ליד הכלוב והרבה מקום(ולא נגזים..אבאשלי גר כמה דקות ברגל ממני..כך שאני בא אליו הרבה ורק מדי פעם יוצא שאני לא בא עליו יום אחרי יום)
ניראה לי אני אחליט לפי המצב..אם אני אראה שאין באפשרותי להיות איתה כמה שעות טובות ביום אז אני אחזיר אותה מידית
אני אדייק כמה דברים
כל בני המשפחה מאוד אוהבים אותו והם היו מאוד רוצים בקירבתה..הם יושבים רבות מול הכלוב ומדברים איתה ורק מחכים שאני אבוא בשביל לראות אותה מחוץ לכלוב
ובקשר לבית בו היא תהיה אני מאוד רוצה שהיא שוב תהיה בבית בו אני גר כמו שצינתי קודם אני מתגעגע ליתעורר ולראות אותה וכמובן גם לשמוע אותה
פשוט בבית של אמאשלי אין אפשרות לעשות סטנד גדול ומרשים
אז השאלה מה עדיף לה
תנאים ומרחב והרבה מקום למשחקים
או מקום צנוע אך שאני אהיה לידה רוב השעות
הבעיה פה שזה בה אחד על חשבון השני
או הרבה מאוד צומת לב או צומת לב פחותה אבל סטנד גדול ליד הכלוב והרבה מקום(ולא נגזים..אבאשלי גר כמה דקות ברגל ממני..כך שאני בא אליו הרבה ורק מדי פעם יוצא שאני לא בא עליו יום אחרי יום)
ניראה לי אני אחליט לפי המצב..אם אני אראה שאין באפשרותי להיות איתה כמה שעות טובות ביום אז אני אחזיר אותה מידית
אביעד אני בטוח שג'קי תעדיף כלוב קטן יותר ולהיות במחיצתך, מאשר כלוב קצת יותר גדול ולהיות סגורה או לא לראותך בסביבה במשך היום.
הגעתי להחלטה
לא אכפת לי מה ג'קי רוצה אבל אני מתגעגע אליה אז אני מחזיר אותה
לא אכפת לי מה ג'קי רוצה אבל אני מתגעגע אליה אז אני מחזיר אותה