ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

אוכל לתוכי קוקטייל

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Amir96
גוזל
גוזל
שם פרטי:: עמיר

אוכל לתוכי קוקטייל

שליחה על ידי Amir96 »

היום קניתי אוכל לצ'יף(תוכי קוקטייל) ורציתי לדעת אם זה כמו האוכל שאתם מוכרים פה באתר, הנה תמונה:

http://www.siz.co.il/view/m3yt1ta1ggnq.jpg.htm

וחלק מכם אמרתם פעם בכמה נושאים שצריך לקנות לתוכי כל פעם אותו חברה של אוכל..

השאלות:
1. האוכל כמו באתר?
2. מה זה משנה החברה אם בכלל זה משנה?
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11

"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
יריו
גוזל
גוזל
שם פרטי:: יש כינוי

Re: אוכל לתוכי קוקטייל

שליחה על ידי יריו »

זה בדיוק כמו האוכל של התוכי שלי הוא ממש זול קניתי אותו ב-15 שקל אני רוצה לשדרג לו תאוכל לאוכל יותר איכותי .
תמונה
התוכי של יריו (:
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

1. התערובת שקנית היא לא כמו זו של האתר, קנית תערובת "פחות טובה", רואים שרוב התערובת מורכבת מדוחן וזה לא מזין מספיק
בתערובת של תוכי שופס יש יותר זרעים.. בקישור רשום פירוט ויש תמונה - תערובת זרעים איכותית לתוכים

2. כשמדברים על לקנות מזון מאותה חברה מתכוונים לרוב לכופתיות או דייסה. אבל זרעים הם זרעים, הם לא משתנים מחברה לחברה.
הדבר היחיד שמשתנה זה סוגי הזרעים שיש בשקית - ועדיף לקנות מחברה שיש בתערובת שלה מספר רב של זרעים, ולא רק דוחן (הקטן הצהוב).
עוד דבר שעלול להשתנות זה הטריות/איכות הזרעים, רצוי לקנות ממקור אמין עם סחורה טובה, יש כאלו שקונים מחנויות או סוחרים ומקבלים
תערובת עם חרקים ורוב הזרעים נאכלו.. אז זה גם משהו שצריך לקחת בחשבון.

תמונה
סמל אישי של משתמש
Amir96
גוזל
גוזל

שליחה על ידי Amir96 »

תודה שירלי אבל אין לי את היכולת להזמין מהאתר ולשלם עוד סכום של מעל 40 ש"ח משלוח(ביררתי את זה)...

אז מה עם האוכל הזה?

עריכה:
עוד מעט שאני אפתח את השקית אני אצלם תמונה גדולה של הבפנים.
צ'יף בקע ב 3.9.11

"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
lomoon1
ביצה
ביצה

שליחה על ידי lomoon1 »

כמו שאמרה שירלי , התערובת של האתר יותר טובה ועשירה וגם רואים שהיא טרייה,
יש בנוסף הרבה חברות שמוכרות , דווקא ראיתי השקית הזאת והיא באמת רובה דוחן, עדיף ללכת על חברות אחרות שאתה רואה שיש מלא זרעים אחרים בפנים , אבל תדע שזה לא כמו התערובת שיש באתר

לגבי המחיר? אם זה ב 15 ש"ח אז זה ממש יקר(רובו דוחן) , באתר 20 שקל לכמות יותר גדולה 2 ק"ג לחברי האתר ויותר איכותית, אישית קניתי כבר 25 ק"ג מתעורבת איכותית ומלאה בזרעים(בדקתי) כי אין לי גישה כרגע למרכז ולדרום..
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

התערובת של האתר מכילה את המוצרים הבאים כדרך קבע כולל הכופתיות:

דוחן צהוב, שבולת שועל, חמניות קטנות,דורה נקיה, חריע, דוחן לבן, דוחן אדום, בוריאה, דוחן שחור, דוחן ירוק, כוסמת, חיריה, שעורה, כופתיות לקוקוטל, ניגר, פישתן.

תמונה שצילמתי ללא השקית:
Picture 001-1.jpg
התערובות הנמכרות בחנויות (גם בשקים ) מאוד דלות במגוון הזרעים ולא רק במגוון הזרעים אלא בהרכב עצמו.
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

אין צורך לצלם כי רואים בתמונה שהעלת מה מכילה התערובת, והרוב שם זה דוחן

תחפש באזור שלך ותקנה תערובת איכותית יותר, פשוט עדיף לתוכי..
יש גם בחנויות תערובות יותר איכותיות אבל הן עולות בערך פי 3 מהשקית שקנית
ככה או ככה לדעתי כדאי לשלם קצת יותר לתערובת איכותית יותר העיקר שהתוכי יקבל תזונה עשירה
כמו שלא חוסכים מעצמנו גם מהתוכי לא צריך לחסוך, סה"כ לא מדובר במאות שקלים, ותוכי אחד אוכל כמות קטנה יחסית אז זה לא ייגמר מהר
בעיקר אם הוא מקבל תוספות (השרייה/ירקות/פירות) במהלך השבוע

אתה יכול לקנות מזון לפינקים/תוכונים, יש שם זרעים נוספים, תערבב עם התערובת שקנית וככה יהיה לו מזון קצת יותר מגוון
אבל שוב, להבא כדאי לקנות תערובת איכותית יותר
תמונה
סמל אישי של משתמש
Amir96
גוזל
גוזל

שליחה על ידי Amir96 »

שירלי זה לא קשור לכסף..
לא ידעתי שיש הבדל ולגבי התערובת של פינקים ותוכונים היה לו גם באותו שקית רק היה תמונה של פינקים ותוכונים וזה היה בלי גרעינים..
צ'יף בקע ב 3.9.11

סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

יש תערובות עשירות לקוקוטיל , פשוט תבדוק על גבי האריזה מה התערובת מכילה .
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

7089 כתב:שירלי זה לא קשור לכסף..
לא ידעתי שיש הבדל ולגבי התערובת של פינקים ותוכונים היה לו גם באותו שקית רק היה תמונה של פינקים ותוכונים וזה היה בלי גרעינים..
כתבתי את דעתי בכללי.. שכדאי להשקיע בתערובת/כופתיות איכותיים לתוכי שלנו
והתכוונתי לתערובת שיש בה זרעים אדומים וכתומים ועוד כל מיני, חשבתי שזה נקרא "מזון לפינקים" אולי יש לזה שם אחר..
ככה אם תערבב עם המזון שקנית, תצא תערובת עם קצת יותר זרעים
או שפשוט תקנה תערובת טובה ותערבב עם מה שיש לך
העיקר שבסך הכול בתערובת שתשים לו בכלוב - יהיו הרבה סוגי זרעים, כופתיות וכו' תמונה
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”