ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.
לפעמים צ'יף(תוכי קוקטייל) מבקש ליטוף, או שהיד שלי סתם באיזשהו מקום והוא בא אלייה ומוריד את הראש או לפעמים הוא בא לכיוון הצוואר/סנטר ו'משפשף' את הראש שלו על הסנטר ומוריד את הראש..
רציתי לדעת האם שהוא מבקש ליטוף ללטף אותו או להתעלם?
כי לדוגמא שהוא שורק שאני אוציא אותו מהכלוב אומרים להתעלם על מנת שלא תיגרם בעיית התנהגות אז השאלה פה זה אם אני אלטף אותו שהוא עושה את זה האם תיגרם בעיית התנהגות כלשהי או ללטף?
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
חח
בעיות של עשירים ...
לא נראה לי שיתפתח אצל התוכי שלך בעיה כזאת ...
אבל בכל מקרה כנראה לא לימדו תתוכי הרבה דברים והדרך היחידה שהוא יודע לבקש צומי היא על ידי ליטופים כך שזה מה שנשאר לו לעשות ..
מה רע בזה שהתוכי מבקש קירבה וליטופים? זה מצב אידיאלי מבחינת המגדל. מראה על קשר טוב וחם וזה מעולה.
אגב, לא חייבים ללטף את התוכי כל היום, אפשר להסיח את דעתו מליטופים ע"י משחק עימו.