ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
יש לי תוכי קוואר והוא מרעיש הרבה עד שמתייחסים איו והוא מתעסק
מנהל: מפקחים
יש לי תוכי קוואר והוא מרעיש הרבה עד שמתייחסים איו והוא מתעסק
הרבה עם הציפורניים וגם עם העור הקשה שמסביבם וזה מציק מאוד והוא מרעיש מאוד מה לעשות
Re: יש לי תוכי קוואר והוא מרעיש הרבה עד שמתייחסים איו והוא מ
שלום,
קודם כל קוואקר הוא תוכי רעשן יחסית, כלומר הוא שורק/מצייץ במהלך היום גם כשהכל "תקין" פשוט כי יש לו אופי כזה קולני.
שנית, בכל זאת לפעמים התוכי מרעיש מעבר למצב הנורמלי, לרוב כדי לקבל יחס - והוא ימשיך ככה אם תלמדו אותו שהשיטה הזו עובדת
אתה כותב שהוא מרעיש עד שמתייחסים, זאת אומרת התוכי למד שהוא צריך לעשות רעש כדי לקבל מכם יחס.
זו כבר טעות, כשהתוכי מרעיש צריך להתעלם באופן מוחלט - לא לדבר אליו, לא ליצור קשר עין אפילו
פשוט להתעלם.
כרסום ברגליים יכול להיגרם מתסכול..
כדי לקבל מענה מפורט יותר, תרשום עוד פרטים בבקשה
כמו: מה גודל הכלוב, האם יש עליו חלודה, היכן הכלוב ממוקם, בן כמה התוכי, כמה זמן הוא אצלך, מה התזונה שלו,
האם יש צעצועים בכלוב... האם התוכי מתקלח באופן סדיר.. האם התוכי חשוף לעשן סיגריות או לאדים רעילים מחומרי ניקיון למשל,
לק/אציטון/צבע וכד'...
תתן כמה שיותר פרטים, זה חשוב כדי שנוכל לומר לך למה צריך לשים לב
אני מצרפת לך שני קישורים בינתיים, מומלץ לקרוא:
התנהגות תוכים ואילוף
העשרת חיי התוכי בשבי
קודם כל קוואקר הוא תוכי רעשן יחסית, כלומר הוא שורק/מצייץ במהלך היום גם כשהכל "תקין" פשוט כי יש לו אופי כזה קולני.
שנית, בכל זאת לפעמים התוכי מרעיש מעבר למצב הנורמלי, לרוב כדי לקבל יחס - והוא ימשיך ככה אם תלמדו אותו שהשיטה הזו עובדת
אתה כותב שהוא מרעיש עד שמתייחסים, זאת אומרת התוכי למד שהוא צריך לעשות רעש כדי לקבל מכם יחס.
זו כבר טעות, כשהתוכי מרעיש צריך להתעלם באופן מוחלט - לא לדבר אליו, לא ליצור קשר עין אפילו
פשוט להתעלם.
כרסום ברגליים יכול להיגרם מתסכול..
כדי לקבל מענה מפורט יותר, תרשום עוד פרטים בבקשה
כמו: מה גודל הכלוב, האם יש עליו חלודה, היכן הכלוב ממוקם, בן כמה התוכי, כמה זמן הוא אצלך, מה התזונה שלו,
האם יש צעצועים בכלוב... האם התוכי מתקלח באופן סדיר.. האם התוכי חשוף לעשן סיגריות או לאדים רעילים מחומרי ניקיון למשל,
לק/אציטון/צבע וכד'...
תתן כמה שיותר פרטים, זה חשוב כדי שנוכל לומר לך למה צריך לשים לב
אני מצרפת לך שני קישורים בינתיים, מומלץ לקרוא:
התנהגות תוכים ואילוף
העשרת חיי התוכי בשבי