בוקר טוב ביום רבעי האחרון אבא של בעלי נפטר ובית האבלים אצלי בבית ובגלל כל הבלגן לא יכולתי להוציא את התוכים יש לי (קוקטל ראש חום ודררה וג'קו ) מהכלובים ולא יכולתי להעביר את הכלובים לחדרים אחרים וכתוצאה מיכך יצא שהם בטראומה מכמות האנשים שבאו וגם זרקו להם תמרים (כך המינהג פה ) וכל מיני דברים אחרים ממש הציקו האם יש למשהו עצות מה אני יכולה לעשות עכשיו מיקה לא מוכנה לצאת מהכלוב או להעלות לי על היד והיא נושכת מתוך הגנה
והקטנים חופרים בכלוב כדי לצאת (אתמול פתחתי להם בלילה )אחרי שכמה ימים הם היו סגורים
טוב אני ישמח לקבל עצות אך להתמודד עם הכל
תודה ויום טוב
סתוית
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
אך לטפל בתוכים בבית אבלים שעברו טראומה (מילדים)
מנהל: מפקחים
Re: אך לטפל בתוכים בבית אבלים שעברו טראומה (מילדים)
קודם כל לאה ואני משתתפים בצערך ובצערו של רמי 
אני לא הבנתי אם כבר לא מגיעים אנשים או שעדיין מגיעים אנשים לבית, אם עדיין מגיעים מבקרים אני חושב שעדיף להעביר או לתחום את איזור התוכים ולבקש שלא יגיעו אליהם. לדעתי לא צריך להתבייש. אנשים שמגיעים אלי ולא חשוב מאיזו סיבה ויש להם תוכים או שבאו במגע עם תוכים וניגשים למיקה שולחים יד וכו' אני אומר ישירות "לא לגעת" וזהו.
אם בכל זאת יש לך בעייה עדיף להעבירם לחדר אחר גם אם לכלוב קטן יותר.
אם כבר אין את "הבעייה" שאנשים מגיעים ומציקים לתוכים אני מציע לא ללחוץ על התוכי, מיקה לא רוצה לצאת לא צריך, תני לה מספר ימים להירגע והיא תחזור לעצמה לאט לאט. כמובן שהכוונה היא להמשיך וללת לה צ'ופרים ולשבח אבל מבלי לדרוש ממנה לצאת ובטח שלא להכריח אותה.
שוב, תמסרי לרמי את השתתפותנו בצערכם ושלא תדעו עוד צער.

אני לא הבנתי אם כבר לא מגיעים אנשים או שעדיין מגיעים אנשים לבית, אם עדיין מגיעים מבקרים אני חושב שעדיף להעביר או לתחום את איזור התוכים ולבקש שלא יגיעו אליהם. לדעתי לא צריך להתבייש. אנשים שמגיעים אלי ולא חשוב מאיזו סיבה ויש להם תוכים או שבאו במגע עם תוכים וניגשים למיקה שולחים יד וכו' אני אומר ישירות "לא לגעת" וזהו.
אם בכל זאת יש לך בעייה עדיף להעבירם לחדר אחר גם אם לכלוב קטן יותר.
אם כבר אין את "הבעייה" שאנשים מגיעים ומציקים לתוכים אני מציע לא ללחוץ על התוכי, מיקה לא רוצה לצאת לא צריך, תני לה מספר ימים להירגע והיא תחזור לעצמה לאט לאט. כמובן שהכוונה היא להמשיך וללת לה צ'ופרים ולשבח אבל מבלי לדרוש ממנה לצאת ובטח שלא להכריח אותה.
שוב, תמסרי לרמי את השתתפותנו בצערכם ושלא תדעו עוד צער.
אלי תודה על הנחומים ואני יהעביר לרמי
לגבי האנשים כן עדין יבואו אנשים ובית האבלים מחולק ל2 בתים (אצל חמי ואצלי אנחנו דלת ליד דלת )
כך שאני לא כל הזמן רואה מה קורה בבית שלי ולגבי הכלוב אין אפשרות להעביר את מיקה רק אם יפרקו לי את הכלוב וכרגע לאף אחד אין זמן את התוכים הקטנים סגרתי בשרותים שלי אבל הם צורחים אז החזרתי חזרה למקום שלהם
בכלוב של מיקה כתבתי שלט שמיקה נושכת ונסתי לחסות את הכלוב עם סדין היא נכנסה ללחץ כי היא שומעת אנשים ולא רואה אז היא צועקת
טוב אני מקווה שהיום הוא יום האחרון לשבעה ואני מקווה שכמות האנשים תרד ממחר
לגבי צ'ופרים נתנתי לה כל הזדמנות שהיה לי ודברתי אליה אני רק מקווה שהיא תתאושש מהר מהכל
תודה סתוית
לגבי האנשים כן עדין יבואו אנשים ובית האבלים מחולק ל2 בתים (אצל חמי ואצלי אנחנו דלת ליד דלת )
כך שאני לא כל הזמן רואה מה קורה בבית שלי ולגבי הכלוב אין אפשרות להעביר את מיקה רק אם יפרקו לי את הכלוב וכרגע לאף אחד אין זמן את התוכים הקטנים סגרתי בשרותים שלי אבל הם צורחים אז החזרתי חזרה למקום שלהם
בכלוב של מיקה כתבתי שלט שמיקה נושכת ונסתי לחסות את הכלוב עם סדין היא נכנסה ללחץ כי היא שומעת אנשים ולא רואה אז היא צועקת
טוב אני מקווה שהיום הוא יום האחרון לשבעה ואני מקווה שכמות האנשים תרד ממחר
לגבי צ'ופרים נתנתי לה כל הזדמנות שהיה לי ודברתי אליה אני רק מקווה שהיא תתאושש מהר מהכל
תודה סתוית
חשוב ללת לה את הזמן ולא ללחוץ עליה, אם תנסו בכל זאת היא תיסגר יותר ופחות תרצה מגע וקשר, תהיי סבלנית קצת והיא תירגע.