יש לי קקדו דוקופס האם אני יכול באותו כלוב או כלוב נוסף לשים אמזונה ,ואם אתם יודעים איזה סוג הכי מדבר או חכם?
או ג'קו ?
תודה.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תוכי נוסף באותו כלוב או בכלוב נוסף
מנהל: מפקחים
Re: תוכי נוסף באותו כלוב או בכלוב נוסף
בכלוב נוסף אתה יכול לשים תוכי נוסף, קח בחשבון שתצטרך לתת לשניהם יחס. הקקדו תוכי מאוד חכם ומצריך ידע בגידולו, דורש יחס רב ובעל כושר דיבור, גם האמזונה תוכי חכם ולחלקם ישנו כושר דיבור לא רע, מדובר לרוב בסוגים כגון דאבל יילו הד ראש צהוב שאינם נפוצים כל כך בארץ ומחירם מרקיע שחקים. קח בחשבון שרמת הרעש תוכפל ויותר מאחר והאמזונה גם היא לא נחשבת לשקטה.
לגבי הג'אקו לא הבנתי את שאלתך .
לגבי הג'אקו לא הבנתי את שאלתך .
נראה לי שהוא התכוון או גאקו או אמזונה לשים בכלוב

התוכי של יריו (:
הבנתי תודה.
באיזה גיל הקקדו יתחיל לדבר כי הוא ממלמל כל מיני קולות וצלילים מוזרים שאי אפשר להבין.?
באיזה גיל הקקדו יתחיל לדבר כי הוא ממלמל כל מיני קולות וצלילים מוזרים שאי אפשר להבין.?
זה תלוי, כל תוכי והאופי שלו, אי אפשר לקבוע זמן מראש, קקדו לא נחשב לתוכי דברן במיוחד אך עם השקעה תקשורת ודיבור אליו אפשר להגיע לתוצאות טובות.כמו שציינתי לכל תוכי קצב התקדמות משלו .
כמה מילים בערך הוא יגיד עם השקעה וכמה מילים בערך בלי השקעה.