ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
זוג אקלקטוסים
מנהל: מפקחים
זוג אקלקטוסים
הבאתי זוג אקלקטוסים ,
לנקבה מקור מעט ארוך אך היא אוכלת איתו ומסתדרת מצויין.
יש עם זה בעיה אן שזה בסדר?
לנקבה מקור מעט ארוך אך היא אוכלת איתו ומסתדרת מצויין.
יש עם זה בעיה אן שזה בסדר?
Re: זוג אקלקטוסים
תתחדש 
תחליף או תוסיף ענף עמידה מעץ אקליפטוס כולל הקליפה. כדאי לתת לענף שיתייבש מעט והקליפה תתקשה אחרת התוכים יקלפו מיד את הקליפה. לדעתי כדאי לקטום את המקור מעט (אצל וטרינר) כדי שלא תיווצר בעייה בהמשך.
תוסיף ענפים דקים יותר ללעיסה וחתיכות עץ בתא ההטלה כדי שתכרסם. כל אלא ימנעו המשך גדילת המקור.

תחליף או תוסיף ענף עמידה מעץ אקליפטוס כולל הקליפה. כדאי לתת לענף שיתייבש מעט והקליפה תתקשה אחרת התוכים יקלפו מיד את הקליפה. לדעתי כדאי לקטום את המקור מעט (אצל וטרינר) כדי שלא תיווצר בעייה בהמשך.
תוסיף ענפים דקים יותר ללעיסה וחתיכות עץ בתא ההטלה כדי שתכרסם. כל אלא ימנעו המשך גדילת המקור.
תודה אלי
יש עוד ענף בכלוב והוא מאקליפטוס. אני יוסיף עוד ענפים לגבי המקור אם כרגע זה לא בעיה והיא מסתדרת איתו והכל אני חושב שחבל לקטום לא אותו..אולי כלל הוא לא יהווה בעיה..?
יש עוד ענף בכלוב והוא מאקליפטוס. אני יוסיף עוד ענפים לגבי המקור אם כרגע זה לא בעיה והיא מסתדרת איתו והכל אני חושב שחבל לקטום לא אותו..אולי כלל הוא לא יהווה בעיה..?Re: זוג אקלקטוסים
אם היא אוכלת בלי בעיה אז אין בעיה כפי שאלי אמר תוסיף ענפי אקליפטוס תשטוף אותם טוב בסבון ( שלא תשאר צועה של ציפורים שיכולה להדביק את התוכים במחלות ) תיבש אותו ושלא יהיה טרי אלה יבש .............
אם היא לא אוכלת ( או אוכלת חלקית עקב מהקור הארוך תקנה מספריים מיוחדות ותחתוך ( כך דוד שלי עושה ) אם אתה לא בטוח ואתה חושב שאתה יכל לפגוע בציפור תן לוטרינר לעשות את זהע .
(:
אם היא לא אוכלת ( או אוכלת חלקית עקב מהקור הארוך תקנה מספריים מיוחדות ותחתוך ( כך דוד שלי עושה ) אם אתה לא בטוח ואתה חושב שאתה יכל לפגוע בציפור תן לוטרינר לעשות את זהע .
(:
-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
תתחדש על האקלקטוסים הם מאוד יפים שיהיה המון הצלחה והנאה איתם
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת