היי,
יש לי תוכי מסוג קוניור אדום גרון, והוא כל בוקר משעה 6 וחצי בערך מתחיל לצרוח ולהעיר את כל הבית, הוא לא נרגע עד שאני בא אליוו ומדבר איתו קצת, וזה קצת מעצבן ההורים שלי לא יכולים לסבול אותו בגלל זה ואני לא רוצה להגיע למצב שהם יגידו לי להוציא אותו מהבית כי אני ואחים שלי מתים עליוו, הוא תוכי מצויין האכלת יד מוחתם הוא מדבר והכל.
אני אוהב אותו פשוט זה מחרפן כבר הצעקות שלו בבוקר והוא צועק ממש חזק, איך מטפלים בזה וגורמים לו להפסיק לצרוח בבוקר?
תודה [=
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עזרה| התוכי לא מפסיק לצרוח בבוקר
מנהל: מפקחים
- Go_Chargers
- ביצה

- שם פרטי:: יש כינוי
- איש קשר:
Re: עזרה| התוכי לא מפסיק לצרוח בבוקר
ברוך הבא.
דבר ראשון בלילה להעבירו למקום חשוך כדי שבבוקר מוקדם לא יהיה לו אור או להרגילו לכך שהכלוב בלילה מכוסה. התוכי מטבעו
מתחיל מיד עם הזריחה או כשמתחיל להיות אור בבית לתקשר .
דבר שני לא לגשת אליו כשהוא צועק ומרעיש, ההגעה לתוכי גורמת לו להבין שע"י הצרחות מגיעים אליו והוא מתרגל לכך.
דבר ראשון בלילה להעבירו למקום חשוך כדי שבבוקר מוקדם לא יהיה לו אור או להרגילו לכך שהכלוב בלילה מכוסה. התוכי מטבעו
מתחיל מיד עם הזריחה או כשמתחיל להיות אור בבית לתקשר .
דבר שני לא לגשת אליו כשהוא צועק ומרעיש, ההגעה לתוכי גורמת לו להבין שע"י הצרחות מגיעים אליו והוא מתרגל לכך.