ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הפרדת תוכונים
מנהל: מפקחים
הפרדת תוכונים
השבוע הפרדתי בין התוכון הצעיר (בן 7 חודשים) להורים שלו מכיוון שהוא היה מציק להם ושמתי אותו בכלוב נפרד סמוך לכלוב של ההורים שלו ושמתי לב שכל פעם הם מחפשים דרך איך לצאת מהכלוב שלהם כדי להגיע אליו האם זו תופעה טבעית? האם כדי להחזיר אותו? ( התוכון עצמאי)
Re: הפרדת תוכונים
זה טבעי שתוכים מסוג מסוים ינסו להתאחד עם תוכי/ם אחר/ים מאותו סוג..
לאו דווקא כי הם מזהים שזה הבן שלהם אלא גם מאינסטינקט שמירה על קשר הלהקה, האחדות.
לפחות ככה נראה לי..
לדעתי אין צורך להחזיר אם הוא מפריע להם, אבל אם אתה מתכנן למסור אותו או להביא לו בת זוג כדאי לעשות את זה בהקדם
ולהרחיק אותו מהם כי זה מסיח את דעתם.. ואני בטוחה גם שאם הוא רואה תוכים אחרים הוא יעדיף להיות איתם ולא לבד
סתם מצב לא נעים לשני הצדדים

לאו דווקא כי הם מזהים שזה הבן שלהם אלא גם מאינסטינקט שמירה על קשר הלהקה, האחדות.
לפחות ככה נראה לי..
לדעתי אין צורך להחזיר אם הוא מפריע להם, אבל אם אתה מתכנן למסור אותו או להביא לו בת זוג כדאי לעשות את זה בהקדם
ולהרחיק אותו מהם כי זה מסיח את דעתם.. ואני בטוחה גם שאם הוא רואה תוכים אחרים הוא יעדיף להיות איתם ולא לבד
סתם מצב לא נעים לשני הצדדים
Re: הפרדת תוכונים
7 חודשים זב לא צעיר בכלל, הוא כבר יכול להתחיל לעבוד!