שני סוגים של נסורת אני עובד עם הדקה בדרך כלל. אבל לא עובד איתה יותר בחיים
דרך אגב שני סוגי הנסורת נמכרים בחנויות לחיות מחמד "לא נסורת מנגריה או משהוא דומה לזה " מגיעות באריזת אטומה
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תמונה לאלי
מנהל: מפקחים
Re: תמונה לאלי
רמי תן הסבר על סוגי הנסורת ולמה העבה טובה יותר,ולמה נסורת מנגרייה פחות טובה מהארוזה.
Re: תמונה לאלי
אני אענה על תשובה אחת , למה לא להשתמש בנסורת מנגריה בשום אופן :
1. הנסורת לא מעוקרת ומלאה בטפילים חיצוניים ופנימיים
2. הנסורת מכילה בתוכה רעלים שבאים מהמקורות הבאים: פלסטיק, פורמייקה, דבק, צבע ועוד מהסוג הזה.
3.כושר ספיגה נמוך
4.ברגע שהנסורת נרטבת או נאכלת יש חשש גדול לשלום הגוזלים \ הורים
לכן אני לא ממליץ להשתמש בנסורת מנגרייה בשום דרך שהיא לבעלי חיים בכלל ולתוכים בפרט.
הנסורת בתמונה התחתונה היא המומלצת מבחינתי לגוזלים מגיל יום ולריפוד הקן באופן קבוע.
הנסורת בתמונה השנייה מומלצת מגיל שבוע למוחתמים בחיפוי רשת קוביות 5 מילימטר על חמישה מילימטר עד סוף גנמילה
התמונה העליונה לא מומלצת בכלל , למרות שהשתמשתי איתה במשך זמן עד שקרה לי מקרה שגוזל בגיל 4 ימים בלע שבב קטן.
1. הנסורת לא מעוקרת ומלאה בטפילים חיצוניים ופנימיים
2. הנסורת מכילה בתוכה רעלים שבאים מהמקורות הבאים: פלסטיק, פורמייקה, דבק, צבע ועוד מהסוג הזה.
3.כושר ספיגה נמוך
4.ברגע שהנסורת נרטבת או נאכלת יש חשש גדול לשלום הגוזלים \ הורים
לכן אני לא ממליץ להשתמש בנסורת מנגרייה בשום דרך שהיא לבעלי חיים בכלל ולתוכים בפרט.
הנסורת בתמונה התחתונה היא המומלצת מבחינתי לגוזלים מגיל יום ולריפוד הקן באופן קבוע.
הנסורת בתמונה השנייה מומלצת מגיל שבוע למוחתמים בחיפוי רשת קוביות 5 מילימטר על חמישה מילימטר עד סוף גנמילה
התמונה העליונה לא מומלצת בכלל , למרות שהשתמשתי איתה במשך זמן עד שקרה לי מקרה שגוזל בגיל 4 ימים בלע שבב קטן.